Fernando Llorente

Fernando Llorente

Son dakika Fernando Llorente haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fernando Llorente ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fernando Llorente haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fernando Llorente

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fernando llorente gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 fernando llorente haberi bulunmuştur. Tüm fernando llorente haberleri aşağıda listelenmiştir.
Juventus'tan Hakan Çalhanoğlu'na açık çek...
Juventus'tan Hakan Çalhanoğlu'na açık çek... İtalyan devi Juventus, sezon sonunda Milan'la sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na açık çek teklif verdi.
16.11.2020 İtalya
Beşiktaş'ta sürpriz transfer iddiası!
Beşiktaş'ta sürpriz transfer iddiası! Ara transfer sezonunun resmen başlamasıyla kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş'ın Fernando Llorente ile ilgilendiği öne sürüldü.
6.01.2020 Beşiktaş
Napoli - Liverpool maç sonucu: 2-0
Napoli - Liverpool maç sonucu: 2-0 Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Napoli son şampiyon Liverpool'u 2-0 mağlup etti ve Devler Ligi'ne müthiş bir başlangıç yaptı.
18.09.2019 Şampiyonlar Ligi
Fernando Llorente'nin yeni kulübü Napoli
Fernando Llorente'nin yeni kulübü Napoli İtalya Serie A'da Eljif Elmas'ın formasını giydiği Napoli, Fernando Llorente'yi kadrosuna kattığını açıkladı.
2.09.2019 İtalya
Beşiktaş yeni golcüsünü buldu!
Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Burak Yılmaz’ın sakatlanmasından sonra elinde santrfor olarak sadece Umut Nayir kalan Beşiktaş; İngiltere, İspanya ve Fransa’dan golcü arayışına girdi. Siyah beyazlılar ilk olarak, Premier Lig ekibi Tottenham ile olan sözleşmesi sona eren ve şu an bonservisi elinde bulunan Llorente’nin menajerine teklif sundu.
8.08.2019 Beşiktaş
Avrupa'da gol düellosu! Dev maça Çakır damgası...
Avrupa'da gol düellosu! Dev maça Çakır damgası... Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarında Manchester City'ye 4-3 yenilen Tottenham ve Porto'yu 4-1'le geçen Liverpool, yarı finale yükseldi. Yarı finalde Liverpool-Barcelona ve Tottenham-Ajax maçları oynanacak. Manchester City-Tottenham maçına Cüneyt Çakır'ın kararları damga vurdu.
18.04.2019 Şampiyonlar Ligi
Tottenham - Borussia Dortmund: 3-0
Tottenham - Borussia Dortmund: 3-0 UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Tottenham sahasında Borussia Dortmund'u 3-0 yendi.
14.02.2019 Şampiyonlar Ligi
Tottenham da Cenk Tosun'un peşinde
Tottenham da Cenk Tosun'un peşinde Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Porto’nun dünyaca ünlü kalecisi İker Casillas’ı tam 32 metreden avlayan Cenk Tosun, karşılaşmayı takip eden Tottenham temsilcilerini kendisine hayran bıraktı. CT23, Crystal Palace ve Newcastle United’ın ardından Londra devini de peşine taktı.
16.09.2017 Beşiktaş
İngilizler transferi abarttı!
İngilizler transferi abarttı! İngiltere Premier Lig'de gelecek sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan Chelsea, Arsenal ve Manchester ekipleri transfer döneminde rekora doymuyor.
27.07.2017 İngiltere
Fernando Llorente'nin kolu kırıldı
Fernando Llorente'nin kolu kırıldı Beşiktaş'ın da transfer gündeminde bulunan Fernando Llorente, ailesiyle birlikte tatil yaptığı sırada bisiklet ile kaza yaptı ve kolu kırıldı.
29.06.2017 Beşiktaş
