Fenerbah.E

Fenerbah.E

Son dakika Fenerbah.e haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbah.e ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbah.e haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbah.E

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbah.e gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 fenerbah.e haberi bulunmuştur. Tüm fenerbah.e haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazansa da çok mutsuzdu! Vitor Pereira'dan Ali Koç'a büyük şok! Portekizli hocanın yeni takımını duyurdular
Kazansa da çok mutsuzdu! Vitor Pereira'dan Ali Koç'a büyük şok! Portekizli hocanın yeni takımını duyurdular Fenerbahçe'de son haftalarda kazansa da yedek kulübesinde oldukça mutsuz görünen ve anahtarları Ali Koç'a teslim ettiği iddia edilen Vitor Pereia için bomba bir iddia ortaya atıldı. Brezilya basınına göre Portekizli teknik adamın yeni adresi belli oldu.
12.12.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe - E.Frankfurt maçından sonra olay yaratan sözler! 'Bu yetersizi göreve getirenler...'
F.Bahçe - E.Frankfurt maçından sonra olay yaratan sözler! 'Bu yetersizi göreve getirenler...' Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde son maçına çıkan ve E.Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ya olan öfke hala dinmemiş durumda. Konferans Ligi'ne kalan sarı lacivertliler spor yazarları tarafından sert bir dille eleştirilirken, Pelkas - Kim Min Jae - Berisha - İrfan Can Kahveci gibi yıldızlara ayrı bir parantez açıldı. İşte Spor Yazarlarının görüşleri...
10.12.2021 UEFA Avrupa Ligi
Marcel Tisserand: Luyindama rakibim ama saha dışında dostum
Marcel Tisserand: Luyindama rakibim ama saha dışında dostum Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Marcel Tisserand, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
16.09.2020 Fenerbahçe
Vedat Muriqi'ye 18 milyon Euro'luk teklif
Vedat Muriqi'ye 18 milyon Euro'luk teklif Açıklanan harcama limitiyle şok yaşayan Fenerbahçe’nin imdanına Lazio’nun teklifi yetişti. İtalyan kulübü, Vedat için Fenerbahçe’ye 18 milyon Euro teklif etti. Fener rakamı artırmaya çalışıyor.
5.08.2020 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin başına sürpriz isim! Yönetim ikiye bölündü
F.Bahçe'nin başına sürpriz isim! Yönetim ikiye bölündü Cocu'yla yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında bu iki isim ön plana çıkıyor.
29.10.2018 Fenerbahçe
Volkan'dan derbi yorumu! "Sahada bitmesi..."
Volkan'dan derbi yorumu! "Sahada bitmesi..." Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Volkan Demirel, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile oynadıkları ve tatil edilen rövanş maçında yaşananların kendilerini üzdüğünü söyledi.
21.04.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Doğuş deplasmanda kazandı
Fenerbahçe Doğuş deplasmanda kazandı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 74-69 mağlup etti.
11.03.2018 TBL
Bulut: Fırsatları gole çeviremedik
Bulut: Fırsatları gole çeviremedik Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçına ilişkin, yakaladıkları gol pozisyonlarını gole çeviremediklerini söyledi.
11.03.2018 Yeni Malatya Spor
Obradovic: Bu şekilde devam etmeliyiz
Obradovic: Bu şekilde devam etmeliyiz Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında konuk ettiği İtalya ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı 89-70 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.
22.02.2018 THY Euroleague
Banvit, Fenerbahçe Doğuş'u devirdi
Banvit, Fenerbahçe Doğuş'u devirdi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16'ncı hafta mücedelesinde Banvit, Fenerbahçe Doğuş'u 63-61 mağlup etti.
28.01.2018 TBL
Kanarya'yı Guliano sırtladı
Kanarya'yı Guliano sırtladı Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, Guliano'nun tek golüyle maçı kazanarak puanını 23'e çıkardı.
26.11.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da Fenerbahçe'nin yeni transferi Kameni İstanbul'a geldi.
4.07.2017 Fenerbahçe
İşte Luis Nani’nin yeni takımı!
İşte Luis Nani’nin yeni takımı! Portekiz medyasındaki arkadaşları Nani'nin Fenerbahçe'den ayrılması halinde muhtemel adresini açıkladı.
20.04.2016 Fenerbahçe
Dirk Kuyt'a bir talip daha!
Dirk Kuyt'a bir talip daha! Sezon sonunda Feyenoord’a transfer olacağı iddia edilen Dirk Kuyt konusunda yeni gelişmeler yaşandı.
31.03.2015 Fenerbahçe
Bu zeminde bu kadar
Bu zeminde bu kadar Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücalesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.
14.09.2014 Fenerbahçe
'Önceliğimiz Ersun Yanal değil'
'Önceliğimiz Ersun Yanal değil' Abdullah Kiğılı Lig Radyo da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol’a bağlanarak merak edilen soruları yanıtladı.
29.04.2014 Futbol
F.Bahçe'den taraftara teşekkür
F.Bahçe'den taraftara teşekkür Fenerbahçe, sarı - lacivertli taraftarlar için bir teşekkür mesajı yayınladı
23.06.2013 Futbol
Sneijder'e kötü haber
Sneijder'e kötü haber Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna milli takımdan kötü haber geldi.
23.01.2013 Futbol
Eski Fenerli Beşiktaş'a
Eski Fenerli Beşiktaş'a Bir dönem F.Bahçe forması giyen forvet Beşiktaş yolunda
29.09.2021 Gündem
Hollanda'da Kuyt kadroda
Hollanda'da Kuyt kadroda Türkiye ile karşılaşacak Hollanda, geçici aday kadrosu açıklandı
22.08.2012 Futbol
Olimpiyatlara özendiler
Olimpiyatlara özendiler F.Bahçe'de taraftarlar kadar futbolcularda da Vaslui galibiyetiyle büyük bir coşku yaşadı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbah.E ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbah.e haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.