Galatasaray Transfer Haberleri

Galatasaray Transfer Haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray transfer haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray transfer haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Transfer Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray transfer haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 galatasaray transfer haberleri haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray transfer haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pogba hamlesi! Sessiz sedasız sağlık kontrolünden geçti, Amrabat'ı beklerken transfer bitti
Pogba hamlesi! Sessiz sedasız sağlık kontrolünden geçti, Amrabat'ı beklerken transfer bitti Galatasaray transfer haberleri: Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi eleyerek gruplara kalmayı başaran Galatasaray, transferde vites artırdı. Orta saha ve savunmaya takviye yapacak olan sarı-kırmızılılar, birçok isimle görüşmelerini devam ettiriyor. Öte yandan Aslan, sessiz sedasız yıldız oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdi. İşte detaylar...
1.09.2023 Galatasaray
Sol kanat bombası! Icardi'yi gol kralı yapacak, Kerem Aktürkoğlu ve Tete şimdi yandı
Sol kanat bombası! Icardi'yi gol kralı yapacak, Kerem Aktürkoğlu ve Tete şimdi yandı Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Norveç ekibi Molde'yi geçerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başaran Galatasaray, Devler Ligi'ne kadroyu vermeden önce son transfer hamlelerini yapıyor. Kasasına 30 milyon Euro'ya yakın bir ödülü koyan Cimbom, son transfer bombasını patlatıyor. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
31.08.2023 Galatasaray
Bu 4 transfer Galatasaray'ı uçurur! Dursun Özbek ve yönetim apar topar İngiltere'ye gitti
Bu 4 transfer Galatasaray'ı uçurur! Dursun Özbek ve yönetim apar topar İngiltere'ye gitti Galatasaray transfer haberleri... Angelino, Halil Dervişoğlu ve Zaha'yla 3 transfer yapan Galatasaray 4 oyuncu için görüşmelere başladı. İngiltere'ye çıkarma yapan Sarı Kırmızılı yönetim Fred dışında iki yıldızla daha masaya otururken, listede bir de 10 numaranın olduğu bildirildi.
27.07.2023 Galatasaray
Galatasaray taraftarları havalimanında nöbet tutacak! Dünyaca ünlü 2 transfer daha
Galatasaray taraftarları havalimanında nöbet tutacak! Dünyaca ünlü 2 transfer daha Galatasaray transfer haberleri... Angelino, Halil Dervişoğlu, Bakambu ve Zaha gibi isimleri renklerine bağlayan Galatasaray iki flaş transfer daha yapmak üzere. 8-10 numara arayışlarına devam eden Sarı Kırmızılı yönetimin dünyaca ünlü 10 numarayla masaya oturduğu belirtilirken, Dursun Özbek'in Torreira'nın partnerini de bulduğu bildirildi.
25.07.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Transfer uçağı 3 saat içinde İstanbul'a inecek ama Zaha için değil
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Transfer uçağı 3 saat içinde İstanbul'a inecek ama Zaha için değil Milliyet muhabiri Senad Ok ve Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük 'Vole' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Zaha, Becao, Livakovic, Moura, Wendel hakkında önemli bilgiler paylaşan Ok, Sarı Lacivertli camianın dikkatini çekerken, Ali Naci Küçük'ün Fred, Davinson Sanchez, Kerem Demirbay istihbaratları ise heyecan yarattı.
19.07.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek aynı uçağa bir değil tam 3 PSG'li yıldızı bindirecek! Galatasaray'da art arda transfer bombaları...
Dursun Özbek aynı uçağa bir değil tam 3 PSG'li yıldızı bindirecek! Galatasaray'da art arda transfer bombaları... Galatasaray transfer haberleri... Mauro İcardi için PSG'le prensip anlaşmasına varan Galatasaray'ın iki yıldızın daha işini bitirdiği ortaya çıktı. Fransız deviyle masaya oturan Sarı Kırmızılı yönetimin bir orta saha bir de sol bek transferinde mutlu sona ulaştığı belirtilirken, Dursun Özbek'in İcardi'nin yanı sıra bu iki yıldızı da aynı uçakla İstanbul'a getireceği ifade edildi.
