Galatasaray Taraftarı

Galatasaray Taraftarı

Son dakika Galatasaray taraftarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray taraftarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray taraftarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Taraftarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray taraftarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.246 galatasaray taraftarı haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray taraftarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı Galatasaray'ın süperstarı Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından kısa bir süre önce bir paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarı, paylaşımla birlikte şaştı kaldı.
15.04.2024 Magazin
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor…
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Beşiktaş ve Trabzonsporlular aynı takımın kazanacağını düşünüyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 20.45’te oynanacak Süper Kupa finalinde olacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan 25.000 kapasiteli Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak mücadele aynı zamanda 50. Süper Kupa finaline sahne olacak. Yurt dışındaki 5. Süper Kupa finali olacak dev derbide iki ekip de Süper Kupa hasretini sonlandırmak istiyor. Galatasaray en son 2019’da bu kupayı kaldırırken; Fenerbahçe ise bu kupayı en son 2014 yılında kazandı.
29.12.2023 İddaa
Fatih Terim Yunanistan'a bir Türk götürüyor! Okan Buruk'tan izin çıktı: Galatasaray taraftarı bayram yapacak!
Fatih Terim Yunanistan'a bir Türk götürüyor! Okan Buruk'tan izin çıktı: Galatasaray taraftarı bayram yapacak! İmparator Fatih Terim, 3'üncü Avrupa defterini Yunanistan'da açıyor. Panathinaikos'un başına geçen teknik adam, Yunanistan'a giderken bir Türk'ü da yanına alıyor. Genç futbolcuya kulübünden izin çıktı.
27.12.2023 Futbol
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı Fenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak maç öncesi sarı - kırmızılı taraftarların Ülker Stadyumu'nda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
21.12.2023 Fenerbahçe
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor…
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 19.00’da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçında olacak. Bu sezon ciddi anlamda şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe, bu sezon 3. Teknik adam değişikliğini yapan, göreve efsane kaptanlarından Rıza Çalımbay’ı getiren Beşiktaş’a konuk olacak.
9.12.2023 İddaa
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Trabzonspor taraftarından şaşırtıcı tercih… Dört takım taraftarı da aynı skoru bekliyor…
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Trabzonspor taraftarından şaşırtıcı tercih… Dört takım taraftarı da aynı skoru bekliyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 19.00’da oynanacak Fenerbahçe – Trabzonspor maçında olacak. Bu sezon tüm resmi maçlarını kazanan Fenerbahçe ligde de 10’da 10 yapmayı başarmıştı. İsmail Kartal’ın öğrencileri seriye devam etmek isterken; Abdullah Avcı yönetiminde çıktıkları 2 maçtan 4 puan çıkaran Trabzonspor da ezeli rakibine ilk puan kaybını yaşatmak isteyecek.
4.11.2023 İddaa
Bakambu'ya güle güle! Beşiktaş'ın golcüsü geliyor, Galatasaray taraftarı çıldıracak
Bakambu'ya güle güle! Beşiktaş'ın golcüsü geliyor, Galatasaray taraftarı çıldıracak Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekip transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray kadro kalitesi anlamında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önüne geçebilmek için flaş bir ismi gündemine aldı. Bakambu yerine Beşiktaş'ın eski golcüsü geliyor. İşte detaylar...
31.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni forması! Fiyatı ve çıkacağı tarih belli oldu
Galatasaray'ın yeni forması! Fiyatı ve çıkacağı tarih belli oldu Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna tam gaz devam eden Galatasaray'ın 3. forması satışa çıkıyor. Çubuklu formanın satışa çıkacağı tarih belli olurken fiyatı da ortaya çıktı.
8.10.2023 Galatasaray
Galatasaray - Samsunspor  maçında gol yağmuru vardı
Galatasaray - Samsunspor maçında gol yağmuru vardı Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Samsunspor’u 4-2 mağlup etti
16.09.2023 Galatasaray
Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?
Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı? Galatasaray-Molde rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı bu akşam oynanacak. Cimbomlular Molde'yi sahasında ağırlayacak. Norveç'te oynanan ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanan temsilcimiz Galatasaray, taraftarı rövanş maçında da galibiyet alıp, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefliyor. Peki, 29 Ağustos Galatasaray maçı hangi kanalda, rövanş maçı saat kaçta? Galatasaray Molde maçı ne zaman, canlı izle seçeneği var mı?
