Eurochallenge

Eurochallenge

Son dakika EuroChallenge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EuroChallenge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EuroChallenge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eurochallenge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eurochallenge gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 eurochallenge haberi bulunmuştur. Tüm eurochallenge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma Turkish Airlines Euroleague'in finalinde Real Madrid ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada rakibini 58-57 mağlup eden Anadolu Efes, üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu. Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, maç sonunda tarihi açıklamalar yaptı.
21.05.2022 THY Euroleague
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri…
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri… Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Peki, Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2021 Gündem
Fenerbahçe Beko'yu deviren Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu
Fenerbahçe Beko'yu deviren Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe Beko'yu 93-66 mağlup eden Anadolu Efes, EuroLeague zaferinin ardından ligde de şampiyon oldu.
7.06.2021 Basketbol
İspanya basını yıkılıyor! Anadolu Efes Barcelona'yı cehenneme gönderdi
İspanya basını yıkılıyor! Anadolu Efes Barcelona'yı cehenneme gönderdi Dün akşam Euro League finalinde Barcelona'yı 86-81 yenerek kupanın sahibi olan Anadolu Efes İspanya basınından tam not aldı.
31.05.2021 THY Euroleague
Anadolu Efes, Barcelona'yı yenerek Euroleague şampiyonu oldu
Anadolu Efes, Barcelona'yı yenerek Euroleague şampiyonu oldu Anadolu Efes THY Euroleague'de tarih yazdı ve şampiyon oldu! Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Final-Four'un finalinde İspanyol ekibi Barcelona ile karşılaşan temsilcimiz, rakibini 86-81 yenerek THY Euroleague şampiyonu olup Avrupa'nın zirvesine çıktı.
30.05.2021 Basketbol
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'de Türk derbisi yaşanacak. Fenerbahçe Beko kendi evinde Anadolu Efes'i ağırlayacak. Basketbol severler bu heyecana ortak olmak isterken "Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes maçı ne zaman? Karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda?" sorusu soruluyor.
12.12.2019 THY Euroleague
Pınar Karşıyaka'da Sarıca kaldığı yerden
Pınar Karşıyaka'da Sarıca kaldığı yerden Pınar Karşıyaka'ya daha önce tarihi başarılar yaşatan A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca, 3 yıl sonra döndüğü kulübü yeniden ayağa kaldırdı. Oyuncu olarak da forma giydiği yeşil-kırmızılılarda 2012 yılında antrenörlük görevine gelen Sarıca, ilk sezonunda kulübe tarihinde ilk Avrupa finalini oynattı. Kaf-Kaf, o sezon FIBA Eurochallenge Cup'ta ev sahibi olduğu finalde şampiyonluğu 1 sayı farkla kaybetti. Sonraki sezon Sarıca önderliğinde çıkışını sürdüren Karşıyaka, 2013-14'te tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazandı. 2014-15 sezonuna Sarıca'yla 27 yıl sonra kazanılan Cumhurbaşkanlığı Kupası'yla başlayan Pınar Karşıyaka, Avrupa'daki yeni adresi ULEB Eurocup'ta çeyrek final oynadı.
4.11.2019 Basketbol
Ergin Ataman 18. kupasını kazandı
Ergin Ataman 18. kupasını kazandı Ligde 4 kez şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli başantrenör, Avrupa kupalarında 3, Türkiye Kupası'nda 5, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ise 6 olmak üzere toplam 18 kupa kazandı.
22.06.2019 TBL
Ataman kupa koleksiyonunu tamamlamak istiyor
Ataman kupa koleksiyonunu tamamlamak istiyor Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, Avrupa’da 4. kupasını kazanmayı hedefliyor.
17.05.2019 THY Euroleague
EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor!
EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor! Türk basketbol tarihinde bir ilkin yaşanacağı Turkish Airlines EuroLeague Final Four heyecanı yarın başlıyor.
16.05.2019 THY Euroleague
CANLI! Avrupa'da Türk derbisi...
CANLI! Avrupa'da Türk derbisi... Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes-Fenerbahçe Doğuş maçı, erkek basketbolunda Avrupa arenasındaki 60. Türk derbisi olarak tarihe geçti.
