Gignac

Gignac

Son dakika Gignac haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gignac ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gignac haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gignac

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gignac gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 gignac haberi bulunmuştur. Tüm gignac haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon…
Misli’de 6’da 6 yaptı, 34 Bin 753 TL kazandı!  45+4’te gelen golle kazanan kupon… Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli kullanıcısı dün oynanan hazırlık ve Kuzey & Orta Amerika Lig Kupası maçlarından oluşturduğu 6 maçlık İddaa kuponuyla tam 34 bin 753 TL kazandı.
28.07.2023 İddaa
Fransa'da panter diyorlardı Türkiye'de aslan oldum
Fransa'da panter diyorlardı Türkiye'de aslan oldum Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis SoFoot'a özel açıklamalarda bulundu.
1.03.2021 Galatasaray
Diego Reyes'in yeni adresi Tigres
Diego Reyes'in yeni adresi Tigres Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığını açıkladığı Meksikalı stoper, ülkesinin Tigres takımına transfer oldu.
26.08.2019 Fenerbahçe
Andre-Pierre Gignac 3 yıllık imzayı attı!
Andre-Pierre Gignac 3 yıllık imzayı attı! Adı Beşiktaş'la anılan ve üç yıldır Meksika'da top koşturan Andre Pierre Gignac, kulübüyle kontrat yeniledi.
22.11.2018 Futbol
İki yıldız sahanın ortasında güreşti!
İki yıldız sahanın ortasında güreşti! Meksika Ligi takımlarından Tigres'te forma giyen Andre Pierre Gignac ve Eduardo Vargas'ın, takımın taraftara açık antrenmanında sahanın ortasında güreştiği görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu.
20.11.2018 Spor
Gomis'in yerine Gignac!
Gomis'in yerine Gignac! Gomis ile ücret konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, rotasını Fransız golcü Gignac’a çevirdi. Meksika’nın Tigres kulübüyle 1 yıl sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcuyu Monaco da istiyor.
1.08.2018 Galatasaray
Beşiktaş'ta Andy Carroll sesleri!
Beşiktaş'ta Andy Carroll sesleri! Santrafor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler tarafından Andy Carroll önerildi. Yönetim, Carroll için teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu bekliyor.
15.07.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş istediği golcüyü açıkladı!
Şenol Güneş istediği golcüyü açıkladı! Tecrübeli teknik adam, İngiliz golcünün diğer adaylara göre oyun planına daha fazla uyduğunu söyleyerek, “İlk tercihimiz o olsun” dedi.
18.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan iki golcüye teklif
Beşiktaş'tan iki golcüye teklif Beşiktaş Yönetimi, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-Beyazlılar, Tigres’ten ayrılan Andre-Pierre Gignac ve Crystal Palace’la yol ayrımında bulunan Christian Benteke için tekliflerini hazırladı.
12.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5 aday golcü!
Beşiktaş'ta 5 aday golcü! Forvet hattını değiştirmeyi planlayan Beşiktaş göndereceği 3 ismin yerine 5 aday seçti. Yönetim, Trabzonspor’dan ayrılacağı konuşulan Burak Yılmaz ve boşta olan Demba Ba’ya ek olarak; Andre-Pierre Gignac, Daniel Sturridge ve Christian Benteke’yi de listesinde tutuyor.
11.06.2018 Beşiktaş
Golcü listesinin başında Gignac var!
Golcü listesinin başında Gignac var! Negredo ve Love'u gelecek sezon için kadroda düşünmeyen Beşiktaş yönetiminin Fransız golcüye yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiği iddia edildi.
3.06.2018 Beşiktaş
Gomis: "Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu"
Gomis: "Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu" Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçla konuşurken takımdaki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
