Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak 27 Aralık 2021, Nursel Ergin mi? Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli?
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak 27 Aralık 2021, Nursel Ergin mi? Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli? Kanal D ekranlarında hafta içi her gün gelen, yemek yarışması Gelinim Mutfakta izleyenleri bu hafta programı kimin sunacağını sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim, Nursel Ergin mi?
27.12.2021 Televizyon
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Demet Akalın'dan sonra format değişikliğine giden ve her hafta bir kişinin sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni kalıcı sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta programının sunucusu yarışmada en yüksek reytinge ulaşan Turgay Başyayla oldu.
9.12.2021 Televizyon
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak, yeni hafta sunucusu kimdir? Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu…
Gelinim Mutfakta sunucusu kim olacak, yeni hafta sunucusu kimdir? Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu… Gelinim Mutfakta yeni hafta sunucusu kimdir? Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni sunucu merak ediliyor. Bu hafta programı yeni bir kişi sunacak. İşte Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu…
8.11.2021 Gündem