Gençlebirliği

Gençlebirliği

Son dakika Gençlebirliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gençlebirliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gençlebirliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlebirliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlebirliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 gençlebirliği haberi bulunmuştur. Tüm gençlebirliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursaspor'da kritik haftalar!
Bursaspor'da kritik haftalar! Bursaspor, dün aldığı Göztepe mağlubiyeti ile düşme hattıyla puan farkını 4’e indirdi.
16.04.2018 Futbol
Beşiktaş - Gençlerbirliği
Beşiktaş - Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde heyecan Beşiktaş - Gençlerbirliği maçıyla başlıyor.
30.01.2018 Beşiktaş
Vagner Love kupa maçında oynayacak mı? Açıklandı!
Vagner Love kupa maçında oynayacak mı? Açıklandı! Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love kupada oynanacak olan Gençlerbirliği maçının kadrosuna alındı.
30.01.2018 Beşiktaş
Özat: “Zor durumlar bunlar”
Özat: “Zor durumlar bunlar” Gençlebirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Bursaspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “İkinci yarı sistem değişikliğine gittik. Faty oyundan çıktıktan sonra da hakimiyet elimize geçtik. Zor durumlar bunlar. Ben kendi adıma sevinçliyim. Bursaspor’a da başarılar diliyorum” dedi.
28.05.2017 Gençlerbirliği
Igor Tudor'dan önemli açıklamalar
Igor Tudor'dan önemli açıklamalar Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Sarı Kırmızılı kulüpte yaşadıklarını, kendi mantalitesini ve takımı değerlendirdi. Hırvat teknik adam, taktik dizilişin kendisi için çok önemli olmadığını belirtirken, oyuncularının henüz istediği seviyede olmadığını söyledi.
14.03.2017 Galatasaray
Bruma'dan seksi aşkına jest!
Bruma'dan seksi aşkına jest! Galatasaray'da bu sezon sergileidği futbol alkış alan Bruma, önceki gün Aqua Florya AVM'de objekftiflere yasıdı.
18.10.2016 Magazin
'Söyleyecek söz bulamıyorum'
'Söyleyecek söz bulamıyorum' Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Gençlebirliği maçı sonrasında konuştu.
18.04.2016 Trabzonspor
Fırtına umutsuz vaka
Fırtına umutsuz vaka Spor Toto Süper Lig 29. hafta kapanış mücadelesinde Gençlerbirliği evinde Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
18.04.2016 Trabzonspor
'Son kararı ben veririm!'
'Son kararı ben veririm!' Gençlebirliği’nin başında zorlu bir yolculuk için kolları sıvayan İbrahim Üzülmez konuştu.
15.01.2016 Gençlerbirliği
"Beşiktaş'ta oynarım dedim..."
"Beşiktaş'ta oynarım dedim..." Mehmet Özdilek, eski olimpiyat şampiyonu halterci Halil Mutlu ve opera sanatçısı Hakan Aysev ile birlikte "Bir Hayalim Vardı" adlı panelde, çocuklarla bir araya geldi.
25.11.2015 Gençlerbirliği
Özlem sona erdi!
Özlem sona erdi! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor, evinde Gençlebirliği'ni mağlup ederek 8 haftanın ardından 3 puana kavuştu.
15.02.2014 Futbol
17 takım olması utanç verici
17 takım olması utanç verici Ankarasporlu futbolcular zor durumda
11.09.2009 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gençlebirliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlebirliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.