Gizem Özdilli

Gizem Özdilli

Son dakika gizem özdilli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizem özdilli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizem özdilli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Özdilli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem özdilli gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 gizem özdilli haberi bulunmuştur. Tüm gizem özdilli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem Özdilli'den samimi itiraf
Gizem Özdilli'den samimi itiraf Eski model Gizem Özdilli, klostrofobi (kapalı alan korkusu) nedeniyle 23 yıldır sinemaya gitmediğini açıkladı
9.09.2020 Magazin
Gizem Özdilli kayalıklarda poz vermeye çalışırken...
Gizem Özdilli kayalıklarda poz vermeye çalışırken... Normalleşmenin ardından tatile çıkan Gizem Özdilli, Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Önceki gün Gümüşlük'te objektiflere takılan Özdilli, kayalıklarda poz vermeye çalışırken düşme tehlikesi geçirdi.
31.08.2020 Magazin
"Elini-yüzünü düzelttiklerim beni terk etti"
"Elini-yüzünü düzelttiklerim beni terk etti" Eski manken Gizem Özdilli’den yeni yılın ilk günlerinde çarpıcı bir itiraf geldi.
4.01.2020 Magazin
Gizem Özdilli reklam yüzü oluyor!
Gizem Özdilli reklam yüzü oluyor! Ünlü manken ve sunucu Gizem Özdilli, sağlık sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın Arap ülkelerindeki reklam kampanyalarının yüzü oldu.
25.10.2019 Magazin
Gizem Özdilli: İfşa etmeye devam!
Gizem Özdilli: İfşa etmeye devam! Gizem Özdilli, önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.
18.09.2019 Magazin
'İfşa mesajı' sonrası özür geldi
'İfşa mesajı' sonrası özür geldi Bir dönem podyumların en çok aranılan modellerinden biri olan Gizem Özdilli Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın kendisine attığı mesajı yayınlamıştı. Özdilli, Şener Özbayraklı'dan özür diledi.
6.07.2018 Magazin
Gizem Özdilli, Şener Özbayraklı'yı önce ifşa etti sonra özür diledi
Gizem Özdilli, Şener Özbayraklı'yı önce ifşa etti sonra özür diledi Bir dönem podyumların en aranılan modellerinden olan Gizem Özdilli, Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın mesajını paylaştı. Gizem Özdilli, kendisine Instagram üzerinden "Merhaba nasılsın?" şeklinde mesaj atan Şener Özbayraklı'ya verdiği"40 yıllık arkadaşımmış gibi ne oluyor?" cevabını sosyal medya hesabından yayınlayarak Fenerbahçeli futbolcuyu önce ifşa etti sonra Özbayraklı'dan özür diledi
5.07.2018 Magazin
Türk modelden bekaret çıkışı
Türk modelden bekaret çıkışı Zerrin Özer'in "Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı" şeklindeki çıkışını yorumlayan Gizem Özdilli, "Benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü olur" dedi.
22.04.2018 Magazin
Cadılar Bayramı’nda Nusret tiplemesi
Cadılar Bayramı’nda Nusret tiplemesi Her sene dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kutlanan Cadılar Bayramı önceki gece Asmalımescit Soho’da devam etti.
29.10.2017 Magazin
Gizem Özdilli'ye ölüm tehdidi!
Gizem Özdilli'ye ölüm tehdidi! Eski manken Gizem Özdilli geçen gün Twitter hesabından Yunanistan'da yaşanan bir olayın haberini paylaşmış ve hayvanseverlere bir çağrıda bulunmuştu.
26.09.2017 Magazin
Hayatım karardı!
Hayatım karardı! Gizem Özdilli, kapattırdığı hattıyla ilgili yaşadığı şokun ardından bir şok daha yaşadı
12.02.2017 Magazin
Gizem Özdilli'ye büyük şok
Gizem Özdilli'ye büyük şok Gizem Özdilli 12 yıllık hattını kapattırdığını düşündü ancak gerçek TV programında ortaya çıktı
9.02.2017 Magazin
Gizem’e şok
Gizem’e şok Ünlü manken Gizem Özdilli bütün işlerini reddeden isim hakkında şikayetçi olmuştu. Mahkeme suç unsuru bulunmadığı gerekçesiyle ünlü mankeni haksız buldu
8.02.2017 Magazin
Yemek kitapları yazacağım
Yemek kitapları yazacağım Gizem Özdilli, önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
3.02.2017 Magazin
'Yemek kitapları yazmaya devam edeceğim'
'Yemek kitapları yazmaya devam edeceğim' Çıkardığı yemek kitaplarıyla adından söz ettiren Gizem Özdilli, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
3.02.2017 Magazin
Fuarı gelinlikle açacak
Fuarı gelinlikle açacak Patika Fuarcılık tarafından bu yıl 15. kez 3-5 Şubat tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da yapılacak olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı, ‘Modern Zaman Gelinleri’ konseptiyle açılacak.
31.01.2017 Magazin
Yalnız Gizem
Yalnız Gizem Gizem Özdilli, önceki gün bir AVM’deydi...
11.01.2017 Magazin
İdo'nun yeni aşkı Esra Sönmezer!
İdo'nun yeni aşkı Esra Sönmezer! Hilal Altınbilek’le yaşadığı aşkla ve eski aşklarına yaptığı gönderme ile gündeme gelen İdo Tatlıses hakkında yeni aşk iddiası ortaya atıldı.
29.11.2016 Magazin
Ebru Şallı'yı görenler şok oldu!
Ebru Şallı'yı görenler şok oldu! Son günlerde magazin basınından düşmeyen Ebru Şallı'nın bir fotoğrafı ünlü ismin yüzüne yeni bir operasyon yaptığı iddialarını gündeme getirdi.
29.11.2016 Magazin
Şaşkınlığını gizleyemedi: Eyvah
Şaşkınlığını gizleyemedi: Eyvah Manken Gizem Özdilli, Etiler'de mekan çıkışı bir erkek arkadaşıyla görüntülenince panik yaptı.
5.11.2016 Magazin
Bir daha yaşamayalım
Bir daha yaşamayalım Gizem Özdilli, alışveriş için geldiği Nişantaşı’nda görüntülendi...
7.08.2016 Magazin
Gizem Özdilli organlarını bağışladı
Gizem Özdilli organlarını bağışladı Ünlü manken Gizem Özdilli, tüm organ ve dokularını bağışladı.
27.07.2016 Magazin
Jakuzi partisi yaptılar
Jakuzi partisi yaptılar Selim Akar, yeni DJ konseptini önceki akşam Kilyos High Beach’te verdiği 100 kişilik VIP partiyle tanıttı...
24.07.2016 Magazin
Deniz Kızları
Deniz Kızları Gizem Özdilli ile Fatoş Kabasakal, Kilyos High Beach’te bu gece yapılacak partide DJ’lik yapacak...
21.07.2016 Magazin
Canı erik çekti
Canı erik çekti Manken Gizem Özdilli önceki akşam arkadaşlarıyla Nişantaşı Kav Butik’te keyif yaptı...
24.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Özdilli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem özdilli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.