Eto'o

Eto'o

Son dakika eto'o haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eto'o ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eto'o haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eto'o

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eto'o gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 eto'o haberi bulunmuştur. Tüm eto'o haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göreve başlar başlamaz herkesin işine son verdi!
Göreve başlar başlamaz herkesin işine son verdi! Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı olan Samuel Eto'o işe geç gelen tüm personelin işine son verdi.
15.12.2021 Futbol
Sergen açıkladı: Eto'o'ya...
Sergen açıkladı: Eto'o'ya... Antalyasporlu taraftarların Samuel Eto’o yaptığı protesto ile ilgili konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz. Bana göre Eto’o Antalyaspor’a çok hizmetler verdi. Burada çok başarılı oldu. Bu kadar tepki Eto’o gibi bir oyuncuya çok anlamsız. Bu kadar kariyeri bir oyuncuya bizim daha fazla sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum” dedi.
15.04.2018 Süper Lig
Eto'o, 40 gün sonra takımla çalıştı
Eto'o, 40 gün sonra takımla çalıştı Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o, 40 gün sonra takımla çalışmalara başladı.
26.01.2018 Antalyaspor
Eto’o’ya dudak uçuklatan teklif!
Eto’o’ya dudak uçuklatan teklif! Galatasaray’ın transfer radarına giren Eto’o’ya, Brezilya’dan dudak uçuklatan bir teklif geldi.
24.01.2018 Galatasaray
Şenol Güneş açıkladı! Vagner Love ve Eto'o...
Şenol Güneş açıkladı! Vagner Love ve Eto'o... Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Talisca’nın ayağından bulduğu gollerle Antalyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Teknik Direktör Şenol Güneş, "Maçın genelinde daha fazla atak yapan, oyuna hakim olan, pozisyon bulan bizdik, hakkettiğimiz galibiyeti aldık" dedi.
21.01.2018 Beşiktaş
Eto'o Beşiktaş'a övgü yağdırdı
Eto'o Beşiktaş'a övgü yağdırdı TÜFAD ve TFF iş birliğiyle Antalya’da düzenlenen Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri’nde Antalyasporlu Samuel Eto’o, Beşiktaşlı Pepe ve Demir Grup Sivassporlu Arouna Kone, ‘Yıldız Futbolcu Gözüyle Türk ve Avrupalı Antrenör’ konulu panele katıldı.
9.01.2018 Beşiktaş
Çalımbay açıkladı: Eto'o ile Beşiktaş
Çalımbay açıkladı: Eto'o ile Beşiktaş Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT Spor'da yayınlanan "Basın Tribünü" programının konuğu oldu. Canlı yayında Eto'o ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
13.11.2017 Futbol
Antalyaspor ile seremoniye çıkmak 200 lira
Antalyaspor ile seremoniye çıkmak 200 lira Antalyaspor'un maçlarında, çocuklarının Eto'o, Nasri ve diğer yıldız futbolcuların elinden tutarak sahaya çıkmasını isteyen aileler 200 lira ödeyerek, minik taraftarların hayalini gerçekleştirebilecek.
17.10.2017 Antalyaspor
Eto'o bombası! Süper Lig'teki yeni adresi...
Eto'o bombası! Süper Lig'teki yeni adresi... Göztepe'de Samuel Eto'o heyecanı... Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'nin, Antalyaspor'da ayrılması gündemde olan Samuel Eto'o ile transfer için masaya oturduğu iddia edildi.
27.09.2017 Antalyaspor
Öztürk'ten Eto'o ve Nasri açıklaması
Öztürk'ten Eto'o ve Nasri açıklaması Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Antalyaspor Eto’o ile güzel, Eto’o da Antalyaspor’la güzel. Bugün kaptanlığını en iyi şekilde yaptı” derken, Nasri kriziyle ilgili ise, “Büyütülmemesi gereken bir olay. Bunlar olağan şeyler” ifadelerini kullandı.
10.09.2017 Antalyaspor
Galatasaray maçı öncesi flaş Eto'o gelişmesi!
Galatasaray maçı öncesi flaş Eto'o gelişmesi! Süper Lig'in 4. haftasında 10 Eylül Pazar günü Galatasaray'ı konuk edecek Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
8.09.2017 Galatasaray
Fenerbahçe'den Eto'o açıklaması
