Fetö Son Dakika

Fetö Son Dakika

Son dakika fetö son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fetö son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fetö son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 fetö son dakika haberi bulunmuştur. Tüm fetö son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana merkezli, 5 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
Adana merkezli, 5 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Adana merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PYD) yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Aralarında eski polislerin de olduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı bulunan operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli yakalandı. Ayrıca Balıkesir ve İzmir merkezli operasyonlarda çok sayıda kişi için gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, illi Eğitim Bakanlığı personeli 5'i ihraç, 11'i aktif görevde toplam 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
21.01.2020 Gündem
Son dakika! ByLock'çu gazetecilere operasyon
Son dakika! ByLock'çu gazetecilere operasyon Son dakika haber geldi. ByLock'çu gazetecilere operasyon başlatıldı. 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Bekir İrtegün'den bomba itiraflar!
Son dakika: Bekir İrtegün'den bomba itiraflar! Son dakika haberi geldi. Telefonunda ByLock çıkan eski Başakşehirli futbolcu Bekir İrtegün polise ve savcıya Türk futbol dünyasındaki FETÖ’cüleri bir bir anlattı. İrtegün, ByLock’u spor imamının, “sana dua göndeririz” diye yüklediğini söyledi. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
2.08.2017 Süper Lig
Son dakika! Eski TRT çalışanlarına FETÖ gözaltısı
Son dakika! Eski TRT çalışanlarına FETÖ gözaltısı 34 eski TRT çalışanı hakkında FETÖ'den gözaltı kararı verildi. Son dakika haberin ayrıntıları gelecek...
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Peş peşe gözaltı haberleri geliyor...
Son dakika! Peş peşe gözaltı haberleri geliyor... Ülke genelinde devam eden FETÖ operasyonlarında bu sabahtan itibaren peş peşe gözaltı haberleri geliyor. İstanbul, Ankara ve Bursa başta olmak üzere operasyonlar devam ediyor. Şu an itibarıyla gözaltı kararı sayısı 150'yi geçti. Bunlardan 100'e yakını gözaltına alındı. Operasyonlar devam ediyor... Son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Boğaziçi ve Medeniyet üniversitelerinde FETÖ operasyonu
Son dakika: Boğaziçi ve Medeniyet üniversitelerinde FETÖ operasyonu Aralarında Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinden Koray Çalışkan'ın da bulunduğu 72 kişi gözaltına alındı. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Tanju Çolak gözaltına alındı!
Son dakika: Tanju Çolak gözaltına alındı! Alınan son dakika haberine göre, bir dönemin ünlü futbolcusu ve günümüzün futbol yorumcusu Tanju Çolak, İstanbul'da gözaltına alındı. Mafya operasyonunda yakalanan Çolak'ın Ankara'ya götürüldüğü bildiriliyor.
29.09.2021 Gündem
Çok sayıda yakalama kararı çıkarıldı!
Çok sayıda yakalama kararı çıkarıldı! Bodrum merkezli 11 ilde yapılan FETÖ operasyonunda 30 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İşte son dakika haberin detayları...
29.09.2021 Gündem
4 ilde ASELSAN operasyonu!
4 ilde ASELSAN operasyonu! ASELSAN'a yönelik 4 ilde başlatılan operasyonda 86 adreste arama yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Rütbeli askerlere son dakika FETÖ operasyonu!
Rütbeli askerlere son dakika FETÖ operasyonu! Edirne’den son dakika; Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında albay, yüzbaşı ve teğmenlerin de bulunduğu 18 asker gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Yozgat'ta 2 vali yardımcısı görevden alındı!
Yozgat'ta 2 vali yardımcısı görevden alındı! Yozgat'ta 2 vali yardımcısı FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırıldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün iki gizli yapısı ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün iki gizli yapısı ortaya çıkarıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz darbe girişiminin çatı iddianamesinde, FETÖ'nün “Hayalet Yapı” ve “Özel Hizmet Birimi” olarak adlandırılan illegal iki yapılanmanın varlığı tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
5 ilde operasyon başladı!
