Estudiantes

Estudiantes

Son dakika Estudiantes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Estudiantes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Estudiantes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estudiantes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estudiantes gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 estudiantes haberi bulunmuştur. Tüm estudiantes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Jose Sosa ile yollarını ayırma kararı aldı
Fenerbahçe Jose Sosa ile yollarını ayırma kararı aldı Fenerbahçe Kulübü tecrübeli orta saha Jose Sosa ile yollarını ayırıyor.
1.10.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Sosa varsa sorun yok! Muhteşem istatistik
Fenerbahçe'de Sosa varsa sorun yok! Muhteşem istatistik Emre Belözoğlu ile yeniden küllerinden doğan Sosa'nın Başakşehir karşısındaki performansı ayakta alkışlandı.
20.04.2021 Fenerbahçe
Fatih Karagümrük Campi'yi transfer etti
Fatih Karagümrük Campi'yi transfer etti Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Caston Campi'yi transfer etti.
5.01.2021 Trabzonspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
15.10.2020 İddaa
Süper Lig devinin kapısından döndü
Süper Lig devinin kapısından döndü M.United'da top koşturan Rojo'nun Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı.
12.10.2020 Fenerbahçe
Sosa'nın eşi İstanbul dedi!
Sosa'nın eşi İstanbul dedi! Fenerbahçe'nin transferinde sona yaklaştığı Jose Sosa'nın kararında İstanbul etkisi büyük rol oynuyor. özellikle Arjantinli yıldızın eşi Carolina Alurralde’nin çok sevdikleri şehre geri dönme isteğinde olduğu kaydedildi.
15.08.2020 Fenerbahçe
Sosa bombası! Süper Lig ekibi devreye girdi...
Sosa bombası! Süper Lig ekibi devreye girdi... Trabzonspor ile sözleşmesi biten kaptan Jose Sosa ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Fenerbahçe'ye de önerilen Arjantinli yıldız için Süper Lig ekibinin atağa geçtiği ileri sürüldü.
9.08.2020 Trabzonspor
Trabzonspor gözler Jose Sosa’ya çevrildi: Bizimle kal kaptan
Trabzonspor gözler Jose Sosa’ya çevrildi: Bizimle kal kaptan Kupa zaferinin ardından Trabzonspor için sezon bitti, gözler Jose Sosa’ya çevrildi. Maç sonrası “Şu an sadece tatile ihtiyacım var” açıklaması yapan Arjantinli yıldız ile Başkan Ahmet Ağaoğlu birkaç gün sonra görüşecek, “Bizimle kal kaptan” diyecek
31.07.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da kaptan Jose Sosa'da son durum
Trabzonspor'da kaptan Jose Sosa'da son durum Jose Sosa ve Trabzonspor haberi... Jose Sosa'ya Trabzonspor 1 yıllık sözleşme teklif etti. Sosa ise uzatma hakkının kendisinde olması şartıyla 1+1 istedi. Tarafların sezon sonunda bir kez daha masaya oturacakları öğrenildi.
11.07.2020 Trabzonspor
Estudiantes cephesinden resmi Sosa açıklaması
Estudiantes cephesinden resmi Sosa açıklaması Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek Jose Sosa'nı ismi, bir süredir eski takımı Estudiantes ile geçerken Arjantin ekibinin yöneticisi Agustin Alayes de Sosa'nın yeniden Estudiantes forması giymeyi planladığını belirtti.
20.05.2020 Trabzonspor
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç Trabzonsporlu Jose Sosa’ya kanca atan Estudiantes kulübünün bu hamlesinin, üçlü bir transfer stratejisinin ikinci ayağı olduğu ortaya çıktı. Arjantin kulübü, geçtiğimiz haftalarda ülkenin yıldız futbolcusu, eski Barcelonalı Javier Mascherano’yu kadrosuna katarak dikkat çekmişti.
28.12.2019 Trabzonspor
Trabzonspor, Campi'yi KAP'a bildirdi
Trabzonspor, Campi'yi KAP'a bildirdi Trabzonspor, Gaston Matias Campi'nin transferi konusunda Arjantin kulübü Estudiantes ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
19.07.2019 Futbol
Kulübü açıkladı! Gaston Campi geliyor
Kulübü açıkladı! Gaston Campi geliyor Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı Arjantin’in Estudiantes takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper Gaston Campi'yi Trabzon'a getiriyor.