6.07.2023 Galatasaray
37 maçta	21 gol 10 asist! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyor
37 maçta 21 gol 10 asist! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyor Galatasaray transfer haberleri... Gomis'e veda eden, İcardi için PSG'le görüşmelerin sürdüren Galatasaray, alternatif forvet arayışlarına devam ediyor. Sarı Kırmızılı yöneticililerin 30 yaşındaki Kolombiyalı yıldızla görüşmelere başladığı öğrenilirken, Rusya'da mutsuz olan santraforun Süper Lig'e gelmeye son derece sıcak baktığı bildirildi.
22.06.2023 Galatasaray
Meksika'ya attığı golden sonra McKennie ile 'taş, kağıt, makas' oynamıştı! Galatasaray yeni 10 numarasını buldu
Meksika'ya attığı golden sonra McKennie ile 'taş, kağıt, makas' oynamıştı! Galatasaray yeni 10 numarasını buldu Galatasaray transfer haberleri... Driens Mertens'in yaşını göz önünde bulunduran ve Juan Mata'yla yollarını ayıran Galatasaray dinamik bir 10 numara için çalışmalara başladı. İngiltere'ye çıkarma yapan Sarı Kırmızılı yöneticiler ABD'li yıldızı kadroya katmak isterken, 24 yaşındaki yıldızın Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.
21.06.2023 Galatasaray
Galatasaray Nelsson'un ikamesini buldu! 18 milyon euro değeri var
Galatasaray Nelsson'un ikamesini buldu! 18 milyon euro değeri var Galatasaray son dakika transfer gelişmesi. Yeni sezona dolu dizgin girmek isteyen Galatasaray kadrosunu güçlendirmek istiyor. Fakat geçen sezon gösterdikleri performans sonucu takımda dikkat çeken oyunculara talipler çıkıyor. Bu isimlerden biri de Victor Nelsson oldu. Nelsson için Avrupa kulüplerinin yüksek teklifleri bulunuyor. Galatasaray yönetimi ise Nelsson'un gitme ihtimaline karşın planlarını yaptı. Cimbom Nelsson'u ikame etmek için Premier Lig takımının kapısını çalacak. Yıldız savunmacının tam 18 milyon euroluk değeri bulunuyor. İşte tüm detaylar...
20.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'in iki transferini açıkladı! Galatasaray Avrupa'da ses getirecek
Dursun Özbek'in iki transferini açıkladı! Galatasaray Avrupa'da ses getirecek Galatasaray transfer haberleri... Uzun yıllardır sol bek sorununu bir türlü çözemeyen ve Nuno Tavares, Alex Telles, Guerreiro gibi yıldızlarla ilgilenen Galatasaray aradığı sol beki nihayet buldu. 'Transfer Plus' kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Zeki Uzundurukan, Dursun Özbek'in bitirdiği iki transferi açıklarken, ünlü yorumcunun sol bek dışında 8 numara transferini de duyurması camiada bir hayli ilgi uyandırdı.
9.06.2023 Galatasaray
Geçen sene Konferans Ligi finalinde Zaniolo'nun karşısında dayanamamıştı! Cimbom'a yeni Onyekuru
Geçen sene Konferans Ligi finalinde Zaniolo'nun karşısında dayanamamıştı! Cimbom'a yeni Onyekuru Galatasaray transfer haberleri... Rashica'nın bonservis sorununun henüz çözülmemesi, Yunus Akgün'ün Uğurcan Çakır transferi için Trabzonspor'a teklif edilmesi ve Zaniolo'nun Premier Lig devlerine göz kırpması üzerine kanat forvet arayışlarına koyulan Galatasaray, Jamaika asıllı İngiliz yıldız için görüşmelere başladı. İşte Sarı Kırmızılı yönetimin 'Yeni Onyekuru' planı...
7.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek Fatih Terim'in 2 transferine onay verdi! Önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecekler
Dursun Özbek Fatih Terim'in 2 transferine onay verdi! Önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecekler Galatasaray transfer haberleri... Gelecek sezonun kadro mühendisliğine şimdiden başlayan ve birçok yıldız futbolcuyla görüşen Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in iki oyuncusuna kapılarını açtı. Gomis, Zaniolo gibi isimlerle yollarını ayırmayı düşünen Okan Buruk'un 'B' planını hazırladığı ortaya çıkarken, Dursun Özbek'in de bu plana onay verdiği bildirildi.
