Gültekin Gencer

Gültekin Gencer

Son dakika Gültekin Gencer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gültekin Gencer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gültekin Gencer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gültekin Gencer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gültekin gencer gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 gültekin gencer haberi bulunmuştur. Tüm gültekin gencer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erman Kılıç'ın nereden nereye denilecek hikayesi...
Erman Kılıç'ın nereden nereye denilecek hikayesi... Profesyonel futbol hayatında Sivasspor, Antalyaspor ve Galatasaray'da forma giyen, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mücadele eden Erman Kılıç, 35 yaşında futboldan kopmayarak TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor'da top koşturuyor.
30.11.2018 Futbol
Antalyaspor'a milyonluk ceza!
Antalyaspor'a milyonluk ceza! Büyük bir borç yüküyle karşı karşıya olan ve küçülmeye giden Antalyaspor’a bir darbe de eski futbolcusundan geldi.
25.01.2018 Antalyaspor
Son dakika: Eto'o'nun menajeri Beşiktaş'ı açıkladı!
Son dakika: Eto'o'nun menajeri Beşiktaş'ı açıkladı! Samuel Eto'o'nun menajeri Wilfried De Happi, konuştu. Eto’o, Barcelona’da oynarken ırkçılığa maruz kaldığı zaman Beşiktaş taraftarları onun için destek mesajı yayınlamıştı. Beşiktaş taraftarı, bundan dolayı her zaman onun kalbinde. Eğer Beşiktaş’la yolları kesişirse taraftarların sevgisine karşılık vermek için gollerini atacaktır.
4.01.2018 Antalyaspor
"Bir çocuğun eline oyuncak verdiler"
"Bir çocuğun eline oyuncak verdiler" Antalyaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda yönetim kurulunun istifa etmemesi üzerine iptal edildi.
7.12.2017 Antalyaspor
Eto'o: "Hak ettiğim değeri, saygıyı görmediğim için gitmek istiyorum"
Eto'o: "Hak ettiğim değeri, saygıyı görmediğim için gitmek istiyorum" ANTALYASPOR'un dünya yıldızı Samuel Eto'o, "Bu kulüpte hak ettiğim değeri, saygıyı görmediğim için gitmek istiyorum. Tek isteğim yönetimin benim gerçek değerime saygı duyması" dedi.
6.09.2017 Antalyaspor
Gencer: İspatlasınlar kendimi asacağım
Gencer: İspatlasınlar kendimi asacağım Antalyaspor'un eski başkanlarından Gültekin Gencer, kendi döneminde teknik direktörlük yapan Yusuf Şimşek'le yapılan sözleşmenin sadece ilk yılını ödediğini söyleyerek, "İkinci ve üçüncü yılın parasını ödemedim. Bunu ispatlasınlar kendimi Kalekapısı'nda asacağım" dedi.
4.07.2017 Antalyaspor
'Beşiktaş'tan ayrıldığım için hala pişmanım'
'Beşiktaş'tan ayrıldığım için hala pişmanım' Beşiktaş'ın altyapısında yetişen Ümraniyespor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Sedef, siyah-beyazlı takımdan ayrılmanın pişmanlığını yaşadığını söyledi.
15.03.2017 Beşiktaş
'Galatasaray beni bekletti'
'Galatasaray beni bekletti' Emre Güral Galatasaray'ın transfer teklifiyle alakalı olarak "Galatasaray benimle direkt görüşmedi. Menajer vasıtasıyla görüşmeler yapıldı. 'Elimizdeki oyuncuların gitmesi lazım, Emre'yi isteriz ama sıkıntılar var' demişler. 'Bekle' demediler ama bekletildim gibi oldu. Ben de beklemedim. Kendim için en doğru tercihi yaptım" dedi."
23.09.2021 Süper Lig
Antalyaspor'da yeni başkan belli oldu
Antalyaspor'da yeni başkan belli oldu Antalyaspor'un yeni başkanı Ali Şafak Öztürk oldu.
24.09.2021 Antalyaspor
Gencer iddialara tepki gösterdi! İmza parası...
Gencer iddialara tepki gösterdi! İmza parası... Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, eski vakıf başkanı Ali Yılmaz'ın açıklamalarının Antalyaspor'a zarar verdiğini ve kulübün kamuoyu nezdinde haksız ve mesnetsiz olarak itibarını zedelemekten başka bir amaca hizmet etmediğini söyledi.