29.08.2023 Futbol
Sergio Ramos'u resmen açıkladılar! Galatasaray taraftarı çıldıracak, işte transfer maliyeti
Sergio Ramos'u resmen açıkladılar! Galatasaray taraftarı çıldıracak, işte transfer maliyeti Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Molde engelini deplasmanda 3-2'lik skorla geçen ve UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi için büyük bir avantaj elde eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, Sergio Ramos transferinde artık son detayları görüşmeye başladı. Galatasaray'ın İspanyol stoperle yapması beklenen anlaşmanın detayları ortaya çıktı. İşte son dakika haberin detayları...
25.08.2023 Galatasaray
Alexandru Cicaldau'nun yeni takımı belli oldu!
Alexandru Cicaldau'nun yeni takımı belli oldu! Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Alexandru Cicaldau Konyaspor'a transfer oluyor...
30.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu Hull City ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan Emin Bayram'ın son görüntüsü teknik heyeti oldukça sevindirdi.
6.07.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam Beşiktaş Kulübü'ne yakın muhabirlerden biri olan Serdar Sarıdağ Siyah Beyazlı yönetimin transfer politikasına değindi ve Ante Rebic, Renato Sanches, Talisca, Kuzyayev, Kondogbia hakkında çok önemli bilgiler verdi.
15.06.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı
Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı Uğurcan Çakır için girişimlere başlayan Galatasaray yönetimine Trabzonspor'dan 'Yunus Akgün + 10 milyon euro isteriz' yanıtı geldi.
6.06.2023 Galatasaray
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Zaniolo (2) ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yendi.
4.06.2023 Galatasaray
Bursa'da otomobil kutlama yapan Galatasaray taraftarlarının arasına daldı: 2 yaralı
Bursa'da otomobil kutlama yapan Galatasaray taraftarlarının arasına daldı: 2 yaralı Bursa’da, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında otomobiliyle aniden, taraftarların arasına giren Yusuf Y. (21) 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Polis merkezine giderek teslim olan Yusuf Y. ifadesinde, yakınını hastaneye yetiştirmek için kalabalığın arasından geçerken korna çaldığını ve otomobiline saldırı olunca hızla manevra yaptığını söylediği öğrenildi. Olayın yeni cep telefonu görüntüleri de ortaya çıkarken, polis soruşturması devam ediyor.
31.05.2023 Yaşam
Galatasaray taraftarı sokaklara döküldü! İşte tüm yurttan kutlama görüntüleri
Galatasaray taraftarı sokaklara döküldü! İşte tüm yurttan kutlama görüntüleri Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk olan Galatasaray, mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, bu skorla ligin bitimine 2 hafta kala 23. şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara akın etti.
30.05.2023 Galatasaray
Maç biter bitmez neden soyunma odasına indiği belli oldu! Dev prim
Maç biter bitmez neden soyunma odasına indiği belli oldu! Dev prim İstanbulspor galibiyetinden sonra soyunma odasına inen Dursun Özbek'in teknik heyet ve futbolculara yine prim sözü verdiği ortaya çıktı.
18.05.2023 Galatasaray
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı!
Pelin Öztekin'den çok konuşulacak 'Mauro Icardi' cevabı! Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen, yıldızı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile parlayan oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. Koyu bir Galatasaray hayranı olan Öztekin, Mauro Icardi sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.
11.05.2023 Magazin
Lider Galatasaray, Kayserispor'u 6 golle geçti
Lider Galatasaray, Kayserispor'u 6 golle geçti Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor'u 6-0 mağlup etti.
14.04.2023 Galatasaray
Galatasaray - Adana Demirspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Galatasaray - Adana Demirspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da "Fenerbahçe-Beşiktaş" derbisinin olduğu haftada Süper Lig lideri Galatasaray, 4. sıradaki Adana Demirspor'u Aslantepe'de konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
1.04.2023 İddaa
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok önemli açıklamalarda bulundu ve "Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Taraftarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray taraftarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.