Gonzalo Higuain

Gonzalo Higuain

Son dakika gonzalo higuain haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gonzalo higuain ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gonzalo higuain haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gonzalo Higuain

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gonzalo higuain gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 gonzalo higuain haberi bulunmuştur. Tüm gonzalo higuain haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Falcao depremi
Galatasaray'da Falcao depremi Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao Ocak ayında Amerika'ya gidecek.
12.10.2020 Galatasaray
Juventus, Gonzalo Higuain ile yolları ayırdı
Juventus, Gonzalo Higuain ile yolları ayırdı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain ile yollarını ayırdığını duyurdu.
18.09.2020 İtalya
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi!
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi! Juventus, üst üste 9. lig şampiyonluğuna ulaşarak, erişilmesi güç bir rekora imza attı. Kovid-19 salgını nedeniyle sezona 103 günlük zorunlu ara verildi. Pandemi sonrası dönemde en iyi çıkış yapan takım Milan oldu. Lecce, Brescia ve Spal, lige veda etti. Ciro Immobile, 36 golle lig tarihi rekorunu egale ederek gol krallığına ulaştı.
3.08.2020 İtalya
Milan - Juventus maç sonucu: 4-2
Milan - Juventus maç sonucu: 4-2 Serie A'nın 31. haftasında oynanan Milan - Juventus mücadelesi nefesleri kesti. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında ise büyük bir heyecan yaşandı. Milan, 2-0 geriye düştüğü maçtan 4-2 galip ayrıldı ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.
8.07.2020 Futbol
Juventus Napoli ne zaman? Napoli Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Juventus Napoli ne zaman? Napoli Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Futbolda uzun aranın ardından heyecan, İtalya Kupası ile sürüyor. Roma'da Napoli ile Juventus, kupayı müzelerine taşımak için kıyasıya mücadele edecek. Peki, Juventus Napoli ne zaman? Napoli Juventus maçı hangi kanalda?
17.06.2020 Gündem
Higuain karantinadan kaçtı, İtalya'ya dönmüyor, büyük kriz...
Higuain karantinadan kaçtı, İtalya'ya dönmüyor, büyük kriz... İtalya Ligi ekiplerinden Juventus'un Arjantinli yıldızı Gonzalo Higuain ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Futbolcunun, koronavirüs korkusu yaşadığı ve İtalya'ya dönmek istemediği gündeme geldi.
19.04.2020 İtalya
Gonzalo Higuain, Arjantin'e kaçarken polis durdurdu!
Gonzalo Higuain, Arjantin'e kaçarken polis durdurdu! Koronavirüs salgının yoğun yaşandığı İtalya'dan ülkesi Arjantin'e kaçmak isteyen Gonzalo Higuain polis tarafından yakalandı.
20.03.2020 Futbol
Cristiano Ronaldo, bu kez Merih Demiral ile uçtu! Juventus'ta ilk kez...
Cristiano Ronaldo, bu kez Merih Demiral ile uçtu! Juventus'ta ilk kez... Serie A'da Juventus, Cagliari'yi 4-0 mağlup ederken karşılaşmaya Cristiano Ronaldo ve Merih Demiral damgasını vurdu...
7.01.2020 Futbol
Bayern Münih'ten tarihi hezimet! Tottenham'a deplasmanda 7 gol...
Bayern Münih'ten tarihi hezimet! Tottenham'a deplasmanda 7 gol... Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Tottenham deplasmanında 7-2'lik galibiyet elde etti.
2.10.2019 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'nin sabrı taşıyor!
Fenerbahçe'nin sabrı taşıyor! Aleksandar Kolarov transferinin kısa sürede bitmesi beklenirken, süreç uzadıkça uzadı. Bu durum, Fenerbahçe’nin sabrını taşırma noktasına geldi.
7.08.2019 Futbol
Milano'nun yeni prensi Piatek!
Milano'nun yeni prensi Piatek! İtalya ekibi Milan'ın Polonyalı forveti Krzysztof Piatek, sergilediği performans ve attığı gollerle adından söz ettiriyor.
27.02.2019 İtalya
