Galatasaraylıları çıldırtacak iki transfer hamlesi birden! Erden Timur onları alamamıştı
Galatasaraylıları çıldırtacak iki transfer hamlesi birden! Erden Timur onları alamamıştı Kadroya takviye yapmak için çalışmalara tam gaz devam eden Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun Galatasaray'ın peşine düştüğü Gueye ve Florian Grillitsch için atağa geçtiği bildirildi.
7.08.2022 Trabzonspor
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Florian Grillitsch'in yeni takımını İtalyanlar duyurdu!
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Florian Grillitsch'in yeni takımını İtalyanlar duyurdu! Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Florian Grillitsch, transferi konusunda kendisine zorluk çıkaran menajeri (aynı zamanda babası) ile yollarını ayırdı. İtalyan basını, Avusturyalı orta saha oyuncusunun, eski menajeri Thomas Böhm ile anlaştığını yazarken, yıldız futbolcunun Fiorentina'ya yakın olduğu ifade edildi.
29.07.2022 Galatasaray
Transferde Galatasaray'a dev çalım! Fenerbahçeli Kim Min-Jae sonra bir imza daha...
Transferde Galatasaray'a dev çalım! Fenerbahçeli Kim Min-Jae sonra bir imza daha... Yıldız isimleri peş peşe kadrosuna katan Galatasaray beklemediğin yerden transfer çalımı yemek üzere. Fenerbahçe'den Rennes'e transfer olmak üzereyken Kim Min-Jae'yi ikna eden ve kadrosuna katmaya hazırlanan Napoli, bir transfer çalımını da Galatasaray'a atıyor.
21.07.2022 Galatasaray