2023 vergi dilimleri ne zaman açıklanacak? Yeni vergi dilimleri ne zaman belli olacak? Yüksek ücretli çalışanlara vergi düzenlemesi mi geliyor?
2023 vergi dilimleri ne zaman açıklanacak? Yeni vergi dilimleri ne zaman belli olacak? Yüksek ücretli çalışanlara vergi düzenlemesi mi geliyor? Yüksek ücretli çalışanların maaşlarında değişikliklere yol açan vergi dilim aralıklarının güncellenip güncellenmediği merak ediliyor. Asgari ücretten yüksek maaş alanların vergi dilimlerinde yeni düzenleme yapılması bekleniyor. Düzenleme ile maaşlarını brüt üzerinden alan çalışanların maaşının sonraki aylarda vergi dilimine takılarak azalmasını önüne geçilecek. Peki, 2023 vergi dilimleri ne zaman açıklanacak? Yeni vergi dilimleri ne zaman belli olacak? Gelir vergisi dilimleri nedir? Gelir vergisi hesaplama nasıl yapılır? Yüksek maaşlı çalışanlar için vergi düzenlemesi mi geliyor? İşte 2023 vergi dilimleri düzenlemesi ile ilgili merak edilenler…
27.12.2022 Çalışma Hayatı
Gelir vergisi beyannamesi için bugün son gün
Gelir vergisi beyannamesi için bugün son gün Gelir vergisi beyannamesi için kritik sürece girildi. Ticari, zirai ve mesleki faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen yaklaşık 1 milyon 880 bin gelir vergisi mükellefiyle evini veya iş yerini kiraya veren yaklaşık 1,5 milyon kişinin, geçen yıla ilişkin yıllık gelir vergisi beyannamelerini bugün gün sonuna kadar vermesi gerekiyor.
2.04.2018 Ekonomi