Gen ilaç halka arz ne zaman işlem görecek? Gen ilaç halka arz sonuç ve hisse fiyatı…
Gen ilaç halka arz ne zaman işlem görecek? Gen ilaç halka arz sonuç ve hisse fiyatı… Gen İlaç halka arz sonuçları merakla bekleniyor. SPK halka arz için başvuru yapan firmalardan biri olan Genç İlacın başvurusu onaylanınca 28-29-30 Temmuz tarihleri arasında talep toplama süreci gerçekleşti. Gen İlaç halka arz sonuçları belli oldu mu? Gen İlaç borsada ne zaman işlem görecek?
3.08.2021 Gündem
GEN, küresel oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor
GEN, küresel oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor GEN İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A. Ş.’nin (GEN) halka arzı onaylandı! GEN’in halka arzı GENIL kodu ile, 28-29-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Halka arz süreci ile yatırımlarını artırmak ve sektördeki yerini daha da güçlendirmek istediklerini belirten GEN Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gülmüş, basın mensupları ile bir araya geldi. Gülmüş, çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda, şirketin sektördeki yeri hakkında bilgiler verdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.
29.07.2021 Ekonomi
Gen ilaç halka arz eşit mi oransal mı? Gen İlaç halka arz ne zaman işlem görecek, Gen İlaç'ın hisse fiyatı ne kadar?
Gen ilaç halka arz eşit mi oransal mı? Gen İlaç halka arz ne zaman işlem görecek, Gen İlaç'ın hisse fiyatı ne kadar? Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) halka arz için başvuru yapan firmalar arasına Gen İlaç da katıldı. Toplamda 62,5 milyon TL nominal değerli payın satılmasını amaçlayan Gen İlaç’ın başvurusu SPK tarafından kabul edildi. Peki, Gen İlaç borsada ne zaman işlem görecek? Gen ilaç halka arz eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne kadar?
28.07.2021 Gündem
Gen İlaç halka arz için SPK'ya başvurdu!
Gen İlaç halka arz için SPK'ya başvurdu! Türkiye’nin önde gelen yerli ilaç üreticisi Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.
18.05.2021 Ekonomi