SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne?  SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı! SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan SDT UZAY ve Savunma Teknolojileri’nin talep toplayacağı tarihler belli oldu. Gözler halka arz tarihlerine çevrilirken yatırımcı, SDT Savunma (SDTTR) halka arz bilgilerini merak ediyor. Peki, SDT Savunma (SDTTR) halka arz ne zaman, talep toplama tarihi ne? SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri halka arz fiyatı ne? SDT Uzay hisse kodu ve fiyatı!
26.12.2022 Ekonomi
EYGYO ne zaman işlem görecek? EGYO hisse işlem göreceği tarih belli oldu mu? EYG gayrimenkul Borsa İstanbul Yıldız pazarda işlem görecek!
EYGYO ne zaman işlem görecek? EGYO hisse işlem göreceği tarih belli oldu mu? EYG gayrimenkul Borsa İstanbul Yıldız pazarda işlem görecek! EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EYG GYO) halka arzı oldu. Gözler EYG Gayrimenkul’un Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarihe çevrildi. Yatırımcı, halka arz sonuçlarının duyurulmasını beklerken, EYG GYO’nun Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarihi araştırıyor. Peki, EYG GYO ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul’da EGYO hisse işlem göreceği tarih belli oldu mu? İşte detaylar…
26.12.2022 Ekonomi
5 şirketin sermaye artırımına onay
5 şirketin sermaye artırımına onay Sermaye Piyasası Kurulu, Karel, Frigo-Pak, Merko Gıda, EYG GYO ve Halk GYO'nun sermaye artırımına onay verdi.
22.12.2023 Ekonomi
EYG GYO halka arz ne zaman işlem görecek, EYG halka arz sonuçları açıklandı mı? EYG halka arz hisse kodu ve fiyatı!
EYG GYO halka arz ne zaman işlem görecek, EYG halka arz sonuçları açıklandı mı? EYG halka arz hisse kodu ve fiyatı! EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EYGYO) için SPK onay verdi, Borsa İstanbul'da Yıldız pazarda da işlem görmeye hak kazandı. Peki, EYG GYO halka arz ne zaman işlem görecek, EYG GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte EYG GYO arz kodu, oransal dağıtım, halka arz büyüklüğü, işlem göreceği bankalar…
23.12.2022 Ekonomi