Forma Satışı

Forma Satışı

Son dakika forma satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan forma satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını forma satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Forma Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan forma satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 forma satışı haberi bulunmuştur. Tüm forma satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Flaş açıklama! 'En fazla 3-5 aya kurullar değişecek'
Flaş açıklama! 'En fazla 3-5 aya kurullar değişecek' Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Futbolun kurullarının bağımsız bir şekilde, futbolun paydaşları tarafından seçilmeleri en fazla 3-5 ayı bulacaktır." dedi.
1.08.2021 Trabzonspor
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor
Gaziantep FK'da görev değişikliği! Yeni başkan Cevdet Akınal oluyor Süper Lig'de sezonu 9.sırada tamamlayan Gaziantep FK'da Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, görevini Başkan Vekili Cevdet Akınal'a devredecek.
24.05.2021 Gaziantepspor
Mesut Özil forması ne kadar? Fenerium Mesut Özil formasını satışa sundu!
Mesut Özil forması ne kadar? Fenerium Mesut Özil formasını satışa sundu! Mesut Özil transfer haberi uzun bir süre gündemi meşgul etti. Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil'in Fenerbahçe'de imza töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Öte yandan Fenerbahçe, yeni transferi Mesut Özil'in sözleşme detaylarını açıkladı. KAP'a yapılan bildiriye göre Fenerbahçe, Arsenal'a bonservis bedeli ödemeyecek, sportif başarıya göre azami olarak 1 milyon 750 bin Euro ödeme yapılacak. Mesut Özil'e ise bu sezonun ikinci yarısı için ödeme yapılmayacak, sonraki 3 sezonda toplam 9 milyon Euro ve 500 bin Euro imza parası ödenecek. Mesut Özil formasının Fenerium üzerinden satışa çıkmasıyla taraftarlar fiyat araştırmasına başladı. Mesut Özil forması ne kadar? Fenerium Mesut Özil forması…
30.01.2021 Gündem
7530 euro! Yeni proje kıskandıracak
7530 euro! Yeni proje kıskandıracak İnternetten yapılan açık artırmada ilk olarak Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe formasıyla çıktığı son maçta giydiği forma ve Ömer Faruk'un koluna taktığı pazubend satıldı. Rize'deki formalar 315 ila bin 450 Euro arasında rakamlara alıcı buldu.
16.10.2020 Fenerbahçe
Eğitim ve öğretimde mini sınıf dönemi!
Eğitim ve öğretimde mini sınıf dönemi! Pandemi nedeniyle okulların ne zaman açılacağı, açılırsa eğitimin nasıl olacağı gibi soru işaretleri velileri yeni bazı eğilimlere yönlendirdi. Bunlardan en yaygın olanları çocukları özel okullardan alıp devlet okullarına kaydetmek, yazlık bölgelerdeki okullara yönelmek ve evde özel öğretmen tutmak olarak ortaya çıkıyor.
5.09.2020 Eğitim
Trabzonspor'un yükseliş döneminin mimarı Ahmet Ağaoğlu!
Trabzonspor'un yükseliş döneminin mimarı Ahmet Ağaoğlu! Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından zor koşullara rağmen hem sportif hem de ekonomik anlamda büyük gayret gösterdi.
27.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un borcu açıklandı
Trabzonspor'un borcu açıklandı Trabzonspor'un 43. olağan divan genel kurul toplantısında, kulübün net borcunun 1 milyar 76 milyon 205 bin 903 lira olduğu bildirildi.
26.10.2018 Trabzonspor
En büyük satış Quaresma'dan! 145 bin...
En büyük satış Quaresma'dan! 145 bin... Beşiktaş, sezon başında forma satışlarında 145 bin rakamını şimdiden aştı. Kartal Yuvaları’na hücum eden taraftarların en çok formasını aldığı isim ise Portekizli süperstar Ricardo Quaresma!
15.09.2018 Beşiktaş
Karius Q7'yi solladı! İşte rakamlar...
Karius Q7'yi solladı! İşte rakamlar... Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta görev yaptığı sezonların tamamında forma satışında bir numaraydı. Alman kaleci Karius imzayı attıktan sonra Kartal Yuvası’nda en çok onun forması satıldı. En sıkı müşterisi ise kadınlar.
9.09.2018 Beşiktaş
Zeyyat Kafkas: Kulüp raydan çıkmış vagon gibi
Zeyyat Kafkas: Kulüp raydan çıkmış vagon gibi Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, camiaya seslendi.
7.08.2018 Trabzonspor
Ali Koç'tan Kurtuluş Savaşı vurgusu! "Elimizi taşın altına sokup..."
