Gökhan Keskin

Gökhan Keskin

Son dakika Gökhan Keskin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Keskin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Keskin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Keskin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan keskin gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 gökhan keskin haberi bulunmuştur. Tüm gökhan keskin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Kahveci 'Ronaldo' Gökhan Keskin 'Yeni Rıdvan Dilmen' dedi! Burak Yılmaz 3 asist yaptı Halil Dervişoğlu attı ama Kerem Aktürkoğlu...
Nihat Kahveci 'Ronaldo' Gökhan Keskin 'Yeni Rıdvan Dilmen' dedi! Burak Yılmaz 3 asist yaptı Halil Dervişoğlu attı ama Kerem Aktürkoğlu... Dün akşam Cebelitarık karşısında 6-0'lık farklı galibiyet alarak grupta ikincilik koltuğuna oturan Türkiye Milli Takımı'nda genç yıldızın oynadığı futbol ve attığı gol alkış topladı.
14.11.2021 Futbol
Beşiktaş'tan Gökhan Keskin'e görev
Beşiktaş'tan Gökhan Keskin'e görev Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın görevden alınması sonrası hafta sonu oynanacak Göztepe maçında Şenol Fidan ve Gökhan Keskin'in kulübede yer almaları bekleniyor.
25.01.2020 Beşiktaş
Beşiktaş yeni hocasını seçti: Sergen Yalçın
Beşiktaş yeni hocasını seçti: Sergen Yalçın Başkan Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı’dan boşalan koltuk için Siyah-Beyazlı camianın beklentisi üzerine hareket etti. Yeni Malatyaspor’la macerasının sona ermesinin ardından boşta bulunan 47 yaşındaki teknik adama teklif götüren Siyah-Beyazlılar, olumlu yanıt aldı.
25.01.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Ahmet Nur Çebi'nin ilk transfer hamlesi
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Ahmet Nur Çebi'nin ilk transfer hamlesi Beşiktaş transferde Alman kaleci Timon Wellenreuther ile Kosovalı stoper Emir Umit'in peşine düştü.
9.11.2019 Beşiktaş
Fikret Orman'a gece yarısı ikna turu! Son karar...
Fikret Orman'a gece yarısı ikna turu! Son karar... Beşiktaş’taki görevinden ayrılık kararı alan Başkan Fikret Orman'ın Ulus'taki evi, önceki gece geç saatlere kadar ziyaretçi akınına uğradı. Başta Serdal Adalı olmak üzere yönetimdeki kurmayları, eve gelip Başkan'dan kararını değiştirmesini istedi ancak Orman geri adım atmayacağını belirtti.
26.09.2019 Beşiktaş
Süleyman Seba mezarı başında anıldı
Süleyman Seba mezarı başında anıldı Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 5'inci yılında mezarı başında anıldı.
13.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı 3 yıllık imzayı attı
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı 3 yıllık imzayı attı Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attı ve görevine resmen başladı.
10.06.2019 Beşiktaş
Altyapı Yasin Sülün'e emanet edilecek
Altyapı Yasin Sülün'e emanet edilecek Beşiktaş'ta altyapının Yasin Sülün’e teslim edilmesi planlanıyor.
5.06.2019 Beşiktaş
Abdullah Avcı Nevzat Demir tesislerinde!
Abdullah Avcı Nevzat Demir tesislerinde! Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi başlıyor. Yıllık 12 milyon TL karşılığında 3 senelik anlaşmaya varılan Avcı'nın teknik heyetinde Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı antrenörlerin yanı sıra Beşiktaş'ta forma giymiş camianın önde gelen isimleri de yer alacak. Avcı, bir dizi incelemelerde bulunmak için Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi.
31.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Hazar Torunoğulları ve Ege Atlam ile profesyonel sözleşme imzaladı
Beşiktaş Hazar Torunoğulları ve Ege Atlam ile profesyonel sözleşme imzaladı Siyah beyazlı takım alt yapıdan iki önemli takviye yaptı.Hazar ve Ege ile profesyonel sözleşme imzalandı.
30.05.2019 Beşiktaş
Serkan Reçber Beşiktaş'tan ayrılma sebebini açıkladı
Serkan Reçber Beşiktaş'tan ayrılma sebebini açıkladı Gökhan Keskin'in yerine futbol planlama-geliştirme, altyapı ve scouting departmanının başına getirilen Serkan Reçber, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Bu ayrılığın sebebi belli oldu.
