Futbolcular

Futbolcular

Son dakika futbolcular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan futbolcular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını futbolcular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbolcular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbolcular gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.220 futbolcular haberi bulunmuştur. Tüm futbolcular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de sabırlar taştı! 'Tahammülümüz yok' deyip resti çekti: Takıma artık yasaklandı
Fenerbahçe'de sabırlar taştı! 'Tahammülümüz yok' deyip resti çekti: Takıma artık yasaklandı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray’ın dört puan gerisine düşen Fenerbahçe’de futbolcular aralarında yaptığı konuşmalarda kendilerini de eleştirdi. İki yıldız isim 'artık tahammülümüz yok' diyerek resti çekti. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, futbolcular kefaletle serbest kaldı. İki oyuncunun da 19 yaşında olduğu ve aynı takımda forma giydiği belirtildi.
24.04.2024 Futbol
Icardi'den olay Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı
Icardi'den olay Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Süper Kupa maçı ile ilgili flaş detay! Fenerbahçe'nin puanı silinecek mi?
Süper Kupa maçı ile ilgili flaş detay! Fenerbahçe'nin puanı silinecek mi? Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'ndaki müsabakanın 2'nci dakikasında Fenerbahçeli futbolcular sahadan çekildi.
8.04.2024 Şampiy10
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, İsmail Kartal'a hediye etti! Maçtan sonra özel olarak söylemiş: Bu daha başlangıç
Ali Koç, İsmail Kartal'a hediye etti! Maçtan sonra özel olarak söylemiş: Bu daha başlangıç Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe için Adana Demirspor maçı birçok açıdan önemliydi. Trabzon’da yaşanan olaylardan sonra ilk kez sahaya çıkıldı, önemli eksikler vardı, lider Galatasaray bir gün önce kazanmıştı. Bu kritik karşılaşmada Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Rade Krunic gibi tecrübeli futbolcular sorumluluk aldı, sergiledikleri performansla Kadıköy’de gelen 4-2’lik galibiyetin baş mimarı oldular. İşte Sarı-Lacivertli ekibin zaferine yönelik öne çıkan detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Futbol Disiplin Talimayı 45. maddesi nedir, hangi hükümleri içerir? Futbol Disiplin Talimatı 45. madde cezası ne kadar?
Futbol Disiplin Talimayı 45. maddesi nedir, hangi hükümleri içerir? Futbol Disiplin Talimatı 45. madde cezası ne kadar? Futbol Disiplin Talimatı 45. maddesi hakkında araştırmalar başladı. Alınan kararlar dolayısıyla merak edilen müsabakaya engel olmak başlığı altında yer alan maddede futbolcular, yöneticiler ve teknik ekip için geçelidir. Peki futbol disiplin talimatı 45. madde cezası ne kadar
2.04.2024 Gündem
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor?
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor? Özgür Özel hangi takımı tutuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Beşiktaş'ın eski başkanı Süleyman Seba hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti. Peki ''Ben her zaman Süleyman Seba’yı rehber olarak aldım" diyen Özgür Özel hangi takımlı? İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Osayi Samuel'den Trabzon'da yaşanan olayla ilgili açıklama: Bazıları bıçaklıydı!
Osayi Samuel'den Trabzon'da yaşanan olayla ilgili açıklama: Bazıları bıçaklıydı! Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir açıklama daha yaptı. Osayi-Samuel, stadyuma gelen taraftarlarla ilgili yeni düzenleme yapılması çağrısında bulundu.
29.03.2024 Fenerbahçe
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor
Milli ara en çok Fenerbahçe'ye yaradı! Yıldızlar geri dönüyor Sarı-Lacivertli futbolcular özellikle Trabzonspor maçı sonrasında birleşti, birbirlerine sezon sonu için sözler verdi. Lige verilen milli ara da Fenerbahçe’deki sakat oyunculara yaradı. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
İşler çığırından çıkacak! Tadic, Dzeko, Oosterwolde kararını Ali Koç'un yüzüne söyledi
İşler çığırından çıkacak! Tadic, Dzeko, Oosterwolde kararını Ali Koç'un yüzüne söyledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, 2 Nisan Salı günü gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul Kongresi'nde küme düşme kararının alınıp alınmayacağını kongre üyelerinin oylamasına sunacak. Sarı-lacivertli futbolcular, kongrenin gerçekleştirilmesine kısa bir süre kala flaş bir karar aldı. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Nelsson ısrarı artık bıktırdı! Dedikodulara inanmayın, Davinson Sanchez'den sonra patladı
Nelsson ısrarı artık bıktırdı! Dedikodulara inanmayın, Davinson Sanchez'den sonra patladı Galatasaray'da tüm gözler şampiyonluğa çevrildi. Kupada ve Avrupa’da aradığını bulamayan Cim Bom, ezeli rakibi Fenerbahçe ile tarihi bir zafer için mücadele ediyor. Okan Buruk’un öğrencileri ise çıkan transfer dedikodularına kulaklarını tıkadı. Sarı-Kırmızılı futbolcular, her şeyiyle 24. şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Teknik ekip de yoğun mesai harcıyor. Maç eksiği bulunan futbolcuların, eksiklerinin giderilmesi hedeflenirken, son haftalara girilirken, rotasyonun güçlendirilmesi planlanıyor. İşte detaylar...
11.03.2024 Galatasaray
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Futbolcular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbolcular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.