Exxen spor paketi ne kadar? Exxen spor paketi üyeliği nasıl yapılır, Exxen maç paketi üyelik işlemleri
Exxen spor paketi ne kadar? Exxen spor paketi üyeliği nasıl yapılır, Exxen maç paketi üyelik işlemleri Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin resmi yayıncısı olan Exxen üzerinden maç izlemek isteyenler Exxen spor paketi hakkında araştırma yapıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa maçlarını canlı yayınlıyor. Peki, Exxen spor paketi üyeliği nasıl yapılır, Exxen maç paketi üyelik ücreti ne kadar?
3.11.2021 Gündem
Exxen platformu yayına başladı! Exxen TV üyelik girişi nasıl yapılır? Exxen TV abonelik fiyatı ne kadar, neler var?
Exxen platformu yayına başladı! Exxen TV üyelik girişi nasıl yapılır? Exxen TV abonelik fiyatı ne kadar, neler var? Exxen platformu bugün itibariyle hayata geçti. Popüler YouTuber programları, diziler, müzik programları ve çocuk içerikleri ile yayın hayatına başlayan Exxen üyelik ve abonelik ücretleri hakkındaki araştırmalar da başladı. Exxen TV yapımları bir hafta boyunca ücretsiz olarak izlenebilcek. Peki, Exxen TV üyeliği nasıl yapılır? Exxet TV ücreti ne kadar?
1.01.2021 Gündem
Exxen TV ücretli mi? Exxen 2021 yılında yayın hayatına başlayacak!
Exxen TV ücretli mi? Exxen 2021 yılında yayın hayatına başlayacak! Exxen TV ücretli mi? Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı, 2021 yılında yayın hayatına başlayacak olan yeni platformu 'Exxen' hakkında daha açıklamalarda bulundu. 'MasterChef Türkiye 2020' ve Survivor 2021' haberiyle hemen her gün gündemde yer alan Acun, Exxen'in yıllık maliyetini, ücretli olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı.
9.12.2020 Gündem