150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek?
150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek? Faizsiz 150 bin TL kredi başvuruları için tarih ve şartları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu için başvuru tarihini ve şartlarını duyurdu. Başvurunun onaylanmasının ardından gençlere 48 ay vadeli 2 yıl geri ödemesiz toplamda 150 bin lira faizsiz kredi verilecek. Peki, faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı, 150 bin evlilik kredisi şartları neler, 150 bin evlilik kredisi başvurusunda yaş sınırı var mı? evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?
10.02.2024 Ekonomi
150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisi başvurusu ne zaman? Evlilik kredisi ne zaman verilecek, yaş şartı var mı, hangi bankalar veriyor?
150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisi başvurusu ne zaman? Evlilik kredisi ne zaman verilecek, yaş şartı var mı, hangi bankalar veriyor? Cumhurbaşkanı evlilik kredisi ne zaman verilecek, 150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? sorularına evlilik planı yapan vatandaşlar tarafından yanıt aranıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan seçim vaatlerinden biri de evlilik kredisi oldu. Erdoğan yaptığı açıklamada “Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz." İfadesini kullandı. Peki, 150 bin evlilik kredisi ne zaman verilecek, evlilik kredisi hangi bankalarda var? Cumhurbaşkanlığı evlilik kredisi ne zaman verilecek?
13.04.2023 Ekonomi