Esra Erol'da şok! 'Annem Ramazan'la kaçtı, babam da Ramazan'ın karısını...'
Esra Erol'da şok! 'Annem Ramazan'la kaçtı, babam da Ramazan'ın karısını...' Esra Erol'un programına çıkan Ali Osman, ilginç hayat hikayesiyle stüdyodakileri ve Esra Erol'u hayrete düşürdü. Osman, annesinin Ramazan isimli bir erkekle kaçtığını, babasının da Ramazan'ın nikahlı eşi Nurcan ile kaçtığını söyledi.
30.10.2021 Gündem
Esra Erol duydukları karşısında çılgına döndü! Kadınların üstüne yürüdü
Esra Erol duydukları karşısında çılgına döndü! Kadınların üstüne yürüdü Esra Erol canlı yayında çılgına döndü. 3 yıl önce evi terk eden kocasını bulmak isteyen ablasıyla Esra Erol'un programına katılan Has Hatun isimli kadının, çocuğunun cinsel istismara uğradığı ve kendisinin de bu duruma göz yumduğu iddia edildi. Bu şoke eden iddia sonrası Esra Erol sinirlerine hakim olamadı.
9.06.2021 Gündem
Esra Erol'da şok! 'Şubatta evlendik, martta hamile kaldı, nisanda evden kaçtı'
Esra Erol'da şok! 'Şubatta evlendik, martta hamile kaldı, nisanda evden kaçtı' Esra Erol'da ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Dün canlı yayına katılan Ali Kemal Karahasan anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. TikTok'ta tanışan ve kısa sürede evlenen eşi Aslıhan Karahasan'ın evden kaçtığını belirten Ali Kemal, Esra Erol'a başvurdu ve eşinin bulunması için yardım istedi. Esra Erol'un ekibi, genç kadını bulmak için çalıştı ve Aslıhan Karahasan'a ulaştı. Ocakta buluşup, Şubat'ta evlenen, Mart'ta hamile kalıp, Nisan'da evden kaçan kadın canlı yayına bağlandı. İşte şok eden anlar…
19.05.2021 Gündem