Gonca Vuslateri: Üniversite harcını ödemem imkansızdı
Gonca Vuslateri: Üniversite harcını ödemem imkansızdı 'Yalan Dünya' dizisinde hayat verdiği 'Vasfiye Teyze' karakteriyle hafızalarda yer eden Gonca Vuslateri, çocukluk ve üniversite dönemlerini anlatırken, doktor olma isteğinden de bahsetti.
5.10.2023 Magazin
Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a montlu gönderme! 'Böğrüm gözüktü biraz'
Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a montlu gönderme! 'Böğrüm gözüktü biraz' İzzet Yıldızhan, "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklaması nedeniyle magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya mesajı ile ünlü şarkıcıyı hedef alan Gonca Vuslateri, bir muhabirin uzattığı montu kafasına geçirerek, "Böğrüm gözüktü biraz" dedi.
15.01.2022 Magazin
Gonca Vuslateri'ye sapık kargocu şoku! 'Eve geldim yoksun' deyip...
Gonca Vuslateri'ye sapık kargocu şoku! 'Eve geldim yoksun' deyip... Bir kargo şirketi çalışanı, Gonca Vuslateri'nin fotoğraflarını kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak "Geldim yoksun, neredesin?" yazdı. Vuslateri, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini tehdit eden ve fotoğraflarını paylaşan kişi hakkında şikayetçi oldu.
6.12.2021 Magazin
Gonca Vuslateri: Hayatımın aşkı olur kendisi
Gonca Vuslateri: Hayatımın aşkı olur kendisi Geçen ay koronavirüse yakalanan ve ardından tıkanan burnunun açılması için kekik yağı döktüğü tencerenin devrilmesi sonucu bacaklarında yanık oluşan oyuncu Gonca Vuslateri, önceki gün babası ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Vuslateri, babası için "Hayatımın aşkı" ifadelerini kullandı.
29.05.2021 Magazin