Altında son dakika! Gram altın için kritik tarih, uzman isim yeni tarih verdi
Altında son dakika! Gram altın için kritik tarih, uzman isim yeni tarih verdi Altın fiyatları 9 Ağustos çarşamba gününe yükeslişle başladı. Yarın açıklanacak ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatlarındaki hareketlilik yukarı doğru yön buldu. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarında hareketlilik sürerken altının uzman ismi İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu.
9.08.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Gram altında 'tuzak' uyarısı: Oraya sarkacak, kesinlikle...
Altın fiyatlarında son durum! Gram altında 'tuzak' uyarısı: Oraya sarkacak, kesinlikle... Altın fiyatarında hareketlilik. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? İslam Memiş piyasalardaki son gelşmeleri değerlendirdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatlarında bir sarkma olacağını belirterek, o seviyeye kadar 'kesinlikle almayın' uyarısı yaptı. Memiş'in 'sanırım bir tuzak var' sözleri de dikkat çekti. Memiş, dolar, gümüş, kripto paralar için de öngörülerini sıraladı.
20.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Piyasaların beklediği haber geldi: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı...
Altın fiyatlarında son dakika! Piyasaların beklediği haber geldi: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı... Altın fiyatlarında yükseliş üç gündür devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Yatırımcıların merakla beklediği kritik gelişme saat 15.30’da açıklandı. Peki altın fiyatları nasıl etkilendi? Finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi.
10.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ağustos'ta tamamen değişecek, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ağustos'ta tamamen değişecek, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları... Altın fiyatlarında son durum. Yaz aylarında düğünlerin çok olması sebebiyle en çok alım ve satımı yapılan yatırım araçları arasında yer alıyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış satış fiyatları merak ediliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? 8 Ağustos pazartesi günü itibarıyla gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için '15 Ağustos' uyarısı yaptı. Memiş, o tarihten öncesi ve sonrası için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.08.2022 Ekonomi