13.08.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Aleksandar Golovin gerçeği!
Beşiktaş'ta Aleksandar Golovin gerçeği! Jose Mourinho'nun M.United'a götürmek istediği Rus Milli Takımı'nın yıldızı Aleksandar Golovin, eski scout şefi Gökhan Keskin tarafından Beşiktaş'a önerilmişti. .
16.07.2018 Beşiktaş
Gökhan Keskin'den 20'lik veda!
Gökhan Keskin'den 20'lik veda! Beşiktaş'ta Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin görevi bıraktı ama yönetime de bir liste bıraktı.
14.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Gökhan Keskin'le yollarını ayırdı
Beşiktaş Gökhan Keskin'le yollarını ayırdı Beşiktaş, Futbol Akademi Sportif Direktörlük görevini yürüten Gökhan Keskin ile yolları ayırdığını açıkladı
11.06.2018 Beşiktaş
Erdal Torunoğulları'ndan bomba açıklamalar!
Erdal Torunoğulları'ndan bomba açıklamalar! Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğulları, önemli açıklamalar yaptı.
7.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Gökhan Keskin...
Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Gökhan Keskin... Beşiktaş teknik kadrosunda yer alan Gökhan Keskin'in görevine son verildi.
1.06.2018 Beşiktaş
Futbol camiası iftarda buluştu
Futbol camiası iftarda buluştu Futbol camiası, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in verdiği iftar yemeğinde buluştu.
25.05.2018 Süper Lig
Şenol Güneş ikna oldu! Yardımcısı...
Şenol Güneş ikna oldu! Yardımcısı... Beşiktaş'ta yönetim, Şenol Güneş'i yardımcı konusunda ikna etti. Adaylar Gökhan Keskin ve Feyyaz Uçar...
23.05.2018 Beşiktaş
Ezeli rakipler TFF 2. Lig'in 26'lık yıldızının peşinde!
Ezeli rakipler TFF 2. Lig'in 26'lık yıldızının peşinde! Sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş, Sakaryaspor'un 26 yaşındaki yıldızı Ramazan Çevik için transfer yarışına girdi.
21.05.2018 Fenerbahçe
Beşiktaş 'Vodafone Karakartal Rabona' projesini tanıttı
Beşiktaş 'Vodafone Karakartal Rabona' projesini tanıttı Vodafone ve Beşiktaş işbirliğinde Türk futbolunun geleceğine önemli katkılar sağlamak için hazırlanan yeni projeler tanıtıldı.
8.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta operasyon! Liste ortaya çıktı
Beşiktaş'ta operasyon! Liste ortaya çıktı Kadrosunun yaş ortalaması yükselen Beşiktaş, gelecek sezon için operasyona başlıyor. Daha önce Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan gibi gurbetçileri transfer eden Siyah-beyazlılar, hedefindeki yeni isimleri belirledi.
7.02.2018 Beşiktaş
Sead Halilagiç yeniden Beşiktaş'ta
Sead Halilagiç yeniden Beşiktaş'ta Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sead Halilagiç, Siyah-beyazlı takıma antrenör olarak geri döndü.
20.01.2018 Beşiktaş
İngiliz kulübünden Cenk için resmi teklif!
İngiliz kulübünden Cenk için resmi teklif! Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u uzun süredir takip eden İngiltere'nin kölü kulüpleri tekliflerini de detaylandırmaya başladı.
27.11.2017 Beşiktaş
Beşiktaş müthiş yeteneğin peşinde
Beşiktaş müthiş yeteneğin peşinde Siyah-Beyazlılar, Hollanda ekibi Nijmegen’in genç yıldız adayı Ferdi Kadıoğlu’nu takibe aldı. Yönetimin, 17 yaşındaki futbolcu için kulübüyle resmi temaslara başlama hazırlığında olduğu öğrenildi
24.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Dudu'ya 20 milyon TL
Beşiktaş'tan Dudu'ya 20 milyon TL Dudu için Brezilya’ya giden yönetici Metin Albayrak, oyuncu ve kulübü Palmeiras’la yaptığı ilk görüşmeden olumlu izlenimle ayrıldı. Yönetim, 25 yaşındaki sol kanat için 5 milyon Euro’luk transfer bütçesi ayırdı.
6.04.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Keskin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan keskin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.