Fenebrahçe

Fenebrahçe

Son dakika fenebrahçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fenebrahçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fenebrahçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenebrahçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenebrahçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 fenebrahçe haberi bulunmuştur. Tüm fenebrahçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum
Türkiye ayağa kalkmıştı! Osayi Samuel'in pozisyonu hakkında 3 hakemden flaş yorum Süper Lig'in 26.hafta karşılaşmasında Alanyaspor-Fenerbahçe maçında düdük çalan Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar Türkiye'de bir hayli tartışma yaratırken, eski hakemlerden Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Seçim Demirel tartışılan pozisyonları tek tek değerlendirdi.
20.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye kötü haber! Batshuayi en az 3 hafta yok
Fenerbahçe'ye kötü haber! Batshuayi en az 3 hafta yok Sevilla maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Joshua King'e bırakan Michy Batshuayi'nin sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağı bildirildi.
18.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 7 futbolcu Samandıra'yı boşaltıyor! 'En fazla maaşı siz alıyorsunuz, size güle güle'
Fenerbahçe'de 7 futbolcu Samandıra'yı boşaltıyor! 'En fazla maaşı siz alıyorsunuz, size güle güle' Fenebrahçe'de son dakika gelişmesi... Bruma, Emre Mor, Henrique, Arao, Tiago Çukur, Joshua King transferleriyle kadrosunu bir hayli güçlendiren ve Joao Pedro bombasını patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe'de 7 oyuncuyla yollar ayrılıyor. Jorge Jesus'un raporuna göre hareket eden Ali Koç'un takımda en fazla maaş olan futbolculara 'Kendinize yeni takım bulun' talimatı verdiği öğrenildi.
15.07.2022 Fenerbahçe
Dün Fenerbahçe ile adı anıldı bugün kulübünden ayrıldı!
Dün Fenerbahçe ile adı anıldı bugün kulübünden ayrıldı! Dün adı Fenerbahçe ile anılan ve sarı lacivertli kulübe transferi söz konusu olan Norveçli golcü Joshua King Watford'dan ayrıldı.
6.07.2022 Fenerbahçe
Ali Koç açıkladı! 'Bu transfer mümkün değil'
Ali Koç açıkladı! 'Bu transfer mümkün değil' Fenebrahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yıldız oyuncu Egonu transferi hakkında "Ekonomik şartlardan dolayı pek mümkün değil" açıklamasında bulundu.
13.12.2021 Diğer Sporlar
Fenerbahçe'nin deplasman maçları göz korkuttu
Fenerbahçe'nin deplasman maçları göz korkuttu Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe; Trabzonspor, Konyaspor ve Galatasaray maçlarında da yine deplasmana gidecek.
25.09.2021 Fenerbahçe
Pelkas'tan flaş Rubin Kazan açıklaması!
Pelkas'tan flaş Rubin Kazan açıklaması! Adı sık sık Rus ekibi Rubin Kazan ile anılan Pelkas, Fenerbahçe'de mutluyum dedi.
30.06.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor Samandıra'da yapılanmaya giden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan sonra yardımcı antrenörlerin hepsinin görevine son verilecek. Teknik heyette sadece Zeki Murat Göle kalacak.
8.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe 'Yeni Eljif Elmas' Luka Stankovski ile görüşmelere başladı
Fenerbahçe 'Yeni Eljif Elmas' Luka Stankovski ile görüşmelere başladı Fenerbahçe Rabotnicki'de oynayan 19 yaşındaki orta saha Luka Stankovski ile anlaşmak üzere.
20.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor: 0 - 3
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor: 0 - 3 Fenebrahçe, Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte 23 puanda kalan sarı-lacivertliler, lig tarihinde ilk kez Kadıköy'de 3 maç üst üste kaybetti.
12.12.2020 Futbol
Fenerbahçe'de şok! Yıldız oyuncu sözleşmesini feshetti!
Fenerbahçe'de şok! Yıldız oyuncu sözleşmesini feshetti! Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.
18.06.2020 Fenerbahçe
Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis'ten Fenerbahçe paylaşımı!
Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis'ten Fenerbahçe paylaşımı! Galatasaray'ın 2018-2019 sezonundaki şampiyonluğunda başrol oynayan Bafetimbi Gomis'in sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.
10.06.2020 Futbol
Yerry Mina transferi bitiyor!
Yerry Mina transferi bitiyor! Manchester United, Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Yerry Mina transferini bitiriyor.
2.08.2018 Futbol
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Fenerbahçe Kulübü, yeni sportif direktörü Damien Comolli için imza töreni düzenledi. Başkan Ali Koç düzenlenen törende teknik direktör için tek yerli alternatifin Aykut Kocaman olduğunu açıkladı.
13.06.2018 Fenerbahçe
İşte dev maçın iddaa oranları! Favori...
İşte dev maçın iddaa oranları! Favori... Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde haftanın önemli maçlarının İddaa oranları belli oldu. Kadıköy'deki derbide Fenerbahçe yine favori durumunda...
12.03.2018 Galatasaray
Fikret Orman resmen açıkladı! Cenk ve Arda...
Fikret Orman resmen açıkladı! Cenk ve Arda... Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan flaş transfer açıklaması.
25.12.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe maçı öncesi büyük şok!
Fenerbahçe maçı öncesi büyük şok! Gençlerbirliği'nde Brezilyalı Bady ile Rumen futbolcu Matei, Fenerbahçe maçı öncesi kadro dışı bırakıldı
26.08.2017 Gençlerbirliği
Başkan doğruladı! Valbuena...
Başkan doğruladı! Valbuena... Fenerbahçe'nin Valbuena ile anlaşmaya vardığı iddiaların ardından Lyon Başkanı Aulas'tan açıklama geldi. Aulas, "Fenerbahçe'nin teklifi Valbuena'yı cezbetti" dedi.
24.05.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yıldız Ozan Tufan gözaltına alındı!
Fenerbahçeli yıldız Ozan Tufan gözaltına alındı! İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlattığı operasyon kapsamında Fenerbahçeli ünlü futbolcu Ozan Tufan da gözaltına alındı.
23.05.2017 Fenerbahçe
2. Ukrayna seferi!
2. Ukrayna seferi! Fenebrahçe, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Karavaiev’in hemşehrilerini de transfer etmek istiyor
24.09.2021 Fenerbahçe
Yeni ‘Yıldız’ Aatif
Yeni ‘Yıldız’ Aatif Van Persie’nin de fiziksel gelişiminde büyük rolü olan Fatih Hoca, UEFA listesine alınmadığı için futbola küsen oyuncuyu yaptığı uzun motivasyon konuşmalarıyla hayata döndürdü
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarından Ali Koç tezahüratı!
Fenerbahçe taraftarından Ali Koç tezahüratı! Akhisar Belediyespor'la oynayacağı maç için İzmir'e giden Fenerbahçe'yi sarı-lacivertli taraftarlar coşkulu biçimde karşıladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi yasa boğan ölüm
Fenerbahçe'yi yasa boğan ölüm Fenerbahçe Kulübü yüzücüsü ve Türkiye rekortmeni sporcu Oğuz Aslanoğlu yakalandığı amansız hastalığa 21 yaşında yenik düşerek vefat etti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Stoch durmak bilmiyor
Stoch durmak bilmiyor Miroslav Stoch, kariyerinin en golcü sezonunda toplam gol sayısını 14'e çıkardı.
17.04.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenebrahçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenebrahçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.