Evander

Evander

Son dakika evander haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evander ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evander haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evander

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evander gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 evander haberi bulunmuştur. Tüm evander haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da kahreden gelişme! Rekor bonservisle transfer oldu
Galatasaray'da kahreden gelişme! Rekor bonservisle transfer oldu Sadece Okan Buruk'un değil, Fatih Terim'in de transfer listesinde bulunmasına rağmen Galatasaraylı yöneticilerin bir türlü renklerine bağlayamadığı yıldız futbolcu rekor bonservis bedeliyle Portland Timbers'a transfer oldu. Venezuelalı teknik adamın ısrarla istediği Brezilyalı 10 numara Sarı Kırmızılı cephede şok etkisi yaratırken, Okan Buruk'un bu transferin ardından yeni arayışlara koyulduğu bildirildi.
6.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk Mata çok yaşlı dedi 3 aydır peşinden koştuğu yıldız için rapor verdi: Bari ocakta alalım
Okan Buruk Mata çok yaşlı dedi 3 aydır peşinden koştuğu yıldız için rapor verdi: Bari ocakta alalım Yaz ayı transfer döneminde Galatasaray'ın hemen hemen 1 aydır peşinden koştuğu, fakat işini bitiremediği oyuncunun devre arasında yeniden gündeme gelmesi Sarı Kırmızılı camiada heyecan yarattı. 6 milyon euro'luk bonservis bedelini gözden çıkaran Erden Timur'un Brezilyalı 10 numara için görüşmeleri yeniden başlattığı belirtilirken, Danimarka ekibinin bu sefer transfere son derece sıcak baktığı bildirildi.
25.11.2022 Galatasaray
2014 Dünya Kupası'nda Muslera'yı perişan etmişti! İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası
2014 Dünya Kupası'nda Muslera'yı perişan etmişti! İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası Amine Harit, Evander, İsco gibi 10 numaralarla ilgilenen Galatasaray'ın aradığı yıldız futbolcuyu bulduğu belirtildi. 2014 Dünya Kupası organizasyonunda Muslera'ya attığı gollerle kalitesini ispatlayan 31 yaşındaki süper starın Süper Lig'e gelmeye son derece sıcak baktığı anlaşılırken, Erden Timur'un BAE Kulübüne '2 milyon euro'luk' maaş teklifinde bulunduğu öğrenildi.
7.09.2022 Galatasaray
Süper Lig yıkılacak! Görüştüğü iki yıldız ortaya çıktı! Toplam piyasa değerleri 26 M.€
Süper Lig yıkılacak! Görüştüğü iki yıldız ortaya çıktı! Toplam piyasa değerleri 26 M.€ Uzun bir süredir Evander, Amine Harit gibi 10 numaralarla ilgilenen Erden Timur'un transfer listesinden çıkan iki yıldız Galatasaray camiasında bomba etkisi yarattı. İcardi'de mutlu sona ulaşan Sarı Kırmızılı kulübün İsveçli ve Belçikalı süper starlarla görüşmelere başladığı öğrenilirken, Sportif AŞ'nin bu oyuncular için tüm şartları seferber ettiği bildirildi.
5.09.2022 Galatasaray
Vitor Pereira'nın prensinin peşine düştü! Ne Evander, ne de Moura dünyaca ünlü yıldız yolda...
Vitor Pereira'nın prensinin peşine düştü! Ne Evander, ne de Moura dünyaca ünlü yıldız yolda... 10 numara arayışlarını sürdüren ve Danimarka'da oynayan Evander için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın aslında dünyaca ünlü bir yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Sarı Kırmızılı kulübün bir dönem Vitor Pereira'yla birlikte çalışan süper starı istediği öğrenilirken, Erden Timur'un bu transfer için yoğun mesai sarf ettiği bildirildi.
4.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan son dakika transferi! İcardi, Evander, Lucas Moura derken...
Galatasaray'dan son dakika transferi! İcardi, Evander, Lucas Moura derken... Galatasaray transfer haberleri... Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve İcardi'nin İstanbul'a gelmesini bekleyen Galatasaray'ın bir yıldızla daha masaya oturduğu ortaya çıktı. Özellikle kanat bölgesinin güçlendirmek isteyen Okan Buruk'un milli futbolcuyu istediği öğrenilirken, Erden Timur'un yetenekli oyuncuyla görüşmelere başladığı ifade edildi.
