3-2'lik maçtan sonra ortaya çıktı! 2.8'e geldi 6 ayda piyasasını 15 milyon euro'ya çıkardı
3-2'lik maçtan sonra ortaya çıktı! 2.8'e geldi 6 ayda piyasasını 15 milyon euro'ya çıkardı Süper Lig'in 22.hafta karşılaşmasında NEF Stadı'nda Ümraniyespor'la karşı karşıya gelen ve 5 golün atıldığı mücadeleden 3-2'lik zaferle ayrılan Galatasaray'da seri galibiyetlerin sevinci yaşanıyor... Dün akşam İcardi, Muslera ve Torreira'nın gösterdiği performansın yanı sıra yaz ayı transfer döneminde 2.8 milyon euro'ya gelen, oynadığı futbolla piyasa değerini 15 milyon euro'lara kadar çıkaran tecrübeli futbolcunun formu Sarı Kırmızılı camiada resmen alkış topluyor...
2.02.2023 Galatasaray
Ümraniyespor-Galatasaray maçında 8 dakikada 3 penaltı beklentisi! Yeni transfer direkten döndü...
Ümraniyespor-Galatasaray maçında 8 dakikada 3 penaltı beklentisi! Yeni transfer direkten döndü... Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı kırmızılı ekip Gomis'in 86. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Mücadelenin hakemi Ali Şansalan'ın kartlarında standart yoktu, futbolcuların niyeti kendisine yardımcı oldu. Bettaleb’in degajda ayağıyla Muslera’yı engellemesi net sarı karttı. Boey’in 2 sarı kartlık hareketi vardı. İlkini doğru uygulamayla görse atılabilirdi. Yasin Kol’a hafta boyu yapılan eleştiriler, maçın seyrini değiştirme anlamında ilk sarıların ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi olarak dikkat çekti.
20.08.2022 Galatasaray
Galatasaray Ümraniyespor maçı hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Galatasaray Ümraniyespor hazırlık maçı ne zaman, şifresiz mi yayınlanacak?
Galatasaray Ümraniyespor maçı hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Galatasaray Ümraniyespor hazırlık maçı ne zaman, şifresiz mi yayınlanacak? Süper Lig maçlarına az bir süre kala, Galatasaray Ümraniyespor hazırlık maçına yapacak. Transfer edilen futbolcuların kondisyonu izlenecekken, yeni sezon öncesi kadroların güçlenme ve form tutma çalışmaları taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor. Galatasaray Ümraniyespor maçı hangi kanalda? Galatasaray Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta? GS Ümraniyespor maçı şifresiz ve canlı mı?
31.08.2020 Gündem