Fabio Coentrao

Fabio Coentrao

Son dakika Fabio Coentrao haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fabio Coentrao ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fabio Coentrao haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabio Coentrao

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabio coentrao gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 fabio coentrao haberi bulunmuştur. Tüm fabio coentrao haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Fabio Coentrao transferini bitiriyor
Fenerbahçe Fabio Coentrao transferini bitiriyor Devre arası transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Fenerbahçe, ilk hamlesini yaptı. Hasan Ali Kaldırım'ın bu sezon sık sık sakatlanması nedeniyle sol bek arayışına giren Fenerbahçe'nin bir dönem Real Madrid forması giyen ve şu sıralar bonservisi elinde olan Portekiz'li sol bek Fabio Coentrao ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.
27.12.2019 Fenerbahçe
Diego Costa hapis cezası alabilir!
Diego Costa hapis cezası alabilir! İspanya'nın başkenti Madrid'deki İl Mahkemesi Ekonomik Suçlar Savcılığı, Atletico Madrid'de forma giyen Brezilya asıllı İspanyol futbolcu Diego Costa hakkında 1 milyon euro vergi kaçırdığı iddiasıyla suçlamada bulundu.
5.06.2019 İspanya
Xabi Alonso suçlamaları kabul etmedi
Xabi Alonso suçlamaları kabul etmedi İspanya'da vergi kaçırmakla suçlanan eski futbolcu Xabi Alonso, "Adalete güvenerek, sonuna kadar masumiyetimi savunmaya devam edeceğim." dedi.
22.01.2019 İspanya
Ronaldo'ya 23 ay hapis ve 18,7 milyon euro para cezası
Ronaldo'ya 23 ay hapis ve 18,7 milyon euro para cezası İspanya'da vergi kaçırmakla suçlanan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'ya 23 ay hapis ve toplamda 18,7 milyon euro para cezası verildi.
22.01.2019 İspanya
Hasan Ali'nin yerine flaş isim!
Hasan Ali'nin yerine flaş isim! Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, devre arasında bu bölgeye mutlaka bir takviye yapmayı planlıyor.
10.01.2019 Fenerbahçe
UEFA Süper Kupa'da 1.7 milyar euroluk maç
UEFA Süper Kupa'da 1.7 milyar euroluk maç UEFA Süper Kupası'nı müzelerine götürmek için karşılaşacak Real Madrid ve Atletico Madrid'in toplam futbolcu değeri 1 milyar 784 milyon 300 bin euro
14.08.2018 Futbol
Böylesi görülmedi! 17 futbolcu kadro dışı kaldı
Böylesi görülmedi! 17 futbolcu kadro dışı kaldı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid'e deplasmanda 2-0 kaybeden Sporting Lizbon'da kaos yaşanıyor! Kulüp Başkanı Bruno Carvalho, maç sonrası açıklamalarına cevap veren 18 futbolcuyu kadro dışı bıraktı!
6.04.2018 Futbol
Neto'ya Portekiz'den müjdeli haber!
Neto'ya Portekiz'den müjdeli haber! Luis Neto, Ruben Dias'ın sakatlığının ardından Portekiz Milli Takımı'na çağrıldı.
19.03.2018 Fenerbahçe
Beto ve Quaresma, Portekiz Milli Takımı'na seçildi
Beto ve Quaresma, Portekiz Milli Takımı'na seçildi Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Portekiz Milli Takımı'nın Mısır ve Hollanda ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna Beşiktaş'tan Ricardo Quaresma ve Göztepe'den Beto'yu da dahil etti.
15.03.2018 Beşiktaş
Alex Telles için "milli transfer" açıklaması
Alex Telles için "milli transfer" açıklaması Portekiz'in efsane golcülerinden Nuno Gomes, eski Galatasaraylı Alex Telles'in Portekiz Milli Takımı'nda oynamasını istiyor.
28.02.2018 Futbol
Portekiz'in kadrosu belli oldu
Portekiz'in kadrosu belli oldu 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden Portekiz Milli Takımı'nın aday kadrosunda Süper Lig'den üç futbolcuya yer verildi.
24.08.2017 Futbol
Madrid, Theo Hernandez'i tanıttı
