Fabri

Fabri

Son dakika fabri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fabri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fabri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabri gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 fabri haberi bulunmuştur. Tüm fabri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ersin Destanoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu
Ersin Destanoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Beşiktaş yönetimi yetenekli eldiven Ersin Destanoğlu için 10 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
31.05.2021 Beşiktaş
Arsenal 90+2'de Fulham'ı kahretti
Arsenal 90+2'de Fulham'ı kahretti Düşmeme mücadelesi veren Fulham, derbide Arsenal'in 90+2'deki golüne engel olamadı.
18.04.2021 İngiltere
Beşiktaş taraftarı heyecanlandı! Fabri resmen ayrıldı..
Beşiktaş taraftarı heyecanlandı! Fabri resmen ayrıldı.. Beşiktaş'ta başarılı performans gösterdikten sonra önce Premier Lig'e ardından kiralık olarak Mallorca takımına giden kaleci Fabri, sosyal medya hesabından La Liga ekibine veda etti. Bu gelişme Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı. Yapılan paylaşımın altına "Come to Beşiktaş" mesajları yazıldı
1.07.2020 Beşiktaş
Erdal Torunoğulları: "Karius bizi FIFA'ya şikayet etti"
Erdal Torunoğulları: "Karius bizi FIFA'ya şikayet etti" Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Karius ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
21.04.2020 Beşiktaş
Beşiktaşlı yönetici Torunoğulları'ndan Karius ve Abdurrahim Albayrak açıklaması
Beşiktaşlı yönetici Torunoğulları'ndan Karius ve Abdurrahim Albayrak açıklaması Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın amatör şubelerin kapatılması konusundaki açıklamalarına değindi.
20.04.2020 Futbol
"Fabri: Beşiktaş'a aşık olduğumu herkes biliyor"
"Fabri: Beşiktaş'a aşık olduğumu herkes biliyor" Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabricio Agusto Ramirez, "Orada herkes Beşiktaş'a aşık olduğumu biliyor. Bu bir sır değil. Ancak her şey Beşiktaş, Mallorca ve Fulham'ın elinde" dedi.
3.03.2020 Beşiktaş
Düzce'de büyük fabrika yangını
Düzce'de büyük fabrika yangını Düzce'de bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Bünyesinde 300 kişinin çalıştığı fabrika, Düzce'nin en büyüğü olarak biliniyor.
1.12.2019 Gündem
Kaleci Fabri Beşiktaş'a geri dönmek istiyor
Kaleci Fabri Beşiktaş'a geri dönmek istiyor Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra gittiği Fulham'da aradığı ortamı bulamayan ve bu sezonun başında Mallorca'ya kiralanan Fabri, burada da forma şansı bulmakta zorlanıyor.
8.11.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ilk ayrılık belli oldu!
Beşiktaş'ta ilk ayrılık belli oldu! Beşiktaş Yönetimi, kaleci pozisyonu için düğmeye bastı, Ocak ayında operasyon başlıyor.
24.10.2019 Beşiktaş
Kaleci Fabri İstanbul'a geldi!
Kaleci Fabri İstanbul'a geldi! Beşiktaş'ın eski yıldızı İspanyol kaleci Fabri, transfer için İstanbul'a geldi.
19.06.2019 Beşiktaş
Fabri için görüşmeler başlıyor!
Fabri için görüşmeler başlıyor! İspanyol kaleci Beşiktaş’tan gelecek olan teklifi bekliyor.
28.05.2019 Beşiktaş
Loris Karius depremi! Ortada kaldı...
Loris Karius depremi! Ortada kaldı... Beşiktaş’ta sezon başından bu yana bir türlü beklenen katkıyı yapamayan kaleci Loris Karius’la alakalı Liverpool cephesinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Özellikle bireysel hatalarıyla siyah-beyazlıların tepkisini çeken Karius, Liverpool’da da düşünülmüyor.
26.03.2019 Beşiktaş
Karius gidiyor, Fabri dönüyor!
Karius gidiyor, Fabri dönüyor! Beşiktaş'ta gelecek sezon için şimdiden düğmeye basıldı... Siyah-beyazlı yönetimin ilk işinin performansından memnun kalınmayan Karius'u göndererek Fulham'da kadroya bile giremeyen eski oyuncuları Fabri'yi transfer etmek olduğu öğrenildi. Liverpool'dan 2 yıllığına kiralanan Karius'la yapılan sözleşme iptal edilecek.
13.03.2019 Beşiktaş
Fabri sezon sonu geliyor!
Fabri sezon sonu geliyor! Beşiktaş Yönetimi Fulham’da kadroya giremeyen eski oyuncusunu almak için düğmeye bastı.
1.03.2019 Beşiktaş
Fabri geri dönüyor!
Fabri geri dönüyor! Karius’un performansını beğenmeyen ve kalede rekabet isteyen Beşiktaş yönetimi, Fabri’yi gündeme aldı. İspanyol eldivenin gelecek sezon yeniden takıma dönmesi için çalışmalar başlatıldı.
28.02.2019 Beşiktaş
Ryan Babel'e şok üstüne şok!
Ryan Babel'e şok üstüne şok! Fulham, Ryan Babel'in 90 dakika forma giydiği maçta deplasmanda Southampton'a 2-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Fulham, 17 puan ile 19. sırada kaldı ve haftayı ateş hattında kapattı.
28.02.2019 İngiltere
Fulham, Isla için devrede!
Fulham, Isla için devrede! Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Fabri'nin takımı Fulham'ın teknik direktörü Claudio Ranieri, Fenerbahçe'den Mauricio Isla'yı transfer etmek için düğmeye bastı.
11.01.2019 Fenerbahçe
Loris Karius'tan ilginç açıklama: Önümdeki ikili sürekli değişti
Loris Karius'tan ilginç açıklama: Önümdeki ikili sürekli değişti Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, devre arası kampında açıklamalarda bulundu. Ligin ilk yarısının zor geçtiğiniz belirten Karius, "igin ilk yarısı zor bir dönem geçirdik. Birçok sakatlık yaşadık. Önümde oynayan savunmada değişiklikler oldu. Bu da kolay olmadı" ifadesini kullandı.
6.01.2019 Beşiktaş
Fabri Türkiye'ye dönüyor! Anlaşma tamam...
Fabri Türkiye'ye dönüyor! Anlaşma tamam... Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan 31 yaşındaki İspanyol kaleci Fabri yeniden siyah-beyazlılara dönüyor.
4.01.2019 Beşiktaş
Fabri'nin takımında kriz! "Onu öldürmek istedim"
Fabri'nin takımında kriz! "Onu öldürmek istedim" Premier Lig'de Fulham'ın Huddersfield'ı 1-0 yendiği maçta 82. dakikada yaşanan olay çok konuşuldu. Takımın penaltıcısı Mitrovic seçilmesine rağmen Kamara topu Sırp forvetin elinden aldı. Kamara penaltı atışından yararlanamayınca İtalyan teknik adam büyük tepki gösterdi.
30.12.2018 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Fabri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.