Galatasray

Galatasray

Son dakika Galatasray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasray gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 galatasray haberi bulunmuştur. Tüm galatasray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manchester United'da Altay Bayındır bombası! İlk kez olacak, işte Okan Buruk'un planı
Manchester United'da Altay Bayındır bombası! İlk kez olacak, işte Okan Buruk'un planı UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki ikinci maçında Manchester United deplasmanına konuk olacak. Gruptaki ilk maçında sahasında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılılar, Old Trafford'daki zorlu mücadeleden zaferle ayrılarak ilk 3 puanın almak istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un planı ortaya çıktı. Öte yandan Manchester United'dan bomba Altay Bayındır kararı geldi. İşte detaylar...
3.10.2023 Galatasaray
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler! Fırat Aydınus bomba yorum
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler! Fırat Aydınus bomba yorum Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler oldu. Hürriyet yazarlarından Fırat Aydınus ve Murat Fevzi Tanırlı, bu atamayı değerlendirdi.
7.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray transfere doyacak! Okan Buruk bizzat açıkladı: İşte gidecekler, gelecekler
Galatasaray transfere doyacak! Okan Buruk bizzat açıkladı: İşte gidecekler, gelecekler Transferde son dakika gelişmesi. Yeni sezonda Okan Buruk ile şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Galatasaray, ligin başlamasına kısa bir süre kala hazırlık mücadelesinde sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarırken, teknik direktör Okan Buruk mücadele sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Buruk açıklamasında transfere dair de konuşurken, takımdan ayrılacak bir ismi de resmen duyurdu. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Okan Buruk, Haris Seferovic transferinden sonra bir forvet ve orta saha takviyesi daha yapmak istiyor. Galatasaray gündemine iki sürpriz ismi aldı. İşte son dakika haberinin tüm detayları.
24.07.2022 Galatasaray
Fatih Terim'den Dorukhan'a veto
Fatih Terim'den Dorukhan'a veto Beşiktaş'la yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Dorukhan Toköz Fatih Terim tarafından veto edildi.
19.07.2021 Galatasaray
The Sun'dan Avrupa Süper Ligi için bomba Galatasaray iddiası
The Sun'dan Avrupa Süper Ligi için bomba Galatasaray iddiası İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray Avrupa Süper Ligi'nde boy gösterecek.
19.04.2021 Galatasaray
Galatasaray - Erzurumspor
Galatasaray - Erzurumspor Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında BB Erzurumspor'u Mostafa Mohamed'in kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Galibiyet serisi 8 maça çıkaran sar-kırmızılıların puanı 57'ye yükseldi.
27.02.2021 Futbol
Alanyaspor - Galatasaray: 0 - 1
Alanyaspor - Galatasaray: 0 - 1 Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Sarı-kırmızılıların galibiyet golünü 18. dakikada Emre Kılınç kaydetti. Bu sonuçla birlikte konuk ekip 54 puanla liderliğini sürdürdü.
20.02.2021 Futbol
Beşiktaş'tan Mustafa Cengiz'e 'çelişki' göndermesi
Beşiktaş'tan Mustafa Cengiz'e 'çelişki' göndermesi Türkiye'de spor müsabakalarının Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınırken Galatasaray'ın bugün yaptığı açıklama özellikle Beşiktaş cephesinde şaşkınlıkla karşılandı...
13.03.2020 Galatasaray
Menajeri açıkladı! Yanal ve Aziz...
Menajeri açıkladı! Yanal ve Aziz... Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, tecrübeli futbolcunun durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.01.2019 Galatasaray
Aslan puanı zor kurtardı! Rizespor geriden geldi
Aslan puanı zor kurtardı! Rizespor geriden geldi Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta galibiyeti tutamadı ve maç 2-2 eşitlikle bitti.
8.12.2018 Galatasaray
Cengiz'den Kulüpler Birliği'ne yanıt! Talihsiz bildiri...
Cengiz'den Kulüpler Birliği'ne yanıt! Talihsiz bildiri... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği'nin kararının ardından Moskova maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
28.11.2018 Galatasaray
G.Saray üst üste beşinci maçını kazandı
G.Saray üst üste beşinci maçını kazandı Voleybolda Efeler Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Derbide olayların faturası belli oldu
Derbide olayların faturası belli oldu Türk Telekom Stadyumu'nda yaşanan olayların ardından Fırat Aydınus'un kartları belli oldu.
2.11.2018 Galatasaray
Galatasaray, Emre Mor ile masada!
Galatasaray, Emre Mor ile masada! Galatasaray, ara transfer dönemi için Hakan Çalhanoğlu'nun ardından ikinci resmi temasını Emre Mor'la sağladığı öne sürüldü.
30.12.2017 Galatasaray
Cengiz Ünder bombası
Cengiz Ünder bombası Teknik patron Fatih Terim’in hazırladığı transfer listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da, sürpriz bir isim tekrar gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar, Roma’dan Cengiz Ünder’i kiralamak için düğmeye bastı.
30.12.2017 Galatasaray
Gomis'ten Tudor paylaşımı!
Gomis'ten Tudor paylaşımı! Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Igor Tudor paylaşımı yaptı.
18.12.2017 Galatasaray
Fellaini sürprizi!
Fellaini sürprizi! Galatasaray Yönetimi’nin devre arasında Fellaini’yi kadrosuna katmak için düğmeye tekrar bastığı öğrenildi.
16.12.2017 Galatasaray
Efeler Ligi'nde 11'inci hafta tamamlandı
Efeler Ligi'nde 11'inci hafta tamamlandı Erkekler Voleybol Efeler Ligi'nde 1'inci devre karşılaşmaları, bugün tamamlanan 11'inci hafta müsabakalarıyla sona erdi.
10.11.2021 Voleybol
Devlerin kapışması TRT Spor'da
Devlerin kapışması TRT Spor'da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek 11. Geleneksel Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Turnuvası, 28-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
21.09.2017 TBL
Igor Tudor'a şok protesto
Igor Tudor'a şok protesto Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, maç öncesi anonsta taraftarın protestosuyla karşılaştı.
20.07.2017 Galatasaray
Galatasaray Östersunds maçı hazırlıklarına devam etti
Galatasaray Östersunds maçı hazırlıklarına devam etti Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Östersunds FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
17.07.2017 Galatasaray
Yeni transfer Maicon ilk kez konuştu
Yeni transfer Maicon ilk kez konuştu Galatasaray'ın yeni transfer Maicon, Slovakya kampında açıklamalarda bulundu.
1.07.2017 Galatasaray
Saray değil çiftlik! Olay sözler...
Saray değil çiftlik! Olay sözler... Cumartesi gecesi Galatasray- Kasımpaşa maçında 18. dakikada Bruma'nın oyundan alınmasıyla başlayan maçın ardından Başkan Dursun Özbek'in soyunma odasında 1 saatin üzerinde bir konuşma yapmasıyla ayyuka çıkan krizin perde arkası aralanmaya başladı.
8.05.2017 Galatasaray
Igor Tudor'dan sürpriz talep!
Igor Tudor'dan sürpriz talep! Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Porto’dan kiralanan Josue'nin önümüzdeki sezon için bonservisinin alınmasını istedi.
28.03.2017 Galatasaray
Igor Tudor: Sneijder'siz olmaz
Igor Tudor: Sneijder'siz olmaz Kulislerde Igor Tudor ile Sneijder arasında sıkıntı olduğu konuşuluyor ancak Hırvat hoca çok farklı düşünüyor: 10'suz olmaz.
24.03.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.