Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü!
Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü! 2-2 biten Zalgiris - Galatasaray maçını değerlendiren Litvanya basınının soyunma odası ifadeleri oldukça dikkat çekti.
26.07.2023 Şampiyonlar Ligi
İşte Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakipleri! En yüksek bütçeli takım 43 milyon euro
İşte Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakipleri! En yüksek bütçeli takım 43 milyon euro Süper Lig'de 23.şampiyonluğunu kutlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne 2.ön eleme turundan katılma hakkın elde eden Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. 25-26 Temmuz'da Devler Ligi serüvenine başlaması beklenen Cimbom'un Play-Off'lara kalması halinde seri başı olarak yoluna devam edeceği ortaya çıkarken, yönetimin daha şimdiden transfer çalışmalarına başladığı bildirildi.
5.06.2023 Galatasaray
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaç ön eleme oynayacak? Galatasaray kaçıncı turdan başlayacak?
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaç ön eleme oynayacak? Galatasaray kaçıncı turdan başlayacak? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kaç ön eleme oynayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu. Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenerek 23. şampiyonluğunu kazanan sarı kırmızılılar 2023/2023 Şampiyonlar Ligi için de hazırlıklarına başlayacak. Peki Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için kaç ön eleme oynayacak?
30.05.2023 Gündem
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi PSV oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi PSV oldu Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Hollanda devi PSV ile eşleşti.
16.06.2021 Galatasaray