Fenerbahçe'den Eto'o açıklaması Fenerbahçe, Eto'o'yu transfer edeceklerine dair haberleri yalanladı.
5.09.2017 Fenerbahçe
Antalyaspor'da Başkan Öztürk, Eto'o ile görüştü
Antalyaspor'da Başkan Öztürk, Eto'o ile görüştü Antalyaspor'da Başkan Öztürk, Eto'o ile görüştü ANTALYASPOR, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman saatinde Başkan Ali Şafak Öztürk, Eto'o ile toplantı yaptı. Görüşme sonrası Eto'o, Öztürk ile antrenmanı kısa süre izleyip, çalışmaya katılmadı.
9.08.2017 Antalyaspor
Fenerbahçe'ye Eto'o'dan kötü haber!
Fenerbahçe'ye Eto'o'dan kötü haber! Antalyaspor, Samuel Eto'o'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.
25.07.2017 Fenerbahçe
Yalandı gerçek oldu Eto'o F.Bahçe'de!
Yalandı gerçek oldu Eto'o F.Bahçe'de! Sarı-lacivertliler, önceki gün yalanladığı Kamerunlu golcüyle dün prensip anlaşmasına vardı.
24.07.2017 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay'dan Eto'o ve F.Bahçe açıklaması
Rıza Çalımbay'dan Eto'o ve F.Bahçe açıklaması ANTAYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin Eto'o ile anlaştığı yönündeki iddialar hakkında, "Benim haberim, bilgim yok. Eto'o ile dün görüştüm, 'Böyle bir şey yok' dedi. Yönetim de 'Yok' dedi. Daha önce de bir görüşme olmadı" dedi.
24.07.2017 Fenerbahçe
Eto'o kontrolden geçti!
Eto'o kontrolden geçti! Antalyaspor Futbol Takımı kaptanı Samuel Eto'o, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sağlık kontrolünden geçti.
4.07.2017 Antalyaspor
Eto'o rekoru kırdı, tarih yazdı!
Eto'o rekoru kırdı, tarih yazdı! Gaziantepspor karşısında ağları havalandıran Eto'o, kulüp tarihine geçti.
2.06.2017 Antalyaspor
Çalımbay: 'Oyuncularımla gurur duyuyorum'
Çalımbay: 'Oyuncularımla gurur duyuyorum' Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "2. golü bulduktan sonra rahatladık. Sezon sonu olmasına rağmen tempo iyiydi. Takımımdan memnumun ve tekrar hepsini tebrik ediyorum" dedi.
27.05.2017 Antalyaspor
Eto'o coştu Antalya 3 puana koştu
Eto'o coştu Antalya 3 puana koştu Antalyaspor, Alanyaspor'u Eto'o'nun golleriyle devirdi, üst üste dördüncü galibiyetini aldı.
24.09.2021 Antalyaspor
Beşiktaşlıları kızdıran Eto'o açıklaması
Beşiktaşlıları kızdıran Eto'o açıklaması Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Samuel Eto'o'yu kesin olarak satmayacaklarını açıkladı. Başkan Öztürk'ün bu açıklamayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in de bulunduğu törende yapması, siyah beyazlı taraftarları çok kızdırdı. Sosyal medyada Öztürk'e tepki yağarken, Beşiktaşlı taraftarlar bugün Antalyaspor ile oynanacak hazırlık maçının iptal edilmesini istedi.
24.09.2021 Beşiktaş
Andreas Beck'ten flaş Eto'o yorumu!
Andreas Beck'ten flaş Eto'o yorumu! Beşiktaşlı futbolcu Andreas Beck, "Eto'o Türkiye Ligi'ndeki en büyük isimlerden biri. Bu kadar büyük akla sahip oyuncular burada olursa mutlu oluruz. Ama takımın seviyesini yukarıya taşıyacak her oyuncu da bizi mutlu eder" dedi.
24.09.2021 Beşiktaş
Forvet alternatifi Demba Ba!
Forvet alternatifi Demba Ba! Eğer Antalyaspor Samuel Eto'o'yu bırakmazsa Beşiktaş eski golcüsünü gündemine alacak.
24.09.2021 Beşiktaş
Eto'o transferinde flaş gelişme
Eto'o transferinde flaş gelişme Antalyaspor, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Galatasaraylı Salih Dursun'la prensipte anlaşırken Monacolu Adama Traore ve Mersin İdmanyurdu'ndan Nakoulma'yı da gündemine aldı, Beşiktaş'ın Eto'o için yaptığı teklifi de kabul etmedi.
28.12.2016 Antalyaspor
Ahmet Nur Çebi'den flaş açıklamalar! Transfer...
Ahmet Nur Çebi'den flaş açıklamalar! Transfer... Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi transfer dönemiyle alakalı önemli açıklamalar yaptı.
24.09.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Eto'o ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eto'o haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.