Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Son dakika Gaziantep Büyükşehir Belediyespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantep büyükşehir belediyespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 gaziantep büyükşehir belediyespor haberi bulunmuştur. Tüm gaziantep büyükşehir belediyespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?)
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?) Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Çağdaş Atan sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Atan yaptığı paylaşımda, "Sergen Hocanın bu transferi gerçekleşir gerçekleşmez ama ben artık 40 yaşında bir teknik adamım 26 yaşımda futbolcuyken yaptığım bir hata bir daha önüme çıksın istemem" dedi. Çağdaş Altan’ın attığı bu tweet sonrası, ‘’Çağdaş Atan ne dedi?’’ sorusuna cevap aramaya başladı. İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
Üçüncü bitiren yine gülemedi
Üçüncü bitiren yine gülemedi Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Hatayspor'u mağlup ederek Süper Lig'e yükselen Gazişehir Gaziantep, bunu başaran 63. takım oldu. Ligde play-off sisteminin yeniden uygulanmaya başlandığı 2005-2006'dan bu yana sadece bir kez normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan ekip Süper Lig vizesi alabildi.
31.05.2019 TFF 1.Lig
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın Kariyerinde ilk kez A Milli Takım kadrosuna seçilen Alanyasporlu Efecan Karaca, milli takım ve kariyer planlamasıyla ilgili konuştu. Orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Büyük takımlar neden olmasın" değerlendirmesinde bulundu.
1.04.2019 Alanyaspor
PFDK'dan 'şike' kararı!
PFDK'dan 'şike' kararı! Geçen sezon TFF 1. Lig'in 33. haftasında oynanan Manisaspor-Şanlıurfaspor maçında şike yapıldığına yönelik iddialar sezon sonuna damga vurmuştu.
19.10.2017 TFF 1.Lig
Alanzinho, BAL ekibi ile anlaştı
Alanzinho, BAL ekibi ile anlaştı Türkiye'de daha önce Trabzonspor, Balıkesirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyen Alanzinho, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sinopspor ile prensip anlaşmasına vardı
21.08.2017 Futbol
Bülent Uygun: Stadın Beşiktaşlı taraftarla açılması mantıklı bir karar
Bülent Uygun: Stadın Beşiktaşlı taraftarla açılması mantıklı bir karar GAZİANTEPSPOR teknik direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı için stadın büyük bölümünün siyah beyazlı taraftarlara verilmesinin doğru bir karar olduğunu söyledi.
23.05.2017 Gaziantepspor
Büyük isyan! Futbolcular antrenmana çıkmadı
Büyük isyan! Futbolcular antrenmana çıkmadı TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da ayaklanma... Uzun süredir ödemeleri yapılmayan futbolcular antrenmana çıkmadı.
2.05.2017 TFF 1.Lig
Alpay Özalan'ın transferi yattı!
Alpay Özalan'ın transferi yattı! TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'da Ali Tandoğan'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan ve ilk etapta görüştüğü Alpay Özalan'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen yönetim, Reha Erginer ve Cüneyt Dumlupınar isimlerini gündemine getirdi.
13.04.2017 TFF 1.Lig
Abdullah Avcı: "Maçın bitmesini istemedim"
Abdullah Avcı: "Maçın bitmesini istemedim" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4-0'lık Galatasaray galibiyetini değerlendirdi.
10.04.2017 Başakşehir
İzmir'de futbola miting ayarı
İzmir'de futbola miting ayarı İzmir Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün talebiyle 1'inci Lig'de cumartesi günü saat 13.00'te oynanaması gereken Altınordu-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 10 Nisan Pazartesi günü saat 15.30'a alındı.
4.04.2017 TFF 1.Lig
Oğuz Çetin'in yeni takımı belli oldu
Oğuz Çetin'in yeni takımı belli oldu Son olarak TRT Spor'da yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Oğuz Çetin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yeni teknik direktörü oldu.
