Giray Bulak

Giray Bulak

Son dakika Giray Bulak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Giray Bulak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Giray Bulak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giray Bulak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giray bulak gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 giray bulak haberi bulunmuştur. Tüm giray bulak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında?
Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında? TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile sezon sonuna kadar anlaştı. Dün transfer yasağının kaldırıldığını açıklayarak ilk transferi duyuran Denizlispor’da Serhat Gülpınar ile aştı. Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında?
17.08.2021 Gündem
Boluspor'da Giray Bulak dönemi sona erdi
Boluspor'da Giray Bulak dönemi sona erdi TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'da teknik direktör Giray Bulak dönemi sona erdi.
17.09.2019 Futbol
Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Boluspor'u rahat geçti!
Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Boluspor'u rahat geçti! Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesislerinde sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Boluspor'u 2-0 mağlup etti.
14.07.2019 Fenerbahçe
Mehmet Ekici'nin cezası belli oldu!
Mehmet Ekici'nin cezası belli oldu! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Ekici'ye 3 maç ceza verdi.
11.04.2019 Fenerbahçe
Mehmet Ekici, PFDK'ya sevk edildi
Mehmet Ekici, PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü ile oynadığı müsabakada çıkan arbedenin ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Mehmet Ekici ve Hector Canteros, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
10.04.2019 Fenerbahçe
Ünal Karaman'dan tur yorumu
Ünal Karaman'dan tur yorumu Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında konuk ettiği Balıkesirspor Baltok'u 2-1 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, galip geldikleri için mutlu olduklarını, deplasmandaki karşılaşmayı da kazanmayı umut ettiklerini söyledi.
16.01.2019 Trabzonspor
Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası'na veda etti: 1-1
Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası'na veda etti: 1-1 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Balıkesir Baltok sahasında karşı karşıya geldiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla, Süper Lig ekibi Çaykur Rize kupaya veda etti.
18.12.2018 Rizespor
Okan Buruk: "Her musibette bir hayır vardır"
Okan Buruk: "Her musibette bir hayır vardır" Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında konuk ettiği Balıkesirspor Baltok'a 2-0 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk, "Her musibette bir hayır vardır deyip oyuncuların performansını görmüş olduk." dedi.
4.12.2018 Rizespor
Karabük'te 3 puan Balıkesir Baltok'un
Karabük'te 3 puan Balıkesir Baltok'un Balıkesir Baltok, Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti.
23.11.2018 TFF 1.Lig
Spor Toto 1.Lig'de ayrılıklar sürüyor! Tam 9 hoca...
Spor Toto 1.Lig'de ayrılıklar sürüyor! Tam 9 hoca... Spor Toto 1. Lig'de 12.haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 9'a yükseldi.
14.11.2018 TFF 1.Lig
Giray Bulak 1 maç ceza aldı!
Giray Bulak 1 maç ceza aldı! PFDK, Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak'a 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
Balıkesirspor rahat turladı
Balıkesirspor rahat turladı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında Balıkesirspor Baltok, Pendikspor’u 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.
TFF 1.Lig'de 7 haftada 4 hoca ayrıldı!
TFF 1.Lig'de 7 haftada 4 hoca ayrıldı! Spor Toto 1. Lig'de 7. haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 4'e çıktı.
3.10.2018 TFF 1.Lig
Çaykur Rizespor'da 'Nöbetçi Karaca'
Çaykur Rizespor'da 'Nöbetçi Karaca' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporda teknik direktörlük görevine son verilen İbrahim Üzülmez'in ardından yeni teknik direktör için arayışlar sürüyor.
11.09.2018 Rizespor
Balıkesirspor, Giray Bulak'la yola devam etmek istiyor
Balıkesirspor, Giray Bulak'la yola devam etmek istiyor Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un kulüp başkanı Mustafa Bahçeci, teknik direktör Giray Bulak ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istediklerini söyledi.
29.05.2018 TFF 1.Lig
Trabzonspor yeni teknik direktörünü açıklıyor
Trabzonspor yeni teknik direktörünü açıklıyor Sezonun sona ermesinin arından Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Trabzonspor'da, yeni teknik direktör belli oluyor. Bordo-mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, yarın saat 11.00'de düzenleyeceği basın toplantısıyla takımın yeni teknik direktörünü açıklaması bekleniyor.
28.05.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Fatih Tekke sesleri!
Trabzonspor'da Fatih Tekke sesleri! Trabzonspor’da hoca arayışlarında son viraja girildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Özkan Sümer, Fatih Tekke ismi üzerinde uzlaşmaya varırken; genç çalıştırıcı dinamizmi, hırslı yapısı ve taraftar nezdindeki yüksek kredisi nedeniyle Samet Aybaba ve Giray Bulak’ın önünde.
26.05.2018 Trabzonspor
Giray Bulak açıkladı! Trabzonspor...
Giray Bulak açıkladı! Trabzonspor... Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi için adı geçen isimler arasında yer alan Giray Bulak, kendine henüz bir teklif gelmediğini açıkladı.
24.05.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Tamer Tuna bombası!
Trabzonspor'dan Tamer Tuna bombası! Trabzonspor, Göztepe’de başarılı bir performans sergiledikten sonra yollarını ayıran Tamer Tuna’yı da teknik direktör listesine aldı. Tamer Tuna'nın ise yakın çevresine Trabzonspor’u çalıştırmayı çok istediğini söylediği ifade edildi.
24.05.2018 Trabzonspor
Anlaşma zora girdi! Trabzonspor...
Anlaşma zora girdi! Trabzonspor... Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği Samet Aybaba'da pürüz çıktı. Tecrübeli teknik adamı Bursaspor'un da istemesi transferi çıkmaza soktu.
23.05.2018 Trabzonspor
Rıza Çalımbay'ın yerine gelecek isim belli oldu!
Rıza Çalımbay'ın yerine gelecek isim belli oldu! Karabükspor maçının ardından Trabzonspor’da teknik direktör arayışları hız kazanacak. Rıza Çalımbay konusunun netlik kazanmasıyla birlikte rota yine yerli hoca olacak.
18.05.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü...
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü... Trabzonspor'da 4 maç sonra sözleşmesi bitecek olan Rıza Çalımbay'm yerine 5 isim belirlendi.
24.04.2018 Trabzonspor
Olcan Adın'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Olcan Adın'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Teleset Mobilya Akhisarspor’un milli futbolcusu Olcan Adın’ın annesi Aysel Adın yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. Aysel Adın, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
17.04.2018 Futbol
İldiz: "İstifamı vermeyi planlıyorum"
İldiz: "İstifamı vermeyi planlıyorum" Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Balıkesir Baltok’a 3-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, mutlak kazanmak için çıktıkları sahadan mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
1.04.2018 TFF 1.Lig
Boluspor, Balıkesir'de 3 puanı kaptı
Boluspor, Balıkesir'de 3 puanı kaptı Spor Toto 1. Lig'in 26. hafta müsabakasında Balıkesirspor Baltok, sahasında Boluspor'a 2-0 mağlup oldu.
7.03.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Giray Bulak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giray bulak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.