Fabian Castillo

Fabian Castillo

Son dakika Fabian Castillo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fabian Castillo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fabian Castillo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabian Castillo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabian castillo gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 fabian castillo haberi bulunmuştur. Tüm fabian castillo haberleri aşağıda listelenmiştir.
FIFA kararını verdi! Bir iyi bir kötü haber
FIFA kararını verdi! Bir iyi bir kötü haber Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a FIFA'dan bir iyi bir de kötü haber geldi. FIFA, Fabian Castillo'nun transfer taksidini ödemeyen Club Tijuana'nın 575 bin euro'luk ödemeyi faiziyle birlikte bordo-mavili kulübe ödemesine karar verdi. Öte yandan
30.06.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'un yükseliş döneminin mimarı Ahmet Ağaoğlu!
Trabzonspor'un yükseliş döneminin mimarı Ahmet Ağaoğlu! Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından zor koşullara rağmen hem sportif hem de ekonomik anlamda büyük gayret gösterdi.
27.12.2018 Trabzonspor
31.5 milyon euro kar!
31.5 milyon euro kar! UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer dönemini toplam 31 milyon 465 bin euro (239.3 milyon TL) karla kapattı.
1.09.2018 Galatasaray
Trabzonspor 180 milyon lira ödeme yaptı
Trabzonspor 180 milyon lira ödeme yaptı Trabzonspor Kulübü Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, göreve geldikleri günden bu zamana kadar 180 milyon 31 bin 586 lira ödeme gerçekleştirdiklerini bildirdi.
15.08.2018 Trabzonspor
Trabzonspor, Morteza ve Ayuk için harekete geçti!
Trabzonspor, Morteza ve Ayuk için harekete geçti! Trabzonspor, hem son anda yetiştirme bedeliyle ilgili pürüz çıkan Ayuk’u hem de bonservisi elinde olan Morteza’yı bitirmek için geri sayıma geçti.
5.08.2018 Trabzonspor
Trabzonspor gidenlerden 68 milyon kar etti
Trabzonspor gidenlerden 68 milyon kar etti Trabzonspor Kulübü, 2018-19 sezonu öncesi farklı takımlara transfer olan oyuncuların bonservis bedelleri ile yıllık ücretlerinden 68 milyon TL civarında bir kar sağladı.
27.07.2018 Trabzonspor
Castillo, Trabzonspor'un kampından ayrıldı
Castillo, Trabzonspor'un kampından ayrıldı Slovenya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bugün saat 19.00'da yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavili kulübün Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo'nun Meksika'nın Tijuana kulübü ile görüşme yapmak üzere kamptan ayrıldığını söyledi.
22.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Castillo ile yollar ayrıldı!
Trabzonspor'da Castillo ile yollar ayrıldı! Trabzonspor, Fabian Castillo'nun transferi için Meksika kulübü Tijuana ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
22.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor, Zagreb'i tek golle geçti
Trabzonspor, Zagreb'i tek golle geçti Trabzonspor, Slovenya kampındaki ikinci hazırlık maçında Hırvatistan 1’inci Lig ekiplerinden NK Lokomotiva Zagreb’i 1-0 mağlup etti.
17.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor’dan sakat oyuncularla ilgili açıklama
Trabzonspor’dan sakat oyuncularla ilgili açıklama Trabzonspor Kulübü, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Jose Sosa, Fabian Castillo, Kamil Ahmet Çörekçi ve Batuhan Artarslan’ın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.
6.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da sakatlanan Castillo'nun durumu ciddi
Trabzonspor'da sakatlanan Castillo'nun durumu ciddi Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'nın Kranj kentinde yaptığı kamp çalışmalarını bugün TSİ 19.30da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
3.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Onazi antrenmanı yarıda bıraktı
Trabzonspor'da Onazi antrenmanı yarıda bıraktı Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 13 Mayıs Pazar günü Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
10.05.2018 Trabzonspor
Castillo'da sürpriz gelişme!
Castillo'da sürpriz gelişme! Trabzonspor'da bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Fabian Castillo'nun Atletico Nacional ile masaya oturduğu iddia edildi.
5.05.2018 Trabzonspor
Castillo'dan geri dönüş mesajı
Castillo'dan geri dönüş mesajı Ülkesi Kolombiya'ya giden Trabzonsporlu Fabian Castillo, bordo-mavili bir kulüple probleminin olmadığını ve geri döneceğini söyledi
27.04.2018 Trabzonspor
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı...
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı... Süper Lig'in 29. hafta kapanış maçında ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada, harika bir geri dönüş yaparak Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı.
16.04.2018 Trabzonspor
Aslan'a evinde yan bakılmıyor!
Aslan'a evinde yan bakılmıyor! Süper Lig'in 27. haftasında evinde Trabzonspor'u ağırlayan Galatasaray maçı 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.
1.04.2018 Galatasaray
Trabzonspor'a bir şok daha! Haciz geldi...
Trabzonspor'a bir şok daha! Haciz geldi... Trabzonspor'da bu akşam saat 20:00'de oynanacak olan Beşiktaş maçına saatler kala büyük bir şok yaşandı.
5.03.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da şok iddia! Sakatım deyip...
Trabzonspor'da şok iddia! Sakatım deyip... Trabzonspor'da bu sezon birçok maçta şans bulmasına rağmen takımına hiç bir katkı sağlamayan Fabian Castillo için şok iddialar gelmeye devam ediyor.
5.03.2018 Trabzonspor
Transferi çok ses getirmişti! Ayrılıyor...
Transferi çok ses getirmişti! Ayrılıyor... Kolombiyalı futbolcu ayrılma konusunda çok ısrar edince yönetim teklifi değerlendirme kararı aldı. Atletico Nacional ile sıkı bir pazarlık yapılıyor.
31.01.2018 Trabzonspor
Ayrılık sinyali! Görüştüğü takımı açıkladı!
Ayrılık sinyali! Görüştüğü takımı açıkladı! Fabian Castillo, Trabzonspor’daki memnuniyetsizliğini dile getirdi, forma giymek istediği takımın ismini vererek, görüşmelere başladığı itirafında bulundu.
23.01.2018 Trabzonspor
Burak Yılmaz geri dönüyor
Burak Yılmaz geri dönüyor Sol bek problemini Novak ile çözen Trabzonspor’da Rıza Çalımbay, bugün ayağının tozuyla yıldız oyuncuya görev verecek. Kupada Konya’ya karşı oynayamayan Burak bu kez takımının en önemli silahı olarak sahada yer alacak.
21.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'a Castillo'dan kötü haber
Trabzonspor'a Castillo'dan kötü haber Bordo-mavili takımın Kolombiyalı futbolcusu, yaşadığı sakatlık nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak
19.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor’da şok sakatlık
Trabzonspor’da şok sakatlık Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Fabian Castillo, antrenmanda sakatlık yaşadı ve çalışmayı yarıda bıraktı.
18.01.2018 Trabzonspor
Rıza Çalımbay iki futbolcuyu doğruladı!
Rıza Çalımbay iki futbolcuyu doğruladı! Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transferde Novak ve Remy isimlerinin gündemlerinde yer aldığını belirtti.
15.01.2018 Trabzonspor
'Ayrılmak istiyorum'
'Ayrılmak istiyorum' Başkan Muharrem Usta ile özel olarak görüşen 25 yaşındaki futbolcu, takımdan ayrılmak istediğini belirtti.
11.01.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Fabian Castillo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabian castillo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.