Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra...
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra... Nakit ihtiyacı olana bayram kredisi fırsatı! 3 ay ödemesiz kredide faizler düşürüldü. Dev banka harekete geçti. Tüketici kredisinde bayram kampanyası yapıldı. QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olarak belirlendi. 10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.
11.07.2021 Ekonomi
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... Finansbank yeni kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerin hayatını kolaylaştıracak yeniliğin hayata geçirildiğini açıkladı. Artık QNB Finansbank müşterileri, çeklerini güvenli, hızlı ve şubede sıra beklemeden işleme aldırabiliyor. İlk olarak 10 ilde uygulanmaya başladı ancak giderek yaygınlaştırılacak.
15.03.2021 Ekonomi
QNB Finansbank resmen duyurdu! Yarın başlıyor
QNB Finansbank resmen duyurdu! Yarın başlıyor QNB Finansbank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yarın başlıyor. Dev banka müşterilerine yeni uygulama ile ile ilgili bilgi verdi. Finansbank tarafından yapılan açıklamada 18 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacağı bildirildi.
17.01.2021 Ekonomi