Madrid, Theo Hernandez'i tanıttı Tartışmalara neden olan bir transferle Atletico Madrid'den Real Madrid'e gelen defans oyuncusu Theo Fernandez, Santiago Bernabeu Stadı'nda basına tanıtıldı
10.07.2017 İspanya
Yıldız oyuncuya para ve hapis cezası
Yıldız oyuncuya para ve hapis cezası İspanya'nın Real Madrid takımında forma giydiği dönemde vergi kaçırdığını kabul eden Arjantinli futbolcu Angel Di Maria, 2 milyon avro para ve 1 yıl hapis cezası aldı
21.06.2017 İspanya
Ronaldo'ya da vergi kaçırma suçlaması
Ronaldo'ya da vergi kaçırma suçlaması Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, vergi kaçırma suçlamasından hakim karşısına çıkacak
13.06.2017 İspanya
Cristiano Ronaldo için suç duyurudu!
Cristiano Ronaldo için suç duyurudu! İspanyol maliyesinin, imaj gelirlerinden vergi kaçırdığı iddiasıyla Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öne sürüldü.
25.05.2017 İspanya
Yıldız futbolculara 5 suçtan dava
Yıldız futbolculara 5 suçtan dava Radamel Falcao ve Fabio Coentrao hakkında yaklaşık 7 milyon avro vergi kaçırdıkları iddiasıyla 5 farklı mali suçtan dava açtı.
17.05.2017 İspanya
Coentrao ve Zabaleta, Galatasaray'a doğru
Coentrao ve Zabaleta, Galatasaray'a doğru Transferde şimdiden gaza basan Galatasaray, Real Madrid’de gözden düşen sol bek Fabio Coentrao için ısrarını sürdürüyor. Sağ bek için de Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Pablo Zabaleta gündeme geldi.
15.05.2017 Galatasaray
Galatasaray aklını çelmek istiyor!
Galatasaray aklını çelmek istiyor! Real Madrid’le satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma konusunda pazarlıklara başlayan G.Saray, Jorge Jesus’un çok istediği Portekizli yıldızın aklını çelmek için de 3.6 milyon Euro’yu gözden çıkardı.
14.05.2017 Galatasaray
Galatasaray süper üçlü paket!
Galatasaray süper üçlü paket! Transfer çalışmalarına hız veren ve yeni sezonda mutlaka şampiyonluğa oynayacak, Avrupa Ligi’nde de ses getirecek kalitede bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’da önemli gelişmeler yaşanıyor
13.05.2017 Galatasaray
Tudor'un olmazsa olmazı Fabio Coentrao!
Tudor'un olmazsa olmazı Fabio Coentrao! Özbek, hocanın kalacağını ve 6-7 oyuncu alacaklarını açıklarken, start Real Madridli yıldız ile verilecek.
12.05.2017 Galatasaray
Galatasaray'da transfer harekatı
Galatasaray'da transfer harekatı Kötü bir sezon geçiren Galatasaray, gelecek sezonun kadrosu için düğmeye bastı. Galatasaraylı yöneticiler transferlerle görüşmek için harekete geçti.
9.05.2017 Galatasaray
Real Madrid deplasmanda fark attı
Real Madrid deplasmanda fark attı La Liga'da Granada, evinde Real Madrid'i ağırladı. Real Madrid maçı James Rodriguez ve Alvaro Morata'nın golleriyle 4-0 kazandı.
6.05.2017 İspanya
Fabio Coentrao'ya ehliyet cezası!
Fabio Coentrao'ya ehliyet cezası! Real Madrid'in Portekizli sol beki Fabio Coentrao, ülkesinde ehliyet sınavına kendisi yerine başkasını soktuğu için para cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.
21.03.2017 İspanya
Üç yıldız futbolcu hakkında suç duyurusu!
Üç yıldız futbolcu hakkında suç duyurusu! İspanya'da Madrid İl Savcılığı, eski Real Madridli futbolculardan Xabi Alonso, Angel Di Maria ve Ricardo Carvalho hakkında mali usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
7.12.2016 İspanya
Fenerbahçe'den 2 bomba birden!
Fenerbahçe'den 2 bomba birden! Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını son gaz sürdüren Fenerbahçe’de Caner ve Gökhan’ın takımdan ayrılmasının ardından takıma yapılacak iki bek için İspanya’ya üs kuruldu. Barça’dan Montoya ve Real Madrid’den Coentrao ilk adaylar...
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fabio Coentrao ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabio coentrao haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.