G.Saray Transfer

G.Saray Transfer

Son dakika g.saray transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan g.saray transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını g.saray transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

G.Saray Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan g.saray transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 g.saray transfer haberi bulunmuştur. Tüm g.saray transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray sezonu erken açtı
Galatasaray sezonu erken açtı Galatasaray Futbol Takımı, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başladı.
19.06.2017 Galatasaray
Bruma’dan Aslan’a 'dev' çalım!
Bruma’dan Aslan’a 'dev' çalım! G.Saray ile bir türlü sözleşme imzalamayan Portekizli oyuncu, Şampiyonlar Ligi’nin de etkisi ile Leipzig’e gitmek istiyor.
26.05.2017 Galatasaray
"İyi ki G.Saray'a geldim"
"İyi ki G.Saray'a geldim" Sarı-kırmızılılarla dün resmi kontrat imzalayan Neslihan Demir Güler çok heyecanlı...
26.05.2017 Galatasaray
Tudor'un jokeri Bertrand Traore!
Tudor'un jokeri Bertrand Traore! Bonservisi Chelsea'de olan Burkina Fasolu oyuncu için G.Saray temaslara başladı.
22.05.2017 Galatasaray
Gomis ilk 11'e Deniz Türüç kulübeye!
Gomis ilk 11'e Deniz Türüç kulübeye! Başkan Özbek, Igor Tudor ve Cenk Ergün arasındaki transfer toplantısından 2 isim çıktı!
16.05.2017 Galatasaray
2017 yılı felaket yılı olabilir!
2017 yılı felaket yılı olabilir! G.Saray 2016’yı nasıl geçirdi? Artıları ve eksileri neler...
24.09.2021 Galatasaray
Ahmet Çalık için Özbek Başkent’te
Ahmet Çalık için Özbek Başkent’te G.Saray Başkanı Özbek, taraftara yeni yılın ilk müjdesini vermek için Ankara’ya gidiyor. Genç oyuncunun bonservisi görüşülecek
31.12.2016 Galatasaray
Zaferin 10 numaralı adamı: Hakan Şükür'ü istiyorum
Zaferin 10 numaralı adamı: Hakan Şükür'ü istiyorum * "Hakan beni en çok anlayan forvet. Topu çok iyi kullanıyor. Gelsin, birlikte gol rekoru kırarız." * "Hep yerden yere vuruldum. 1 gram değişmedim. Nihayet beni olduğum gibi kabul ettiler."
28.05.2003 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

G.Saray Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki g.saray transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.