5 ilde operasyon başladı! Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında, örgütün şifreli programı "ByLock" kullandığı tespit edilen 12 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde son dakika operasyon başlatıldı. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
11 öğretmen gözaltına alındı!
11 öğretmen gözaltına alındı! Kocaeli'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 11 şüpheli öğretmen gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Hatay merkezli 7 ilde operasyon!
Hatay merkezli 7 ilde operasyon! FETÖ soruşturması kapsamında Hatay merkezli 7 ilde başlatılan operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Memurlar dikkat! Bakan'dan kritik uyarı geldi
Memurlar dikkat! Bakan'dan kritik uyarı geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, artık 'ömür boyu memurluk'un kalktığını açıkladı.
22.02.2017 Ekonomi
Gizli tanıktan kan donduran Erdoğan itirafı!
Gizli tanıktan kan donduran Erdoğan itirafı! FETÖ'ye soruşturma kapsamında ifade veren gizli tanık 2010 yılında Erdoğan'ı nar suyuyla zehirlemek istediklerini itiraf etti. İşte son dakika haberin detayları...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün yurt dışı okulları yakın markajda
FETÖ'nün yurt dışı okulları yakın markajda Türkiye Maarif Vakfı'nın kuruluşunun üzerinden geçen 5 ay içerisinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantılı toplam 688 okulun bulunduğu 113 ülkeden 11'indeki okulların devri için mutabakata varıldı. Bu kapsamda, Somali, Gine, Nijer'de FETÖ ile iltisaklı tüm okullarda ve Cerablus'ta açılan 3 yeni Türk okulunda eğitime başlandı, Senegal, Moritanya, Çad, Gabon, Sao Tome, Burkina Faso, Pakistan ve Afganistan'daki okulların devir teslim işlemlerine ilişkin anlaşmaya varıldı.
29.09.2021 Gündem
Adliye personelleri iddianame tamam! Sayı 129...
Adliye personelleri iddianame tamam! Sayı 129... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılğı'nca 129 adliye personeli hakkında iddianame düzenlendi. Şüpheliler arasında katiplerin yanı sıra öğretmen, bilgisayar mühendisi, hemşirenin de bulunduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Kırgızistan'dan son dakika FETÖ okulları kararı! 'Kapatmayacağız' demişti ama...
Kırgızistan'dan son dakika FETÖ okulları kararı! 'Kapatmayacağız' demişti ama... Kırgızistan'da Milli Eğitim Bakanlığı, FETÖ'ye ait okulların isminin değiştirilmesine karar verdi.
17.06.2021 Dünya
Bakan açıkladı: 1500 doktor ihraç edildi
Bakan açıkladı: 1500 doktor ihraç edildi Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, örgütle irtibatlı olanların ihracına ilişkin, "Doktor sayısı olarak bin 500 civarında bir ihraç oldu. Bu, toplam doktor sayısı içerisinde çok büyük bir sayı değil." dedi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye bu operasyonu konuşuyor
Türkiye bu operasyonu konuşuyor FETÖ soruşturması kapsamında 177 polis hakkında gözaltı kararı verildi. Son zamanların en yüksek rakamı...
29.09.2021 Gündem
4 muvazzaf asker daha tutuklandı
4 muvazzaf asker daha tutuklandı FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "Bylock"u kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli 4 muvazzaf asker "Terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
13 polis gözaltına alındı!
13 polis gözaltına alındı! Adıyaman merkezli 3 ile FETÖ operasyonu düzenlendi. Gelen son dakika bilgiye göre; FETÖ operasyonunda 13 polis gözaltına alındı. İşte FETÖ operasyonuyla ilgili ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
İşte FETÖ'nün en tepedeki 'abla'sı
İşte FETÖ'nün en tepedeki 'abla'sı FETÖ'nün abla ayağı tek tek deşifre oldu. MEB’in kadınlar yapılanmasının başında olan Necla Avcı’nın FETÖ örgüt elebaşılarından Sait Kaya’ya bağlı hareket ettiği belirlendi. FETÖ ile ilgili son dakika bilgileri haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.