Aboubakar açık artırmada!
Aboubakar açık artırmada! Rennes’in bonservisine 10 milyon Euro önerdiği Vincent Aboubakar, için Newcastle United 12 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Bu arada Fenerbahçe’nin de menajerler vasıtasıyla nabız yokladığı ileri sürüldü
21.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş, Llorente ve Bacca'nın peşinde
Beşiktaş, Llorente ve Bacca'nın peşinde Beşiktaş forvet hattını ünlü bir yıldızla güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Kartal, Swansea City’nin İspanyol yıldızı Fernando Llorente ile Milan’ın Kolombiyalı süperstarı Carlos Bacca’nın üzerine yoğunlaştı, teklifler yapıldı.
18.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş rota değiştirdi!
Beşiktaş rota değiştirdi! Aboubakar’ın bonservisini almak için Porto’yla yaptığı görüşmelerden bir türlü sonuç alamayan Kartal, hedef değiştirdi. Yönetim, Swansea City’nin İspanyol yıldızı Fernando Llorente için harekete geçti. Geçen sezon Premier Lig’de 15 gol atan 1.95’lik kule için ilk temas kuruldu.
11.06.2017 Beşiktaş
Chelsea, İspanyol yıldızlarıyla güldü
Chelsea, İspanyol yıldızlarıyla güldü Lider Chelsea, sahasında Swansea City'i 3-1 mağlup etti.
25.02.2017 İngiltere
Real'e büyük darbe
Real'e büyük darbe İspanya La Liga'nın 11. haftasında Real Madrid, deplasmanda Sevilla'ya konuk oldu.
8.11.2015 Futbol
Aslan’a ‘Kule’ geliyor
Aslan’a ‘Kule’ geliyor Devre arası forvete takviye yapacak olan Cimbom'un listesinde Fernando Llorente var
7.11.2015 Galatasaray
Fernando Llorente Sevilla'da
Fernando Llorente Sevilla'da İspanya La Liga ekibi Sevilla, İtalya'nın Juventus takımından golcü oyuncu Fernando Llorente'yi transfer etti.
26.08.2015 Futbol
F.Bahçe'de son gözde Llorente
F.Bahçe'de son gözde Llorente Transfer piyasasında fırtına gibi esen Fenerbahçe'de son aday Juventus'un golcüsü Fernando Llorente.
23.06.2015 Fenerbahçe
Şimdi de Llorente sesleri!
Şimdi de Llorente sesleri! Transferin hareketli takımlarından Galatasaray'da forvet pozisyonu için adaylara her gün yenisi ekleniyor.
22.06.2015 Galatasaray
Juventus da beraberlikle bitirdi
Juventus da beraberlikle bitirdi İtalya Serie A'da şampiyon Juventus, sezonun son maçında deplasmanda Verona ile karşılaştı.
30.05.2015 Futbol
Juve rakip tanımıyor!
Juve rakip tanımıyor! İtalya Serie A 33. hafta karşılaşmasında Juventus evinde Fiorentina’yı konuk etti.
29.04.2015 Futbol
Juventus 11 ay sonra yenildi
Juventus 11 ay sonra yenildi Fiorentina, İtalya Kupası yarı final ilk maçında Juventus’a sahasında 10 Nisan 2013’ten bu yana ilk yenilgisini yaşattı.
5.03.2015 Futbol
Juventus yedi bitirdi
Juventus yedi bitirdi İtalya Serie A 11. hafta maçında Juventus ile Parma karşı karşıya geldi.
9.11.2014 Futbol
Juve ligde ilk mağlubiyetini aldı
Juve ligde ilk mağlubiyetini aldı Serie A'nın 9. hafta mücadelesinde namağlup lider Juventus, Genoa deplasmanında son dakika golüyle yıkılarak ilk mağlubiyetini tattı.
29.10.2014 Futbol
Costa çıkmazı!
Costa çıkmazı! Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı formasını giyebilmesi için polemikler sonunda İspanyol vatandaşlığına geçirilen Diego Costa'nın sakatlığından kaynaklanan şüpheler devam ediyor
27.05.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fernando Llorente ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fernando llorente haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.