Esra Ceyda Kardeşler

Esra Ceyda Kardeşler

Son dakika esra ceyda kardeşler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esra ceyda kardeşler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esra ceyda kardeşler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Ceyda Kardeşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra ceyda kardeşler gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 esra ceyda kardeşler haberi bulunmuştur. Tüm esra ceyda kardeşler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarı çıplak yatak pozu olay oldu!
Yarı çıplak yatak pozu olay oldu! Magazin dünyasında Cicişler olarak tanınan kardeşlerden Ceyda Ersoy, yatakta üzerinde sadece havlu olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
29.09.2019 Magazin
Esra-Ceyda kardeşler birbirlerine fena girdi
Esra-Ceyda kardeşler birbirlerine fena girdi Esra-Ceyda kardeşler birbirlerine fena girdi
28.08.2018 Haber
Esra-Ceyda kardeşler birbirlerine fena girdi
Esra-Ceyda kardeşler birbirlerine fena girdi 'Cicişler' olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler, Çeşme'de saç saça baş başa birbirine girdiler.
28.08.2018 Magazin
Çapkınlıkta ‘Garry’ adım!
Çapkınlıkta ‘Garry’ adım! GS’li futbolcu Garry Rodrigues önceki gece Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerle tanıştı. Esra Ersoy muhabirlerden kaçmaya çalışırken yere kapaklandı
13.04.2018 Magazin
Cicişler, Nihal Candan'ın gizli videosunu paylaştı
Cicişler, Nihal Candan'ın gizli videosunu paylaştı Cicişler, sosyal medya hesaplarından Nihal Candan'ın iki erkekle yarı çıplak dans ettiği videoyu paylaştı.
22.05.2017 Magazin
'Cicişler' oynadı ünlü playboy ise..
'Cicişler' oynadı ünlü playboy ise.. Ünlü playboy Taha Özer, iki gündür evinden çıkmayan "Cicişler"i oynatıp üzerlerine para saçtı. Bu görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. İşte Cicişler ile Taha Özer'in o görüntüleri...
16.03.2017 Magazin
Cicişler kurbanlık koyunu tatile götürdü!
Cicişler kurbanlık koyunu tatile götürdü! Kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy, Kurban Bayramı için aldıkları ve 'Nazlı' adını verdikleri koyunu kesmekten vazgeçti...
15.09.2016 Magazin
Cicişler para ezmeye gittiler!
Cicişler para ezmeye gittiler! Esra-Ceyda kardeşler özel jet önünde çekilmiş fotoğraflarını “para ezmeye giderken” notuyla paylaştı.
5.09.2016 Magazin
Esra - Ceyda Ersoy'dan Bodrum pozu!
Esra - Ceyda Ersoy'dan Bodrum pozu! Her yaptıkları olay olan ciciş kardeşler, gelebilecek yorumlarla ilgili ön açıklamanın ardından, Bodrum tatillerinden fotoğraf paylaşmaya başladılar.
14.07.2016 Magazin
Cicişler ve Taha Özer Türkiye'ye döndü
Cicişler ve Taha Özer Türkiye'ye döndü İlk olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı moda yarışması programı hayatlarımıza giren nam-ı diğer cicişler, o zamandan beri gündemdeki yerlerini kimseye kaptırmamayı başardı.
3.07.2016 Magazin
Hamburgeri yerken orgazm olduk!
Hamburgeri yerken orgazm olduk! Mikanos’ta tanesi 165 Euro’luk (537 TL) hamburger yiyen Cicişler, İstanbul’a dönünce 6 liralık McDonal’s’a talim etti.
26.06.2016 Magazin
Esra-Ceyda Ersoy kardeşlere şehit tepkisi!
Esra-Ceyda Ersoy kardeşlere şehit tepkisi! Esra-Ceyda kardeşler, rol aldığı klip çekiminden paylaştıkları görüntülerle büyük tepki çekti
20.05.2016 Magazin
Cicişler'den tepki çeken paylaşım
Cicişler'den tepki çeken paylaşım Esra-Ceyda kardeşler, rol aldığı klip çekiminden paylaştıkları görüntülerle büyük tepki çekti
21.01.2022 Magazin
Bu kapışma çok konuşulur
Bu kapışma çok konuşulur Türkiye’nin en büyük bilgisayar oyunları şirketlerinden Joygame, Türkiye’de milyonlarca kişi tarafından oynanan Wolfteam oyunu için Ahmet Çakar, Atilla Taş, Doğuş, Esra-Ceyda kardeşler, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ü ilk defa bir araya getirdi...
26.06.2015 Magazin
Cicişler kurşun döktürdü
Cicişler kurşun döktürdü Denizli'de bir trafik kazası geçiren Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, kendilerine gelir gelmez kurşun döktürdü. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Esra-Ceyda kardeşler yaşadıkları talihsizliğin nedenini nazara bağladı.
21.01.2022 Magazin
Cicişler öyle bir video paylaştı ki...
Cicişler öyle bir video paylaştı ki... Evlerinde ilginç görüntü!
22.04.2015 Magazin
Ciciş Esra'ya canlı yayında evlenme teklifi
Ciciş Esra'ya canlı yayında evlenme teklifi Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda kardeşler Seda Sayan Show'a katılarak ilk kez oynadıkları sinema filmi olan 'Şipşak Anadolu'yu anlattı...
16.09.2014 Magazin
'Ciciş'in transparan mayosu
'Ciciş'in transparan mayosu Giydiği transparan mayo Bodrum'u salladı...
22.08.2014 Magazin
Cicişler Almanya'yı salladı
Cicişler Almanya'yı salladı Gece kulübünde sahneye çıktılar...
4.06.2014 Magazin
Cicişler polis zoruyla adliyede!
Cicişler polis zoruyla adliyede! O anlar kameralara böyle yansıdı...
8.02.2014 Magazin
Belki de hiç seks yapmadık!
Belki de hiç seks yapmadık! Esra - Ceyda kardeşler, haklarında bilinmeyelenleri anlattı!
15.12.2013 Magazin
Cicişler yine karakolluk oldu!
Cicişler yine karakolluk oldu! Esra Ersoy yine soluğu karakolda aldı.
5.11.2013 Magazin
Öyle bir hediye aldı ki...
Öyle bir hediye aldı ki... Esra'ya erken gelen sevgililer günü hediyesi! Hem de 700 bin değerinde...
27.01.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Ceyda Kardeşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra ceyda kardeşler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.