Bankada parası olana güzel haber... Oranlar değişti, fark arttı! Yatıran kazanıyor
Bankada parası olana güzel haber... Oranlar değişti, fark arttı! Yatıran kazanıyor Duyan bankaya koşuyor. Parasını Türk Lirası'nda değerlendirenler kazanıyor! Fark arttı. Faiz farkı 463 liraya çıktı. 100 bin lira aylık 1299 lira faiz geliri sağlıyor. Stopaj avantajı ise yılbaşına kadar devam edecek. Tüm Türkiye Merkez Bankası faiz kararına kilitlenmişti. Karar sonrası bankaların mevduat hesap faiz oranlarının nasıl değişeceği araştırılıyordu. Bankalardan parasını mevduat hesabında değerlendirmek isteyenler için güzel haber geldi. Faiz oranları yükseldi, mevduat hesabının faiz getirisi arttı. Tasarruflarını Türk Lirası’nda değerlendirenler farklı bankalardan seçenekleri kullanabiliyor. 100 bin liralık mevduatta bankalar arasındaki faiz farkı 463 liraya kadar yükselebiliyor.
23.11.2020 Ekonomi
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları!
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları! Konut kredi faizlerini indirmede öncülük eden ve sektöre pozitif katkı sağlayan kamu bankaları şimdi de otomotiv için gaza bastı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ilk adımı attığı kampanyaya Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankaları da dahil oldu. Kamu bankaları binek ve ticari araçlarda aylık faizi yüzde 0.49-0.69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Peki, 6 ay ödemesiz araç kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? Yerli üretim otomobiller hangileri? Yerli üretim araçlar hangileri? Araç fiyat listeleri belli oldu mu? Taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları...
2.06.2020 Gündem