Galatasaray-Manchester United maçını Jose Maria Sanchez yönetecek
Galatasaray-Manchester United maçını Jose Maria Sanchez yönetecek Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci hafta maçında sahasında İngiliz ekibi Manchester United ile oynayacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez yönetecek.
27.11.2023 Galatasaray
Manchester United maçı öncesi Galatasaray'da Okan Buruk'un zor tercihi! Kritik maçın planı...
Manchester United maçı öncesi Galatasaray'da Okan Buruk'un zor tercihi! Kritik maçın planı... Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak olan Galatasaray'da planlar galibiyet üzerine. Son olarak Süper Lig'de Alanyaspor'u mağlup ederek morallenen Galatasaray'da gözler Çarşamba günü oynanacak Manchester United maçında. Teknik patron Okan Buruk, kritik maçın planını şimdiden yaparken zor bir karar verecek.
27.11.2023 Galatasaray
Manchester United'a Galatasaray maçı öncesi büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nden men edilebilirler: İşte nedeni...
Manchester United'a Galatasaray maçı öncesi büyük şok! Şampiyonlar Ligi'nden men edilebilirler: İşte nedeni... Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Manchester United için şok iddia ortaya atıldı. Manchester United'ın yüzde 25 hissesine 1.25 milyar sterlin ödeyeceği belirtilen İngiliz milyarder Jim Ratcliffe'ın satın almasıyla, kırmızı-beyazlılar potansiyel olarak Avrupa kupalarından men tehdidiyle karşı karşıya kalacak.
24.11.2023 Galatasaray