Fıvb

Fıvb

Son dakika fıvb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fıvb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fıvb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fıvb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fıvb gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 fıvb haberi bulunmuştur. Tüm fıvb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası final maçı ne zaman, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası hangi kanalda ve saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit, Brezilya'nın Dentil Praia Clube takımını 3 – 1 yenip finale yükselirken, 14.30'da oynanacak VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçın galibi finale yükselecek. VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçının galibi, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi olacak.
16.12.2023 Şampiy10
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok 2023 FIVB Milletler Ligi'nde tarihi bir zafere ulaşan Filenin Sultanları'nda yıldız voleybolcu Hande Baladın, skandal tehditlerle karşı karşıya kaldı.
31.07.2023 Voleybol
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim'
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' Filenin Sultanları 2023 FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olmuş dünya sıralamasında birinciliğe çıkmıştı. Tüm Türkiye'yi sevince boğan milliler bu başarıyı kutlarken, takımın başarılı oyuncusu Hande Baladın'ın sevincine gölge düştü. Şampiyon olduktan 3 gün sonra sosyal medyadan tehditler alan Baladın, "Can güvenliğim yok" diyerek savcılığa koştu. Voleybolcu, M.N. isimli kişi tarafından ortada hiçbir neden yokken tehdide maruz kaldığını iddia etti. Oyuncu, "M.N., 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' diye beni tehdit ediyor" dedi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
31.07.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Efeleri'ne tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Efeleri'ne tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIVB Challenger Kupası finalinde Katar'ı 3-2 yenerek şampiyon olan ve 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi'ne katılmaya hak kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
30.07.2023 Gündem
Filenin Efeleri şampiyon oldu
Filenin Efeleri şampiyon oldu Filenin Efeleri, FIVB Challenger Kupası finalinde Katar'ı mağlup edere Milletler Ligi'ne katılım hakkı kazandı.
30.07.2023 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Challenger Kupası’nda finale yükseldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Challenger Kupası’nda finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar’ın ev sahipliğinde Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nın yarı finalinde Ukrayna’yı 3-2 mağlup etti ve finale yükseldi.
29.07.2023 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası'nda yarı finale yükseldi A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar’ın ev sahipliğinde Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nın çeyrek final maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
28.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük başarılarının ardından soluğu Çeşme'de aldı. Tatillerine devam eden ekip, The Beach Of Momo'da görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük zafer sonrası kendilerini mavi sulara bıraktı.
22.07.2023 Magazin
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda geldi.
18.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'ndan Erik Dalı ile kutlama
Filenin Sultanları'ndan Erik Dalı ile kutlama 2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, kupayı aldı. Maçın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşayan başantrenör Daniele Santarelli ve milliler şampiyonluğu "Erik Dalı" oynayarak kutladı.
17.07.2023 Vatan TV
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanları'na tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanları'na tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIVB Milletler Ligi Şampiyonu olan A Milli Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
17.07.2023 Gündem
Bakan Bak, Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti
Bakan Bak, Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde finalde Çin’i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.
17.07.2023 Gündem
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları yarı finalde
Filenin Sultanları yarı finalde A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi Finalleri’nde çeyrek final maçında İtalya’yı 3-0 mağlup ederek yarı finel çıktı. Milliler yarı finalde ABD ile karşılaşacak.
13.07.2023 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı
A Milli Erkek Voleybol Takımı tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi Finali'nde Ukrayna'yı 3-2 yenerek, tarihinde 3. kez şampiyonluğa ulaştı.
25.06.2023 Voleybol
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'na çeyrek finalde veda etti
Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'na çeyrek finalde veda etti FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Filenin Sultanları, ABD ile karşı karşıya geldi. Yarı final biletini almak isteyen Türkiye sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.
11.10.2022 Voleybol
Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları çeyrek final maçı için nefesler tutuldu. 8 takımın katılımıyla oynanacak FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı ABD ile karşı karşıya gelecek. Peki, Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…
10.10.2022 Şampiy10
Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu
Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finaldeki rakibi ABD oldu.
8.10.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Fıvb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fıvb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.