Galatasaray'da transfer sürprizi! Erden Timur'dan Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino açıklaması
Galatasaray'da transfer sürprizi! Erden Timur'dan Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino açıklaması Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi. Erden Timur'dan transfer sözleri... Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino... Galatasaray Sportif A.Ş. Başkenvekili Erden Timur, sarı kırmızılı takımın şampiyonluk mücadelesi ve transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte merak edilen tüm detaylar...
24.01.2024 Futbol
Galatasaray son dakika transfer bombasını patlatıyor! Takımda tüm taşları yerine oturtacak yıldız geliyor
Galatasaray son dakika transfer bombasını patlatıyor! Takımda tüm taşları yerine oturtacak yıldız geliyor Galatasaray son dakika transfer haberleri. Galatasaray yeni sezona bomba gibi başlamak için transferlerini açıklıyor. Icardi, Zaha, Bakambu, Kerem Demirbay, Halil Dervişoğlu, Angelino gibi yıldızları kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de takımdaki tüm taşları yerine oturtacak transferi açıklayacak. Anlaşmada sona gelindi. Son dakika transferinin tüm detayları belli oldu.
6.08.2023 Galatasaray
Galatasaray son dakika transfer haberleri (12 Ocak)
Galatasaray son dakika transfer haberleri (12 Ocak) Galatasaray transfer döneminin hareketli takımlarında olma özelliğini sürdürüyor. Galatasaray transferde son dakika hamlesi ile Ahmet Çalık'ı bitirdi. Gençlerbirliği ile el sıkışan yönetim Ahmet Çalık ile de anlaştı. Diğer opsiyonlarıda gözden geçiren Galatasaray transfer için arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.
12.01.2017 Futbol