Gülten Kaya

Gülten Kaya

Son dakika gülten kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülten kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülten kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülten Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülten kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 gülten kaya haberi bulunmuştur. Tüm gülten kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kaya filminin izlenme oranının düşük kalmasına yönetmenden tepki
Ahmet Kaya filminin izlenme oranının düşük kalmasına yönetmenden tepki Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın yapım şirketine açtığı davaları kaybetmesinin ardından 27 Ağustos'ta vizyona giren 'İki Gözüm Ahmet' filminin izlenme oranının düşük kalmasına yönetmen Gani Rüzgar Şavata tepki gösterdi. Filmin Türkiye ve Avrupa'da şu ana kadar toplam 100 bin izlendiğini belirten Şavata, "Neden sahip çıkılmıyor? Eğer para için arkadaşlarımızla bu filmi yapsaydık, bugün bu hastalık döneminde vizyona girmezdik" dedi.
9.09.2021 Kültür Sanat
Ve mahkeme kararını verdi! Ahmet Kaya'nın o görüntüleri çıkarılacak
Ve mahkeme kararını verdi! Ahmet Kaya'nın o görüntüleri çıkarılacak Fransa’da 21 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın eşi ve iki kızının başvurusu üzerine mahkeme, vizyona girmek üzere olan ‘Son Şarkı’ filminden Ahmet Kaya’nın gerçek görüntülerinin ve dört eserinin çıkarılmasına karar verdi. Söz konusu içerikler çıkarılmadığı takdirde, film gösterime giremeyecek.
4.03.2021 Magazin
Ahmet Kaya filmi durduruldu!
Ahmet Kaya filmi durduruldu! Ahmet Kaya’nın eşi ve kızları, merhum sanatçının hayatını konu alan ‘İki Gözüm: Ahmet’ filminin gösteriminin durdurulması için dava açtı. Talebi kabul eden mahkeme, 7 Şubat’ta vizyona girmesi beklenen filmin gösteriminin durdurulmasına karar verdi.
1.02.2020 Magazin
"Dolabında uzun etek yok"
"Dolabında uzun etek yok" 'Repertuvar' serisine devam eden Cenk Eren; Selda Bağcan’ı yeni fikirlere ikna etmenin yollarından Pınar Altuğ’un mini eteği yüzünden uğradığı 'linç'e her şeyi Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e anlattı.
21.01.2020 Magazin
Gülten Kaya'dan 'İki Gözüm Ahmet' filmine tepki
Gülten Kaya'dan 'İki Gözüm Ahmet' filmine tepki Ahmet Kaya’nın hayatının anlatıldığı iddia edilen ‘İki Gözüm Ahmet’ filmine ilişkin basın açıklaması yapan Gülten Kaya, “Eşim Ahmet Kaya ile hayatında fiilen ve düşünsel olarak tek bir kez bile yan yana gelmemiş bir takım insanlar, bu filmi ve filmleri yapmaya çalışıyorlar. Bunların benim gözümdeki tanımı kifayetsiz muhterislerdir” dedi.
5.12.2019 Magazin
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum"
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum" Kariyerinin zirvesindeyken çok kötü bir deneyim yaşayıp 4,5 yılı parmaklıklar ardında geçen Deniz Seki, “Her ne yaşadıysam kendi aptallıklarımdan” sözleriyle özeleştiri yapıyor. “Ne güçlü bir kadınmışım be arkadaş!” diyen şarkıcı; kariyeri, hedefleri ve özel hayatı hakkında konuştu.
23.11.2019 Magazin
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Gülten Kaya'dan ‘Ahmedo İki Gözüm’ açıklaması
Gülten Kaya'dan ‘Ahmedo İki Gözüm’ açıklaması Merhum sanatçı Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile yemek yedi.
2.11.2019 Magazin
"O filmi çeken pişman olur"
"O filmi çeken pişman olur" 2000 yılında yaşamını yitiren Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan 'Ahmedo/İki Gözüm' filmine Kaya Ailesi’nden izin yok! Sanatçının eşi Gülten Kaya’dan sonra kardeşi Mustafa Kaya da tepkili: Bu dolandırıcılıktır, bizden izinsiz film çeken pişman olur!
14.03.2019 Magazin
Ahmet Kaya ile ilgili bir ilk gerçekleşti!
Ahmet Kaya ile ilgili bir ilk gerçekleşti! Ahmet Kaya'nın eserlerinin ve yaşamından kesitlerin yer aldığı müzikli tiyatro oyunu "Hep Sonradan"ın ilk gösterimi yapıldı.
10.01.2019 Magazin
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri, unutulmaz bir gecede sahiplerini buldu.