Ali Koç'tan Kurtuluş Savaşı vurgusu! "Elimizi taşın altına sokup..." Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgas Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
28.07.2018 Fenerbahçe
‘Camiaya Sesleniş’in getirisi 445 bin TL
‘Camiaya Sesleniş’in getirisi 445 bin TL Başkan Koç’un FBTV’den yaptığı 2 saatlik ‘Camiaya Sesleniş’in getirisi 1558 forma satışı (294 bin TL) ve 150 bin TL’lik reklam geliri oldu
26.07.2018 Fenerbahçe
Cimbom'un Uzak Doğu planı
Cimbom'un Uzak Doğu planı Nagatomo’nun transfer edilmesinden sonra Uzak Doğu pazarından olumlu dönüşler alan G.Saray, Shinji Kagawa’y ı kadrosuna katarak ürün satışından kasasını doldurmak istiyor. Tokyo'da GS Store açmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda Nagatomo'nun bonservisini alacak. Sonrasında ise Shinji Kagawa'nın kulübü Dortmund ile masaya oturacak.
7.04.2018 Futbol
Göksel Gümüşdağ açıkladı! Başakşehir satılıyor mu?
Göksel Gümüşdağ açıkladı! Başakşehir satılıyor mu? İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, milli futbolcu Cengiz Ünder’in yakın bir dönemde 100 milyon avroluk bir bedelle başka bir kulübe transfer olmasının kendisini şaşırtmayacağını söyledi.
1.03.2018 Başakşehir
Beşiktaş'ın çılgın projesi hazır!
Beşiktaş'ın çılgın projesi hazır! Özel uçakla Çin’e gidecek olan Beşiktaş burada 15 gün kalıp, 2 özel turnuvada boy gösterecek. Sadece sportif değil, sosyal mesajları da olacak seyahat için sponsor aranıyor. Ancak bulunamasa bile geri adım yok.
13.01.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan flaş açıklamalar
Fikret Orman'dan flaş açıklamalar Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bir şey iyi gitmeye başladığında o kişiyi aşağıya çekmeye çalışmak bizde maalesef olan bir durum. Beşiktaş şimdi iyi gidiyor. Beşiktaş'ı aşağıya indirmek için ellerinden gelenleri yapıyorlar" dedi.
20.11.2017 Beşiktaş
Galatasaray'a 25 milyon lira!
Galatasaray'a 25 milyon lira! Maç günü gelirlerinde 1 milyon euroluk artış elde eden Galatasaray, mağazacılıkta da para basıyor. Bu sezon 300 bine yakın forma satışı gerçekleştiğini söyleyen ticari direktör Ali Öğütücü, stadın yanında yer alan store hasılatının da maç gününde 200 bin TL’den 1 milyon liraya çıktığını ifade etti.
23.09.2017 Galatasaray
Robben G.Saray ile masaya oturacak!
Robben G.Saray ile masaya oturacak! Transferin şampiyonu Galatasaray, şimdiden geleceğin planlarını yapmaya başladı.
13.09.2017 Galatasaray
'45 günde 140 bin forma sattık'
'45 günde 140 bin forma sattık' Mican: “Geçen sezon ilk 70 günde 50 bin forma satışı gerçekleşmişti. Bu sezon ise taraftarlarımızın ilgisi çok mutluluk verici.”
28.08.2017 Beşiktaş
Kartal yuvası para bastı
Kartal yuvası para bastı Bursaspor maçının olduğu gün sadece stattaki mağaza 2 milyon TL ciro yaptı
27.08.2017 Beşiktaş
Forma satışında rekor Beşiktaş'ın oldu
Forma satışında rekor Beşiktaş'ın oldu Siyah-beyazlı takımın yeni sezon formaları, bir ayda 100 bin satış rakamına ulaştı
12.08.2017 Beşiktaş
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklamalar
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklamalar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, canlı yayında açıklamalarda bulundu.
8.08.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş formalarına büyük ilgi
Beşiktaş formalarına büyük ilgi Beşiktaş, ilk günde geçen yılın aynı dönemine göre 7 kat fazla forma satışı gerçekleştirildiğini duyurdu
13.07.2017 Beşiktaş
Bir yıldızın parası Kartal Yuvası'ndan
Bir yıldızın parası Kartal Yuvası'ndan ‘Çin pazarına açılıyoruz. Bu yıl 100 mağaza, 600 bin forma satışı ve 110 milyon ciroya ulaşmak istiyoruz’
28.06.2017 Beşiktaş
İşte yeni formaların satışa çıkacağı tarih...
İşte yeni formaların satışa çıkacağı tarih... Siyah-beyazlı kulübün Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mican: "Fenerbahçe ve Galatasaray'ı hem ciroda hem karlılıkta geçtik" dedi
19.06.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Forma Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki forma satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.