Topu ayağına alır almaz Fenerbahçe taraftarları ayağa kalkıyor! 'Adam Phillip Lahm gibi...'
Topu ayağına alır almaz Fenerbahçe taraftarları ayağa kalkıyor! 'Adam Phillip Lahm gibi...' Süper Lig'in 14.haftasında Giresunspor'a, 15.haftasında ise Trabzonspor'a kaybeden Fenerbahçe Hatayspor'u 4-0 yenerek kendine geldi. Oyuna baştan sona kadar hükmeden Sarı Lacivertlilerde Joshua King, Batshuayi ve Serdar Dursun gibi forvetlerin hepsi gol sevinci yaşarken, taraftarların ve yorumcuların bu yıldızları bırakıp 23 yaşındaki futbolcudan uzun uzun bahsedip 'Phillip Lahm' örneği vermeleri ise dikkatlerden kaçmadı.
28.12.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus köprüleri attı! Fenerbahçe'de 2 yıldıza kesik: Size forma yok
Jorge Jesus köprüleri attı! Fenerbahçe'de 2 yıldıza kesik: Size forma yok Süper Lig'in 15.haftasında Akyazı Stadı'nda Trabzonspor'a 2-0 kaybeden ve liderlik koltuğundan olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 3 yıldıza neşteri burdu. Bordo Mavili takım karşısında son derece silik bir performans ortaya koyan 3 futbolcunun Hatay karşısında yedek kulübesinde oturacakları bildirilirken, Portekizli teknik adamın ilk 11'de yerli futbolcuları düşündüğü öğrenildi.
27.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Hatayspor kadrosu belli oldu! 6 eksik
Fenerbahçe'nin Hatayspor kadrosu belli oldu! 6 eksik Hatayspor'la kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'nin kadrosu belli oldu.
25.09.2021 Fenerbahçe