19.01.2018 THY Euroleague
Ergin Ataman resmen Efes'te
Ergin Ataman resmen Efes'te Anadolu Efes, Ergin Ataman ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
18.12.2017 TBL
Ersan’sız işimiz çok zor
Ersan’sız işimiz çok zor Ülkemizde düzenlenen 2001 EuroBasket’te Milli Takım’la Avrupa 2’ncisi olan Asım Pars, turnuvadaki ilk maça sayılı saatler kala Türkiye'nin en büyük eksiğinin oyuncuların kendi kulüplerinde oynamaması olduğunu söyledi. Milli basketbolcu, 12 Dev Adam'ın Ersan İlyasova’nın eksikliğini hissedeceğini vurguladı.
1.09.2017 Eurocup
Keşke NBA’e gitseydim
Keşke NBA’e gitseydim EuroBasket’e sayılı saatler kala Türkiye Basketbol Federasyonu eski başkanı Harun Erdenay, Karar gazetesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.08.2017 Basketbol
Galatasaray'da Ergin Ataman dönemi sona erdi!
Galatasaray'da Ergin Ataman dönemi sona erdi! Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Ergin Ataman'la yeni sözleşme imzalanmadı.
14.06.2017 Galatasaray
Avrupa'nın kralı Obradovic! 9. kez...
Avrupa'nın kralı Obradovic! 9. kez... Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek 2016-2017 sezonu şampiyonu oldu.
21.05.2017 Fenerbahçe
Yakın Doğu Üniversitesi EuroCup şampiyonu oldu
Yakın Doğu Üniversitesi EuroCup şampiyonu oldu Eurocup Kadınlar finalinde Yakın Doğu Üniversitesi, Bellona AGÜ'yü 63-58 mağlup etti ve şampiyon oldu.
12.04.2017 Basketbol
Türk basketbolunun gurur tablosu
Türk basketbolunun gurur tablosu FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında iki Türk takımı Yakın Doğu Üniversitesi ile Bellona AGÜ, yarın karşı karşıya gelecek
11.04.2017 Basketbol
Euroleague'de Türk derbileri haftası
Euroleague'de Türk derbileri haftası Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 13. ve 14. haftaları bir kez daha Türk derbilerine sahne olacak.
20.12.2016 THY Euroleague
Pınar Karşıyaka 152. kez!
Pınar Karşıyaka 152. kez! Geçen sezon ilk kez THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden ve ligden elendikten sonra ULEB Avrupa Kupası'na da son 16 turunda veda eden Pınar Karşıyaka, bu sezon ilk kez düzenlenen FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden 4 ekipten biri olacak. Daha önce Euro Challenge Kupası'nı finalde kaybeden yeşil-kırmızılı ekip, yarın oynayacağı müsabakayla Avrupa kupalarında 152. karşılaşmasına çıkacak
18.10.2016 Avrupa Sampiyonasi
Can Korkmaz tekrar Galatasaray'da
Can Korkmaz tekrar Galatasaray'da Galatasaray Odeabank, 1992 doğumlu Can Korkmaz ile anlaşıldığını açıkladı. Galatasaray'ın Can Korkmaz ile 1 yıllık sözleşme yaptığı belirtildi.
24.09.2021 Galatasaray
Ufuk Sarıca Pınar Karşıyaka'ya veda etti
Ufuk Sarıca Pınar Karşıyaka'ya veda etti Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, görevinden ayrıldığını açıkladı
28.06.2016 TBL
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak Galatasaray ve Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman, Karar gazetesine verdiği röportajda bir gün hayalinin NBA'de Los Angeles Lakers takımını çalıştırmak olduğunu söyledi.
11.05.2016 TBL
"Son topa kadar mücadele ettik"
"Son topa kadar mücadele ettik" Ufuk Sarıca, Anadolu Efes'e son salise basketiyle 76-74 kaybettikleri Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinden sonra,açıklamalarda bulundu.
7.10.2015 Basketbol
Yusuf Güney yönetici oldu
Yusuf Güney yönetici oldu Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü'nde yapılan 3. olağan kongrede Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
25.07.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Eurochallenge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eurochallenge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.