Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Restoranlar, kafeler, saatler... Ve değişiyor! 21 Haziran sonrası...
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Restoranlar, kafeler, saatler... Ve değişiyor! 21 Haziran sonrası... Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Restoranlar, kafeler, okullar, spor salonları her şeyi kapsıyor. Yasak saatlerinde gevşeme bekleniyor. Aşılamanın artması ve vakaların düşmesiyle birlikte tedbirler yeniden değerlendiriliyor. Kritik tarih 21 Haziran sonrası olarak ifade ediliyor. Geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasakları hafta içi ve cumartesi günü saat 22.00 ile 05.00 arası olarak güncellenmişti. Pazar günü yasaklarının ise devam ettiği duyurulmuştu. İşte sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili tüm detaylar...
5.06.2021 Gündem
Görüntüler sonrası daha sıkı denetim geliyor
Görüntüler sonrası daha sıkı denetim geliyor Normalleşme sürecinde ‘virüsün hastalık yapma yeteneğinin azaldığı, sıcak havanın bulaşmayı engelleyeceği ve salgının sona yaklaştığı’ algısı halkta 3 gevşeme nedeni olarak öne çıktı. Bu yüzden kurallara uyulması için daha sıkı denetim ve daha güçlü kampanya planlanıyor.
9.06.2020 Gündem
İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşmaya izin verilecek
İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşmaya izin verilecek İngiltere'de yeni tip corana virüs (Kovid-19) kısıtlamalarındaki gevşeme adımları kapsamında 1 Haziran'dan itibaren sosyal mesafe kurallarına uyulması şartıyla dışarıda 6 kişiye kadar görüşmeye izin verileceği açıklandı.
28.05.2020 Corona Virüsü
İngiltere haziranda atacağı "gevşeme adımları"  açıklandı
İngiltere haziranda atacağı "gevşeme adımları" açıklandı İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 1 Haziran'dan itibaren ülkedeki açık hava pazarlarının, 15 Haziran’dan itibaren de bütün perakende mağazalarının faaliyetine izin verilmesinin planlandığını bildirdi.
25.05.2020 Corona Virüsü