Fenerabhçe

Fenerabhçe

Son dakika Fenerabhçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerabhçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerabhçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerabhçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerabhçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 fenerabhçe haberi bulunmuştur. Tüm fenerabhçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler? İşte UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihi
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler? İşte UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve doğrudan Son 16 Turu'na yükselen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Ayrıca Fenerbahçe'nin gruplardan çıkmasının ardından UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...
15.12.2023 Fenerbahçe
Konyaspor: 2- Fenerbahçe: 1
Konyaspor: 2- Fenerbahçe: 1 Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu ve galibiyet hasreti 3 maça çıktı.
30.10.2021 Futbol
Fenerbahçe Token bitti mi, tükendi mi? Fenerbahçe Token alamıyorum neden?
Fenerbahçe Token bitti mi, tükendi mi? Fenerbahçe Token alamıyorum neden? Dijital para piyasasına Paribu işbirliği ile giren Fenerbahçe, satışa sunduğu Fenerbahçe Token'ın 30 TL'lik seçeneği ile ilk 30 saniyede rekor kırdı. Token almaya çalışan vatandaşlar Tokenleri alamayınca arama motorlarına yöneldi ve Fenerbahçe Token tükendi mi, sorusuna yanıt aramaya başladı.
9.08.2021 Gündem
Luiz Gustavo'dan itiraf: Defalarca özür diledik
Luiz Gustavo'dan itiraf: Defalarca özür diledik Fenerbahçe'nin yıldızı Luiz Gustavo "Ben de Almanya'ya 7-1 yenildiğimizde neler olduğunu bilemiyorum. Açıkçası bizim de pek açıklamamız yoktu. Tarihte bizim açımızdan maalesef diyebileceğimiz bir maç. Hepimiz çok üzüldük. Hem kendimiz hem de taraftarımız için üzülmüştük. Bize çok güveniyorlardı, hepsinden defalarca özür diledik. Allah'a şükürler olsun ki o zamanlar geçti" dedi.
14.10.2019 Futbol
Fenerbahçe idmanında taraftar morali
Fenerbahçe idmanında taraftar morali Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 26. haftasında yarın Galatasaray ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
16.03.2018 Fenerbahçe
Süper Lig'de dev maçların tarihleri açıklandı!
Süper Lig'de dev maçların tarihleri açıklandı! Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 29, 30, 31, 32 ve 33. haftaları programı açıklandı.
18.04.2017 Fenerbahçe
Kalede büyük rekabet!
Kalede büyük rekabet! Bir tarafta Karabük kahramanı Fabiano, diğer tarafta sakatlığından kurtulan kaptan Volkan. Advocaat, Akhisar maçında eldivenleri vereceği isim konusunda kararsız.
7.04.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin yeni transfer Lens İstanbul'da!
F.Bahçe'nin yeni transfer Lens İstanbul'da! Fenerbahçe'nin Sunderland'ten transfer etmek üzere olduğu Hollandalı oyuncu Jeremain Lens, İstanbul'a geldi
24.09.2021 Fenerbahçe
Pereira’nın yeni prensi
Pereira’nın yeni prensi Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Samandıra'da tam mesai yapıyor. Yardımcıları ile beraber sabah tesislere giren Portekizli çalıştırıcı akşamın geç saatlerine kadar sarı-lacivertli takım için kafa yoruyor. Tüm gün rakipler ve oyun taktikleri üzerinde çalışılıyor. Performansı düşük futbolcular için özel çalışma hazırlanıyor.
25.01.2016 Fenerbahçe
Derbide bilanço belli oldu!
Derbide bilanço belli oldu! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili bilançoyu açıkladı.
7.04.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fenerabhçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerabhçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.