1.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da ilk ayrılık! 7 milyon euro'luk taksitlerle Serie A devinde
Galatasaray'da ilk ayrılık! 7 milyon euro'luk taksitlerle Serie A devinde Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig'de Salı günü Ankaragücü ile sezonun bir anlamda final maçına çıkacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları resmen başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin PSG, Milan, Lazio gibi kulüplerle görüştüğü öğrenilirken, Serie A devinin Sportif Direktörü Maldini'nin 23 yaşındaki yıldız için '7 milyon euro'luk taksitlerle onu almaya hazırız' teklifini ilettiği bildirildi.
28.05.2023 Galatasaray
Sözleşmesinde 25 milyon euro'ya çıkış maddesi bulunan yıldız için 13 milyon euro! 'Veririz ama bir şartımız var'
Sözleşmesinde 25 milyon euro'ya çıkış maddesi bulunan yıldız için 13 milyon euro! 'Veririz ama bir şartımız var' Galatasaray transfer haberleri... Sözleşmesinde 25 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan gözde futbolcu için 13 milyon euro teklif eden Tottenham Başkanı Daniel Levy'e olumsuz geri dönüş yapmayan Galatasaray yönetiminin İngilizlerden yıldız bir futbolcuyu istediği ortaya çıktı. İşte iki dev kulüp arasında yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
25.05.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek'le Luis Campos arasında anlaşma! Galatasaray'ın derdi meğer İcardi değilmiş
Dursun Özbek'le Luis Campos arasında anlaşma! Galatasaray'ın derdi meğer İcardi değilmiş Galatasaray transfer haberleri... Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren ve Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak için kolları sıvayan Galatasaray PSG'in kapısını çaldı. Sarı Kırmızılı kulübe yakın muhabirlerden biri olan Nevzat Dindar, Dursun Özbek'in gündemine gelen 3 yıldızı açıklarken, Dindar'ın Nelsson hakkında verdiği bilgi ise camiada endişeye yol açtı.
18.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 105 milyon euro'luk orta saha! Dursun Özbek'ten çılgın transfer hamlesi
Galatasaray'a 105 milyon euro'luk orta saha! Dursun Özbek'ten çılgın transfer hamlesi Galatasaray transfer haberleri... Yaz ayı transfer döneminde Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Torreira, Mertens, Mata, İcardi, Rashica gibi yıldızları kadrosuna katıp devre arasında ise Zaniolo, Kaan Ayhan ve Adekugbe'ye Sarı Kırmızılı formayı giydiren Galatasaray bu sefer 2016'da 105 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren dünyaca ünlü bir orta sahanın peşinde.
28.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan 4 transfer hamlesi! Taraftarların gözü onlarda
Galatasaray'dan 4 transfer hamlesi! Taraftarların gözü onlarda Galatasaray transfer haberleri... Kaan Ayhan transferiyle devre arasına hızlı bir giriş yapan Galatasaray; Fildişili golcü Datro Fofana, yıldız forvet Luka Jovic, daha önce Dortmund, Chelsea formaları giyen Pulusic ve Roma'da Jose Mourinho ile büyük sorunlar yaşayan Zaniolo ile yakından ilgileniyor.
3.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Gomis depremi! Okan Buruk'un yeni forveti hem Fenerbahçe'yi hem de M.United'ı şok etti
Galatasaray'da Gomis depremi! Okan Buruk'un yeni forveti hem Fenerbahçe'yi hem de M.United'ı şok etti İcardi'nin PSG'den kiralık olarak gelmesi, Seferovic'in eşyalarını toplaması ve Gomis'in sezon sonunda kontratını doldurması üzerine forvet hattını sil baştan düzenlemek isteyen Galatasaray aradığı yıldız golcüyü buldu. Fenerbahçe ve Manchester United'ın da transfer listesinde bulunan süper starla görüşmelere başlayan Sarı Kırmızılılar 30 yaşındaki santraforla masaya otururken, görüşmeleri İspanyol basınının da doğrulaması camiada heyecana yol açtı.
6.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdi
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdi Galatasaray transfer haberleri... Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'a alternatif bir isim arayan Galatasaray Mathias Ross'un yerini doldurmak üzere. TalkSPORT'ta yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı kulüp Falcao gibi Kolombiyalı stoperle görüşmelere başlarken, Sportif AŞ yöneticilerinin önümüzdeki günlerde İngiltere'ye çıkarma yapacakları bildirildi.
