Depremin etkisini yüzde 80 azaltan izolatörler can ve mal kaybını önlüyor
Depremin etkisini yüzde 80 azaltan izolatörler can ve mal kaybını önlüyor Depremlerden sonra yeniden gündeme gelen sismik izolatörler hakkında açıklamalarda bulunan ESTÜ Sismik İzolatör Test Laboratuvarı sorumlusu Prof. Dr. Gökhan Özdemir,” Sosyal medyada bu işin çok pahalıya mal olacağı ile ilgili ifadeler yer alıyor. Aslında bu durum hiç de böyle değil” dedi.
14.02.2023 Vatan TV
Survivor Aleyna'dan bikinili poz!
Survivor Aleyna'dan bikinili poz! Survivor yarışmasında öne çıkan Aleyna Kalaycıoğlu ve Survivor Panorama yorumcularından Gökhan Özdemir'in sevgili olduğu iddiası Instagram'ın gündeminde. Aleyna Kalaycıoğlu konuyla ilgili açıklama yapmazken bikinili pozlarını paylaşmaya devam ediyor.
13.08.2021 Magazin
Türk doktorun teşhisi: Çalışan El Sendromu hastalığı
Türk doktorun teşhisi: Çalışan El Sendromu hastalığı Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli Nörolog Yrd. Doç. Dr. Gökhan Özdemir, inşaat işçilerinde 'Çalışan El Sendromu' hastalığını teşhis ettiğini ve tedavisiyle ilgili çalışmalar başlatacağını söyledi.
8.08.2017 Sağlık
Benjamin Button Reyhan!
Benjamin Button Reyhan! Reyhan Karaca’nın, Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çektiği yeni video klibi “Kelebek” DMC etiketiyle yayınlandı...
27.04.2016 Magazin