24.09.2021 Antalyaspor
'Eto'o'yu Galatasaray'a verdim'
'Eto'o'yu Galatasaray'a verdim' Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'den flaş açıklama!
24.09.2021 Galatasaray
Ali Şafak Öztürk adaylığını açıkladı!
Ali Şafak Öztürk adaylığını açıkladı! Antalyaspor başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Şafak Öztürk, "Ben şunu garanti ediyorum. Antalyaspor'un iyiliği ve başarısı için her şeyi yapacağım. Şov ya da başka bir işle hiç alakam yok. Başarı için geliyorum" dedi.
24.09.2021 Antalyaspor
Gencer'den şaşırtan karar!
Gencer'den şaşırtan karar! Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 30 Haziran’da yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
24.09.2021 Antalyaspor
Antalya'da şov! Rihanna, Messi...
Antalya'da şov! Rihanna, Messi... Antalyaspor Kulubü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya'da düzenlenecek Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl kutlamasında futbolda dünya yıldızı Messi ile dünya yıldızı pop sanatçısı Rihanna'nın aynı sahada futbol oynayacağını söyledi.
24.05.2016 Antalyaspor
Başkan açıkladı: Serdar Kurtuluş ile anlaştık
Başkan açıkladı: Serdar Kurtuluş ile anlaştık Antalyaspor kulübü başkanı Gültekin Gencer, Lig Radyo’da açıklamalarda bulundu.
24.05.2016 Beşiktaş
Gencer: 'Gelecek sezon hedef...'
Gencer: 'Gelecek sezon hedef...' Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, geride kalan sezon ve geleceği dair açıklamalarda bulundu.
21.05.2016 Antalyaspor
Ronaldinho her an açıklanabilir!
Ronaldinho her an açıklanabilir! Sezon başı Samuel Eto'o'yu kadrosuna katarak sadece Türkiye'de değil, dünyada da büyük ses getiren Antalyaspor, yeni sezona da bomba bir transferle girmek istiyor.
17.05.2016 Antalyaspor
Eto'o: Hayalim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile top oynamak!
Eto'o: Hayalim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile top oynamak! Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun sahibi olduğu Samuel Eto'o Özel Vakfının 16 Temmuz'da Antalya Arena'da Türk ve Dünya Karması özel maçıyla yapılacak 10. yıl kutlamasının tanıtım toplantısı yapıldı.
24.09.2021 Antalyaspor
Messi, Maradona ve Arda Antalya'da sahaya çıkacak
Messi, Maradona ve Arda Antalya'da sahaya çıkacak Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın 10'uncu yıl kutlaması kapsamında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Hazard, Iniesta, Demba Ba, Drogba ve Arda Turan'dan oluşacak dünya karması ile Türkiye karması, 16 Temmuz'da Antalya Arena'da maç yapacak.
12.05.2016 Futbol
Gencer: "Ronaldinho transferi her an bitebilir"
Gencer: "Ronaldinho transferi her an bitebilir" Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho transferinin bitmek üzere olduğunu söyledi.
12.05.2016 Antalyaspor
Ve Ronaldinho, Türkiye'ye geliyor!
Ve Ronaldinho, Türkiye'ye geliyor! Antalyaspor bu yaz da transfer gündemine damga vuracak gibi görünüyor.
12.05.2016 Antalyaspor
Diego’nun rotası belli
Diego’nun rotası belli Fenerbahçe'nin 10 numarası Diego Ribas, kariyerine ülkesi Brezilya’da devam etmeyi hedefliyor.
8.05.2016 Fenerbahçe
Gültekin Gencer'den Diego Ribas açıklaması!
Gültekin Gencer'den Diego Ribas açıklaması! Diego Ribas'ın Antalyaspor'a transfer olacağı haberleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gültekin Gencer, iddiaları yalanladı.
4.05.2016 Fenerbahçe
Gültekin Gencer, Samuel Eto'o'nun bonservis bedelini açıkladı
Gültekin Gencer, Samuel Eto'o'nun bonservis bedelini açıkladı Antalyaspor yönetimi sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından transfer ettiği dünyaca ünlü golcü oyuncu Eto’o’nun fiyatını 12 milyon avro olarak belirledi.
3.05.2016 Antalyaspor
Messi Türkiye'ye geliyor!
Messi Türkiye'ye geliyor! Messili, Neymarlı, Suarezli dünya karması Antalya'ya gelecek
27.04.2016 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Gültekin Gencer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gültekin gencer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.