6.01.2023 Galatasaray
Van Aanholt ve Seferovic'ten sonra 3.ayrılık! Transfer edilirken Türkiye ayağa kalkmıştı
Van Aanholt ve Seferovic'ten sonra 3.ayrılık! Transfer edilirken Türkiye ayağa kalkmıştı Galatasaray transfer haberleri... Ocak ayı transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve Van Aanholt ile Seferovic'le yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da 3. yolcu da hemen hemen belli oldu. Transfer edilirken Türkiye'yi ayağa kaldıran tecrübeli orta sahanın eşyalarını topladığı belirtilirken, Okan Buruk'un da bu gidişe onay verdiği bildirildi.
5.01.2023 Galatasaray
Melo'dan Dursun Özbek'e Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! 'Beraber oynadık hiç düşünmeden alın'
Melo'dan Dursun Özbek'e Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! 'Beraber oynadık hiç düşünmeden alın' Galatasaray transfer haberleri... Van Aanholt'la yolları ayırmak için çalışmalara başlayan, Emre Taşdemir'i fizik olarak yetersiz gören ve Kazımcan Karataş'ın sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da sol bek kangreni Felipe Melo ile sona eriyor. Bir dönem Sarı Kırmızılı kulüpte forma giyen Brezilyalı yıldızın Palmeiras'ta beraber oynadığı defans oyuncusunu Dursun Özbek'e teklif ettiği öğrenilirken, Melo'nun yönetime ve Okan Buruk'a 'Brezilya'da beraber oynadık çok yetenekli futbolcu hiç düşünmeden alın' referansını verdiği ortaya çıktı.
2.01.2023 Galatasaray
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman?
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman? 2022 yılı sona ererken ara transfer dönemi futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Takımların Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray transfer haberleri başta olmak üzere diğer takımların transfer yapıp yapmayacağını merak ediliyor. TFF tranfer dönemi ile ilgili tarihleri duyurmuştu. Peki, Transfer sezonu ne zaman başlıyor? Ara transfer sezonu ne zaman başlıyor? İşte, TFF Ocak transfer dönemi ile ilgili bilgiler…
27.12.2022 Şampiy10
Emre Taşdemir ile Kazımcan Karataş bu haberi duyunca resmen yıkıldı! Galatasaray'dan sürpriz transfer
Emre Taşdemir ile Kazımcan Karataş bu haberi duyunca resmen yıkıldı! Galatasaray'dan sürpriz transfer Galatasaray transfer haberleri... Patrick Van Aanholt'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray sol bek bölgesini her ne kadar Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş'la çözse de Sarı Kırmızılı yöneticilerin gelecek vaat eden bir oyuncunun peşine düştüğü, Erden Timur'un Santos Laguna'yla masaya oturduğu bildirildi.
30.11.2022 Galatasaray
Dünya Kupası'nda bile Galatasaraylıların tepkisini çekti! Schmidt'e çağrı: Oyuncunuzu geri alın
Dünya Kupası'nda bile Galatasaraylıların tepkisini çekti! Schmidt'e çağrı: Oyuncunuzu geri alın Galatasaray transfer haberleri... Sadece Süper Lig'de değil, Ziraat Türkiye Kupası hatta Dünya Kupası'nda sergilediği başarısız performansla Sarı Kırmızılı camianın oldukça tepkisini çeken tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılacağı öğrenilirken, Okan Buruk'un deneyimli teknik adam Roger Schmidt'e 'Oyuncunuzu gerin alın' teklifinde bulunduğu bildirildi.
28.11.2022 Galatasaray
Okan Buruk'un 2023 model Galatasaray'ı hazır! Sağda Rashica solda ise...
Okan Buruk'un 2023 model Galatasaray'ı hazır! Sağda Rashica solda ise... Galatasaray transfer haberleri... Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray aradığı yıldızı Fransa'da buldu. 2017'de Monchi'nin 14 milyon euro verip transfer ettiği yıldız futbolcunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye son derece sıcak baktığı bildirilirken, Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur'un Lig 1 deviyle masaya oturduğu bildirildi.
8.11.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Transfer Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray transfer haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.