16.07.2019 Trabzonspor
Gaston Campi'de sorun yok!
Gaston Campi'de sorun yok! Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı ve Trabzon'a davet ettiği Gaston Campi’nin henüz Türkiye’ye gelmemesi kafaları karıştırmıştı. Ancak tecrübeli oyuncunun özel işleri nedeniyle Trabzon’a gelemediği, transferinde herhangi bir sorunun olmadığı öğrenildi.
12.07.2019 Trabzonspor
Sosa'ya indirimli, 3 yıllık teklif!
Sosa'ya indirimli, 3 yıllık teklif! Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, yıllık 3.2 milyon euroluk maliyeti bulunan Arjantinli yıldızdan indirim isteyecek. Tecrübeli oyuncu, bu teklifi kabul ederse, senelik 2 milyon eurodan 2+1 yıllık yeni sözleşme önerilecek.
3.07.2019 Trabzonspor
Marcao'nun yerine gelmişti... Trabzonsporlu oluyor!
Marcao'nun yerine gelmişti... Trabzonsporlu oluyor! Trabzonspor, Gaston Campi transferinde artık son aşamaya geldi. Arjantinli oyuncu ile anlaşan bordo-mavililer, Estudiantes’le de yaklaşık 1 milyon euroya el sıkıştı. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından Campi’nin, Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.
26.06.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'un ilk transferi! Gaston Campi...
Trabzonspor'un ilk transferi! Gaston Campi... Trabzonspor, Arjantinli stoper Gaston Campi transferinde mutlu sona ulaştı.
13.06.2019 Trabzonspor
Jose Sosa'ya flaş teklif!
Jose Sosa'ya flaş teklif! Jose Sosa’ya talip var... Trabzonspor’da gösterdiği performansla taraftarın sevgisini kazanan Arjantinli yıldızı, Estudiantes istiyor. Arjantin ekibi, Tangocu için 1 milyon euroyu gözden çıkardı.
3.06.2019 Trabzonspor
Jose Sosa: "İki teklifi reddettim"
Jose Sosa: "İki teklifi reddettim" Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, kendisine gelen iki transfer teklifini reddettiğini açıkladı.
24.08.2018 Trabzonspor
Eski Deportivo'lu Messi'nin yeni hocası oldu
Eski Deportivo'lu Messi'nin yeni hocası oldu Arjantin Milli Takımı'nda görevine son verilen teknik direktör Jorge Sampaoli'nin yerine geçici olarak eski futbolcu Lionel Scaloni getirildi.
3.08.2018 Futbol
Banvit İspanyolları devirdi
Banvit İspanyolları devirdi FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6'ncı hafta karşılaşmasında evinde İspanyol temsilcisi Movistar Estudiantesi konuk eden Banvit, zorlu geçen karşılaşmadan 82-80 galip geldi. Banvit grubunda 4'üncü galibiyetini, Movistar Estudiantes ise 3'üncü mağlubiyetini aldı.
14.11.2017 Basketbol
Temsilcilerimizin rakipleri belli oldu!
Temsilcilerimizin rakipleri belli oldu! FIBA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimizin grupları belli oldu
3.10.2017 Beşiktaş
Trabzonspor gaza bastı!
Trabzonspor gaza bastı! Orta sahayı yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Bordo- Mavililer, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Fırtına, hem Sosa hem de Sissoko ile bir görüşme gerçekleştirirken, önümüzdeki günlerde iki yıldızdan birinin Trabzon’a gelmesi bekleniyor
5.08.2017 Trabzonspor
Fenerbahçe'ye süper Tangocu!
Fenerbahçe'ye süper Tangocu! Aykut Kocaman ile gelecek sezona hazırlanan Fenerbahçe'de golcü arayışları devam ederken, Estudiantes'te forma giyen Lucas Ezequiel Viatri ile anlaşma sağlandığı iddia edildi.
21.07.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Estudiantes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estudiantes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.