Chelsea sahasında farklı kazandı
Chelsea sahasında farklı kazandı İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında oynanan maçta Chelsea sahasında Huddersfield Town'ı 5-0 yendi.
2.02.2019 İngiltere
Chelsea, Higuain'i açıkladı!
Chelsea, Higuain'i açıkladı! Chelsea, Milan'dan Gonzalo Higuain'i transfer ettiğini resmen açıkladı.
23.01.2019 İngiltere
Higuain Chelsea'ye, Morata Atletico'ya!
Higuain Chelsea'ye, Morata Atletico'ya! Forvet arayışlarını sürdüren İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Milan’ın golcüsü Gonzalo Higuain için harekete geçerken Alvaro Morata'nın da Atletico Madrid'e transfer olması bekleniyor.
18.01.2019 Futbol
Sevilla'dan Morata atağı! Chelsea'nın kararı ise...
Sevilla'dan Morata atağı! Chelsea'nın kararı ise... İspanya La Liga'da geride kalan 18 haftada 33 puanla 3. sırada bulunan Sevilla, Chelsea'nin golcüsü Alvaro Morata'yı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.
8.01.2019 İngiltere
Milan'dan muhteşem geri dönüş: 7 gol...
Milan'dan muhteşem geri dönüş: 7 gol... Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan sahasında Dudelange'yi 5-2 mağlup etti.
29.11.2018 UEFA Avrupa Ligi
Ronaldo: Umarım Higuain ciddi bir ceza almaz
Ronaldo: Umarım Higuain ciddi bir ceza almaz Milan'ı 2-0'la deviren Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, kırmızı kart gören Milanlı Higuain'i savundu.
12.11.2018 İtalya
Messi milli takım kadrosunda yer almadı
Messi milli takım kadrosunda yer almadı İspanya temsilcisi Barcelona'da forma giyen yıldız futbolcu Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı'nın Irak ve Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunda yer almadı.
28.09.2018 Futbol
Cristiano Ronaldo tam 10 kulübü geride bıraktı!
Cristiano Ronaldo tam 10 kulübü geride bıraktı! İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta yılık 31 milyon avro kazanan Ronaldo, ligdeki 10 kulübün yıllık futbolcu maaşları giderini geride bıraktı.
4.09.2018 İtalya
Hakanlı Milan, Cengizli Roma'yı devirdi
Hakanlı Milan, Cengizli Roma'yı devirdi İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) üçüncü hafta maçında Milan, sahasında Roma'yı 2-1 yendi.
31.08.2018 İtalya
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
17.08.2018 İtalya
Andre Silva kiralık olarak Sevilla'da!
Andre Silva kiralık olarak Sevilla'da! Galatasaray'ın kiralamak için yoğu çaba sarf ettiği Milan'lı golcü Andre Silva, La Liga ekiplerinden Sevilla'ya kiralık olarak gidiyor. Portekizli golcü için Endülüs ekibinin 35 milyon Euro bonservis karşılığında satın alma opsiyonu bulunuyor.
11.08.2018 İspanya
İtalya'dan flaş yorum! Mandzukic ve Beşiktaş...
İtalya'dan flaş yorum! Mandzukic ve Beşiktaş... Tuttomercatoweb yazarı Gaetano Mocciaro, Beşiktaş’ın Mandzukic girişimini yorumladı: Mario; Higuain'in Milan'a transferi sonrasında santrfor hattının 1 numaralı adayı haline geid. Mantıken Juve'nni onu bırakmaması lazım. Ancak Juventus'un Ronaldo ve Bonucci transferlerini göz önünde bulundurursak, her şeyin mümkün olabileceğini söyleyebiliriz.
4.08.2018 Beşiktaş
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina...
Juventus tüm engelleri ortadan kaldırdı! Ronaldo ve Collina... Geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid’e tartışmalı bir penaltı golüyle veda eden Juventus, önündeki tüm engelleri kaldırdı. Başkan Andrea Agnelli, önce Juve’yi yakan Ronaldo’yu kadrosuna kattı. Şimdi ise dönemin Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina istifa etti.
3.08.2018 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Gonzalo Higuain ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gonzalo higuain haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.