4.03.2018 Galatasaray
Fikret Orman'dan transfer sürprizi: 'Yer yerinden oynayacak'
Fikret Orman'dan transfer sürprizi: 'Yer yerinden oynayacak' Fikret Orman yakın çevresine, “Öyle birini transfer edeceğim ki herkes şaşıracak” dedi.. Peki bu isim kim?
8.01.2018 Beşiktaş
Beşiktaş aradığı forveti buldu!
Beşiktaş aradığı forveti buldu! Beşiktaş forvet adaylarına bir yenisi daha ekledi. Siyah Beyazlılar, Leicester City’nin Cezayirli forvet Islam Slimani’yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı.
31.12.2017 Beşiktaş
Cenk'in yerine 2 isim!
Cenk'in yerine 2 isim! Cenk Tosun konusunda Everton’la anlaşmaya varan ve bu transferi önümüzdeki günlerde açıklayacak olan Beşiktaş’ın hedefinde eski golcüsü Demba Ba var. Siyah-beyazlıların gündemindeki diğer isim de Gignac.
30.12.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Miguel Borja sesleri
Beşiktaş'ta Miguel Borja sesleri Beşiktaş Transfer Komitesi, santrfor listesine Palmerias’ta oynayan Miguel Borja’yı da ekledi.
29.12.2017 Beşiktaş
Eto'o, Beşiktaş'a haber yolladı
Eto'o, Beşiktaş'a haber yolladı Antalyaspor’la sorunlar yaşayan Eto’o, alacaklarına karşılık devre arasında kulüpten ayrılacak. Daha önce Beşiktaş’ın kapısından dönen Kamerunlu forvet, bu kez Ocak’ta Kartal olmak istiyor.
9.10.2017 Beşiktaş
Gignac bombası!
Gignac bombası! Siyah-Beyazlılar, son dönemde takımın gündeminde sıklıkla yer alan Andre-Pierre Gignac için atağa kalktı.
5.10.2017 Beşiktaş
Gomis'ten F.Bahçe ve Beşiktaş açıklaması
Gomis'ten F.Bahçe ve Beşiktaş açıklaması Galatasaray ile sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve 3 maçta 4 gol kaydeden Gomis, Fransa'nın Canal + kanalına yaptığı açıklamalarda transfer süreci hakkında konuştu.
27.08.2017 Galatasaray
Eto’o’dan vazgeçmek yok
Eto’o’dan vazgeçmek yok Fenerbahçe; Perez, Bony, Gignac, Remy gibi isimlerle temaslarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, bu isimlerden birine imza attırmaya kararlı. Ancak bu transfer gerçekleşse bile, Samuel Eto’o’dan da vazgeçilmeyecek.
1.08.2017 Fenerbahçe
Şenol Güneş istediği forveti açıkladı!
Şenol Güneş istediği forveti açıkladı! Şenol Güneş’ten, Beşiktaş yönetimine: Aboubakar’a ‘Hayır’ demem ancak tercihim pivot santrfor. Tecrübeli çalıştırıcı, verdiği raporda kaleye sırtı dönük oynayabilen, top hakimiyeti yüksek, son vuruşları iyi bir golcü tasviri yaptı. Adaylar arasında bu özelliklere uyan tek isim Fransız yıldız
31.07.2017 Beşiktaş
Aradaki fark sadece 2 milyon Euro
Aradaki fark sadece 2 milyon Euro Beşiktaş, Negredo’daki belirsizlik nedeniyle Tigres’te oynayan Gignac için bir kez daha harekete geçti
28.07.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta forvete sürpriz aday!
Beşiktaş'ta forvete sürpriz aday! Forvet arayışlarını hızlandıran Beşiktaş’ta gündeme yeni bir isim geldi... Siyah-Beyazlılar, Villarreal’in İspanyol yıldızı Roberto Soldado’nun menaceriyle temasa geçti.
28.07.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe forvetini arıyor!
Fenerbahçe forvetini arıyor! Forvet transferi, 3. ön eleme turuna yetişmedi. Yönetim, golcü işini daha da geciktirmemek için vites yükseltti. Gündemde birçok aday olsa da listenin ilk sırasında onlar var...
24.07.2017 Fenerbahçe
Fikret Orman'dan flaş Demba Ba talimatı!
Fikret Orman'dan flaş Demba Ba talimatı! Mali konularda istediği koşullar oluşmadığı için forvet transferi yapamayan Beşiktaş’ın, Demba Ba için sürpriz bir hamlede bulunabileceği öğrenildi. Başkan Fikret Orman’ın, sağlık durumuyla ilgili araştırma yaptığı golcü oyuncunun kiralanmasına olumlu baktığı ifade edildi.
22.07.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gignac ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gignac haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.