G.Saray Odeabank

G.Saray Odeabank

Son dakika G.Saray Odeabank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan G.Saray Odeabank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını G.Saray Odeabank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

G.Saray Odeabank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan g.saray odeabank gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 g.saray odeabank haberi bulunmuştur. Tüm g.saray odeabank haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Mahmuti'ye Fatih Terim yetkisi gerekli"
"Mahmuti'ye Fatih Terim yetkisi gerekli" Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Eurocup şampiyonu yaptığı eski takımı G.Saray Odeabank’la ilgili görüşünü VATAN’a açıkladı:
16.01.2018 TBL
Aslan aradığı guardı buldu: Fitipaldo
Aslan aradığı guardı buldu: Fitipaldo Dentmon ve Smith’in takımdan ayrılmasının ardından G.Saray Odeabank, Uruguaylı guardı kadrosuna kattı.
24.09.2021 Galatasaray
Boğa'yı Barça'ladık!
Boğa'yı Barça'ladık! G.Saray Odeabank, Barcelona Lassa’yı devirerek Euroleague’deki 9. maçında 3. galibiyetini aldı.
24.09.2021 Galatasaray
"G.Saray'da evimde gibiyim"
"G.Saray'da evimde gibiyim" G.Saray Odeabank'ın 2.21 boyundaki son transferi Tibor Pleiss, sarı-kırmızılılara geldiği için çok mutlu:
24.09.2021 Galatasaray
'Kupayı kazanacağız'
'Kupayı kazanacağız' G.Saray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, bugün oynanacak Eurocup finali öncesi iddalı:
27.04.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

G.Saray Odeabank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki g.saray odeabank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.