4.09.2022 Galatasaray
Neden apar topar yollandıkları belli oldu! 3 gün kala Galatasaray'dan 2 flaş transfer
Neden apar topar yollandıkları belli oldu! 3 gün kala Galatasaray'dan 2 flaş transfer Önce Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesini fesheden ardından Luyindama'ya veda etmeye hazırlanan Galatasaray'da iki flaş transfer bitmek üzere. 10 numara ve kanat bölgelerine takviye yapmak isteyen Sarı Kırmızılılar 25 yaşındaki futbolcunun menajerini İstanbul'a davet ederken, Gaziantep maçı öncesi bu iki yıldızın işi biteceği bildirildi.
2.09.2022 Galatasaray
Galatasaray transferde operasyon düğmesine bastı! Mauro Icardi, Lucas Moura ve Evander hamlesi...
Galatasaray transferde operasyon düğmesine bastı! Mauro Icardi, Lucas Moura ve Evander hamlesi... Transfer sezonunun hareketli takımlarından Galatasaray yıldız isimleri bitirmek için operasyon düğmesine bastı! Yönetim, golcü hamlesi konusunda bir süredir temaslarda bulunduğu PSG’li Mauro Icardi’yi takımına kazandırmak için büyük bir atak başlattı. Sarı-Kırmızılılar, ikinci bombayı Tottenham’ın Brezilyalı kanat oyuncusu Lucas Moura’yla patlatmak istiyor. 30 yaşındaki futbolcu için yapılan temaslarda önemli aşama kat edildi... Merkez orta sahada da Evander’in bitirilmesi bekleniyor.
1.09.2022 Galatasaray
Evander derken sürpriz transfer! Galatasaray'ın yeni 10 numarası Almanya'dan geliyor
Evander derken sürpriz transfer! Galatasaray'ın yeni 10 numarası Almanya'dan geliyor 10 numara transferi için yoğun bir çaba sarf eden Galatasaray yönetimi her ne kadar Evander'le ilgilense de Sarı Kırmızılıların asıl hedefinin Bundesliga'da oynayan yıldız futbolcu olduğu ortaya çıktı. Leicester City'nin devreye girdiği 26 yaşındaki orta saha için görüşmelere başlandığı iddia edilirken, Okan Buruk'un da Faslı oyuncuyu çok istediği bildirildi.
31.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'a transferde kötü haber! Brezilyalı 10 numara Evander'in yeni takımı belli oluyor...
Galatasaray'a transferde kötü haber! Brezilyalı 10 numara Evander'in yeni takımı belli oluyor... Transfer sezonun flaş takımlarından Galatasaray uzun süredir Brezilyalı 10 numara Evander'in peşindeydi. Midtjylland forması giyen 24 yaşındaki Brezilyalı orta sahanın yeni takımı netleşiyor.
19.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Mertens depremi! Hem 10 numaralı formayı verdiler hem de dünya yıldızını istediler
Galatasaray'da Mertens depremi! Hem 10 numaralı formayı verdiler hem de dünya yıldızını istediler Daha önce Evander, Harit, Oscar, İsco gibi yıldız futbolcularla masaya oturan, fakat 10 numara transferinde henüz somut bir adım atmayan Galatasaray'ın dünyaca ünlü orta sahaya talip olması en çok Mertens'i etkiledi. Galatasaray'da '10' numaralı formanın sahibi olan Belçikalı yıldız Okan Buruk'un kadrosunda görmek istediği Kolombiyalı futbolcunun transferini beklerken, Sarı Kırmızılı yönetimin ünlü menajer Jorge Mendes'le görüşmelere başladığı bildirildi.
13.08.2022 Galatasaray
3 yıl önce Comolli - Ersun Yanal ikilisi peşindeydi! Harit, Evander derken Cimbom'un yeni 10 numarası...
