Galatasaray'ın muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte GS Avrupa Ligi rakipleri!
Galatasaray'ın muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte GS Avrupa Ligi rakipleri! Galatasaray'ın Avrupa Ligi macerası devam ediyor. Ligde grubunu lider tamamlayan 8 takımla, Play-Off'tan çıkacak 8 takım, son 16 Turu’nda karşılaşacak. Liderler kurada seri başı olacak ve rövanşa kendi sahasında çıkacak. UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nu namağlup lider tamamlayan Galatasaray, Son 16'ya direkt katılım hakkı elde etti. Galatasaray'ın da rakipleri için gözler Avrupa Ligi'nde Play-Off kurasına çevrildi. Peki, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri hangi takımlar? İşte GS Avrupa Ligi rakipleri!
10.12.2021 Gündem
Galatasaray Avrupa Ligi rakibi ne zaman belli olacak? Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri, kura çekimi saati ve kanalı…
Galatasaray Avrupa Ligi rakibi ne zaman belli olacak? Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri, kura çekimi saati ve kanalı… UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi ve bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplar, Haliç Kongre Merkezi'nde çekilecek kurayla belli olacak. Peki, Galatasaray Avrupa Ligi rakibi ne zaman belli olacak? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?
27.08.2021 Gündem