21.09.2018 Kültür Sanat
Kardeş dayanışması
Kardeş dayanışması ‘İlmek’ isimli albümünü geçen yaz müzikseverlerle buluşturan Cihan Orhan’a kardeşi Sevcan Orhan’dan destek geldi...
22.11.2016 Magazin
Haber değerim kalmadı
Haber değerim kalmadı Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, Cihangir’deki ofisinden çıkarken görüntülendi...
9.06.2016 Magazin
Çocukluğunu yeğeni oynadı
Çocukluğunu yeğeni oynadı Akciğer ve pankreas kanseri tedavisi gören 50 yaşındaki şarkıcı Naşide Göktürk’ün beklenen albümü çıkıyor...
16.03.2016 Magazin
Ünlü şarkıcı hatıra bırakacak!
Ünlü şarkıcı hatıra bırakacak! 90’lı yıllarda adını duyuran ve bir süredir kemoterapi tedavisi gören Göktürk’e Sezen Aksu ve Şehrazat gibi isimler destek verdi. Şarkıcı, albümünde Ahmet Kaya klasiği ‘Ağladıkça’yı da söyleyecek
9.02.2016 Magazin
Destek albümü
Destek albümü Akciğer ve pankreas kanserine yakalanan şarkıcı Naşide Göktürk, sevenlerine hatıra bırakmak için yeni albüm çalışmasına başladı...
8.02.2016 Magazin
Adele'e çalıntı tespiti!
Adele'e çalıntı tespiti! Bunu kimse beklemiyordu
8.01.2016 Magazin
‘Tahir’in barış mücadelesi bizim için bir tarihtir’
‘Tahir’in barış mücadelesi bizim için bir tarihtir’ Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, iki hafta önce öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktı...
29.09.2021 Gündem
Gülten Kaya harekete geçti!
Gülten Kaya harekete geçti! Gülten Kaya, Adele’in “Million Years Ago” ile Ahmet Kaya’nın “Acılara Tutunmak” şarkısı arasındaki benzerliği bilirkişilere inceletiyor.
8.12.2015 Magazin
'Adele'in sözcüsü Ahmet Kaya iddialarını yanıtlamadı'
'Adele'in sözcüsü Ahmet Kaya iddialarını yanıtlamadı' İngiliz şarkıcı Adele'in yeni albümündeki bir şarkının Ahmet Kaya'nın şarkısına benzetilmesi İngiliz basınında da yer buldu...
8.12.2015 Dünya
Adele-Ahmet Kaya benzerliğine MSG el koydu!
Adele-Ahmet Kaya benzerliğine MSG el koydu! Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele’in satış rekoru kıran ‘25’ adlı yeni albümünde yer alan ‘Milllion Years Ago’ ile Ahmet Kaya’nın 1985’te seslendirdiği ‘Acılara Tutunmak’ şarkısı arasındaki büyük benzerliğe MSG (Musiki Eserleri Sahipleri Meslek Birliği) el koydu...
8.12.2015 Magazin
Ahmet Kaya'nın şarkısını mı çaldı?
Ahmet Kaya'nın şarkısını mı çaldı? Parçalarını milyonların dinlediği dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in satış rekoru kıran son albümündeki 'Milllion Years Ago' adlı parça ile Ahmet Kaya'nın 'Acılara Tutunmak' şarkısı arasındaki büyük benzerlik tartışma konusu oldu...
6.12.2015 Magazin
Gülten Kaya'da Serdar Ortaç'a: Gündemim dahi olamaz
Gülten Kaya'da Serdar Ortaç'a: Gündemim dahi olamaz Arkadaşlarıyla önceki akşam Etiler’de buluşan Serdar Ortaç mekân çıkışı, gelecekte bir Ahmet Kaya şarkısı söyleyebileceğini açıkladı. Gülten Kaya, “Gündemim dahi olamaz” dedi
26.11.2015 Magazin
Alev Karaduman'ın ilk kitabı: Anlıyorum Ama Konuşamıyorum
Alev Karaduman'ın ilk kitabı: Anlıyorum Ama Konuşamıyorum Batı”da, büyük şehir ortamında büyüyen Kürt gençlerin kimliklerini keşfetme hikâyeleri… Kâh “Türkler” tarafından, kâh “gerçek Kürtler” tarafından yadırganarak…
4.09.2015 Kültür Sanat
Gülten Kaya'dan Niran Ünsal'a ağır cevap!
Gülten Kaya'dan Niran Ünsal'a ağır cevap! Şarkıcı Niran Ünsal'ın Ahmet Kaya hakkında söylediklerine Gülten Kaya'dan cevap geldi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülten Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülten kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.