3 yıl önce Comolli - Ersun Yanal ikilisi peşindeydi! Harit, Evander derken Cimbom'un yeni 10 numarası... Evander, Harit, Oscar gibi 10 numaralarla masaya oturmasına rağmen transferde henüz somut adım atamayan Galatasaray'ın yeni yıldızı belli oldu. 2019'da Comolli - Ersun Yanal ikilisinin peşine düştüğü 27 yaşındaki futbolcu için harekete geçen Erden Timur'un Brezilya'ya gideceği belirtilirken, her iki kulübün önümüzdeki günlerde işi resmiyete dökeceği ifade edildi.
10.08.2022 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
9.08.2022 İddaa
Yazılan bütün 10 numaraları unutun! AS Marca G.Saray'ın yeni bombasını açıkladı! 40 M.€...
Yazılan bütün 10 numaraları unutun! AS Marca G.Saray'ın yeni bombasını açıkladı! 40 M.€... Torreira transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray 10 numara arayışlarını sürdürürken İspanyolların AS Marca gazetesi bomba bir iddia ortaya attı. Evander, Harit, Oscar, İsco'yla ilgilenen Erden Timur'un dünyaca ünlü Faslı yıldızla masaya oturduğu anlaşılırken, 2 yıl önce Chelsea'ya 40 milyon euro'ya transfer olan 29 yaşındaki futbolcunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye son derece sıcak baktığı iddia edildi.
5.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni 10 numarası belli oldu! Harit - Evander - Oscar -İsco hiçbiri değil...
Galatasaray'ın yeni 10 numarası belli oldu! Harit - Evander - Oscar -İsco hiçbiri değil... Süper Lig'de ilk maçını Antalyaspor karşısında oynayacak olan Galatasaray'da yapılan transferler genel anlamda beğenilirken, bu oyuncular arasında Seferovic'in hazırlık karşılaşmalarındaki performansıyla göz doldurması dikkatlerden kaçmadı. Genelde nokta atışı yapmak isteyen Dursun Özbek ve kurmayları camiadan tam not alırken, Torreira'dan sonra 10 numara transferi için Harit, Evander, Oscar, İsco gibi isimleri gündeme alan Okan Buruk'un o mevkide yeni yıldızını belirlemesi ise şimdilik itirazlara yol açmadı.
5.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın genç yıldızı Hamza Akman'a sürpriz talip!
Galatasaray'ın genç yıldızı Hamza Akman'a sürpriz talip! Galatasaray'ın genç yıldız adayı Hamza Akman'a Avusturya'nın SV Ried takımı talip oldu. Kiralık - oynama garantili teklif yapıldı. Son kararı Okan Buruk verecek.
4.08.2022 Galatasaray
Galatasaray transferi bitirdi! Evander 10 numaralı Aslan oluyor işte maliyeti...
Galatasaray transferi bitirdi! Evander 10 numaralı Aslan oluyor işte maliyeti... Galatasaray transferde hız kesmeden yoluna devam ediyor. Torreira transferinden farklı olarak, Sarı-kırmızılılar Brezilyalı yıldız Evander'le el sıkıştı. Kulübü Midtjylland'la da anlaşma sağlanmıştı, fakat sonradan ortaya 1 milyon Euro'luk bir fark çıktı. Sarı-Kırmızılılar bu pürüzü de giderip, bir kaç güne Sambacı'yı getirmeyi planlıyor.
4.08.2022 Galatasaray
Yeni Sneijder bulundu! Evander - Harit derken Erden Timur 'Kaka'nın' veliahtını getiriyor
Yeni Sneijder bulundu! Evander - Harit derken Erden Timur 'Kaka'nın' veliahtını getiriyor Midtsjö transferinden sonra orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen ve Ndombele, Lucas Torreira gibi isimlerle dirsek teması halinde olan Erden Timur'un asıl bombayı sona sakladığı belirtildi. Evander, Harit gibi 10 numaralarla ilgilenen Timur'un 'Kaka'nın' veliahtı olarak gösterilen dünyaca ünlü yıldızı Galatasaray'a getireceği bildirildi.
3.08.2022 Galatasaray
Erden Timur çıldırdı 2 transferi bitirdi! Birine 3 diğerine tam 7 kat maaş verdi
Erden Timur çıldırdı 2 transferi bitirdi! Birine 3 diğerine tam 7 kat maaş verdi Galatasaray transfer haberleri... 8 numara sorununu Sergio Oliveira ile çözmesine rağmen 6 ve 10 transferlerini bir türlü sonlandıramayan Erden Timur'un iki yıldızda mutlu sona ulaştığı bildirildi. Ön libero bölgesine Norveçli futbolcuyu transfer eden Timur'un 400bin euro maaş alan oyuncuya 3 milyon euro vereceği öğrenilirken, 500 bin euro kazanan Brezilyalı 10 numara içinse 1,5 milyon euro maaş ödeyeceği bildirildi.