24.02.2017 TFF 1.Lig
Ersun Yanal kupada da kayıp!
Ersun Yanal kupada da kayıp! Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın görevde olduğu dönemlerde Ziraat Türkiye Kupası'nda bir varlık gösteremedi. Yanal’ın görevde olduğu dönemlerde bordo-mavililer 3 kez gruptan bir üst tura yükselme başarısı gösteremedi.
24.09.2021 Trabzonspor
Giresunspor'dan altın gibi 3 puan
Giresunspor'dan altın gibi 3 puan TFF 1. Ligi'n 17'nci haftasında Giresunspor sahasında oynadığı maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.
16.01.2017 TFF 1.Lig
Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti!
Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti! Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ramazan Civelek'i TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiraladı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar Güney ekibinde forma giyecek.
24.09.2021 Fenerbahçe
Eskişehirspor Antep'te tek golle kazandı
Eskişehirspor Antep'te tek golle kazandı TFF 1'inci Ligi'nde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında ağırladığı Eskişehirspor'a 1-0 mağlup oldu.
23.12.2016 TFF 1.Lig
TFF 1. Lig Kulüpler Birliği resmen kuruldu
TFF 1. Lig Kulüpler Birliği resmen kuruldu TFF 1. Lig Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu onayı ile resmen kuruldu.
23.09.2021 Futbol
Boluspor son anda kazandı!
Boluspor son anda kazandı! TFF 1. Lig'in 9'uncu haftasında Boluspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.
29.10.2016 TFF 1.Lig
Denizlispor'da seferberlik
Denizlispor'da seferberlik DENİZLİSPOR yönetimi, bir yandan cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra istifasını açıklayan Başkan Süleyman Urkay'ı kararından vazgeçirmeye çalışırken, diğer yandan da eski futbolculardan Norman Sylla'ya yarın ödenmesi gereken 241 bin Euro'yu bulmaya çalışıyor.
23.09.2021 Futbol
Ali Tandoğan teknik direktör oldu
Ali Tandoğan teknik direktör oldu Bursaspor’un şampiyon kadrosunda yer alan futbolculardan Ali Tandoğan, Denizlispor’un yeni teknik direktörü oldu.
21.10.2016 TFF 1.Lig
'Delikanlılarsa Advocaat'a da ceza versinler'
'Delikanlılarsa Advocaat'a da ceza versinler' Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, deplasmada 3-0 mağlup oldukları Gaziantep BB maçında tribüne gönderilmesiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.10.2016 TFF 1.Lig
"Milli maç arası bize çok iyi geldi"
"Milli maç arası bize çok iyi geldi" TFF 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu, Altınordu maçını kazanmak istiyor. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Milli maç arası bize çok iyi geldi. Şu anda takım hazır duruma geldi. Altınordu maçını kazanıp, yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
11.10.2016 TFF 1.Lig
B.Gaziantepspor penaltılarla turladı
B.Gaziantepspor penaltılarla turladı Büyükşehir Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten mücadelede Düzcespor'u penaltı atışlarıyla 3-2 yenerek bir üst tura yükseldi.
PTT 1. Lig fikstürü çekildi
PTT 1. Lig fikstürü çekildi PTT 1. Lig'de 2016-2017 sezonu maç programı, TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimi ile belli oldu
21.07.2016 TFF 1.Lig
Nobre Erzurum'a gitti akıllara onlar geldi!
Nobre Erzurum'a gitti akıllara onlar geldi! Mert Nobre'nin 2. Lig ekibi BB Erzurumspor'la anlaşması gözleri alt liglerde oynayan eski yıldızlara çevirdi. Listede oldukça ilginç isimler var.
21.07.2016 Futbol
TFF'den 14 kulübe daha lisans!
TFF'den 14 kulübe daha lisans! Türkiye Futbol Federasyonu, lisanslı kulüp sayısının 33'e çıktığını açıkladı.
29.06.2016 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantep büyükşehir belediyespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.