31.07.2022 Galatasaray
GALATASARAY'DA SON DAKİKA! 4 transfer bombası birden! 2 orta saha 1 10 numara 1 forvet
GALATASARAY'DA SON DAKİKA! 4 transfer bombası birden! 2 orta saha 1 10 numara 1 forvet Süper Lig'in ilk haftasında Antalya deplasmanına gidecek ola Galatasaray'da 4 flaş transfer gelişmesi yaşandı. Orta saha, 10 numara ve forvet hattını güçlendirmek isteyen Erden Timur'dan Okan Buruk'a müjdeli haber gelirken, Sarı Kırmızılı yönetimin yıldız futbolcuların işini bitirdiği bildirildi. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
30.07.2022 Galatasaray
Emre Akbaba ve Berkan Kutlu'ya büyük şok! Okan Buruk hem 6 hem 8 oynayan eski öğrencisini isteyince...
Emre Akbaba ve Berkan Kutlu'ya büyük şok! Okan Buruk hem 6 hem 8 oynayan eski öğrencisini isteyince... Orta saha bölgesini güçlendirmek için Midtsjö transferinde geri sayıma geçen, Evander'de Danimarka kulübüyle masaya oturan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. 6-8 numara arayışlarına devam eden Okan Buruk'un eski öğrencisini istediği belirtilirken, yönetimin Başakşehir'le görüşmelere başladığı bildirildi.
30.07.2022 Galatasaray
Galatasaray bombayı patlattı! Çifte transfer, milli futbolcu geliyor, Okan Buruk 7 yıl sonra...
Galatasaray bombayı patlattı! Çifte transfer, milli futbolcu geliyor, Okan Buruk 7 yıl sonra... Galatasaray'da son dakika transfer haberleri peş peşe geliyor. Okan Buruk düğmeye bastı. Galatasaray'dan çifte transfer bombası. 7 yıl sonra Florya'da buluşuyorlar. Bir yandan Midtsjö ve Evander'i bitirmek için büyük uğraş veren Sarı-Kırmızılı yönetim, diğer yandan da yerli transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray'ın A Milli Takım'da forma giyen yıldız isim ile birlikte İstanbulsporlu genç stoperi de kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
29.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan Evander transferi açıklaması! Erden Timur: En doğrusu...
Galatasaray'dan Evander transferi açıklaması! Erden Timur: En doğrusu... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunurken Midtjylland forması giyen Brezilyalı orta saha Evander hakkında da ifadeler kullandı.
29.07.2022 Galatasaray
Galatasaray transferde sona geldi! Norveçli Fredrik Midtsjö tamam, sıra Brezilyalı Evander'de...
Galatasaray transferde sona geldi! Norveçli Fredrik Midtsjö tamam, sıra Brezilyalı Evander'de... Galatasaray transferleri peş peşe bitiriyor. Norveçli Fredrik Midtsjö transferinde sona gelindi. AZ Kulübü’nü ikna eden G.Saray futbolcunun menajeri ile de el sıkıştı. Şimdi gözler Evander’le yapılan görüşmelerde.
29.07.2022 Galatasaray
Flaş gelişme! Talisca'nın durumunu sordu sürpriz 10 numarayla masaya oturdu! Son teklif 6,5 M.€
Flaş gelişme! Talisca'nın durumunu sordu sürpriz 10 numarayla masaya oturdu! Son teklif 6,5 M.€ Yaklaşık 1,5 aydır 6 ve 10 numara transferleri için yoğun çaba sarf etmesine karşın her iki mevkide de bir türlü somut adımlar atamayan Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı. Daha önce Talisca'nın durumunu soran Erden Timur'un sürpriz bir Brezilyalıyı gündemine aldığı öğrenilirken, Sarı Kırmızılıların Norveçli ön libero içinse teklifini yükselttiği bildirildi.
27.07.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Evander ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evander haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.